jag kan inte, det går inte...


Saknar dig så det värker i hela min kropp.
Jag önskar att saker å ting tog sig en annan väg.
Men det som är gjort är gjort, å det som aldrig hände kommer aldrig hända.

Men jag önskar att vi kunde träffas igen, dela det underbara som bara
växte för va
r
je dag du delade med mig.
Jag kan inte sluta dränka mig i smärta för att jag lät en sånhär meningslös sak skilja oss åt.
Trodde allt var omöjligt, men det enda som nu är värkligt är det hål där de köttstycke du tog med dig, en gång varit.

Du var, å kommer alltid att vara, den enda för mig..

ingenting...


Jag ångrar så mycket jag gjort, så extremt mycket.
Man brukar ju lära sig av sina misstag, men det gör inte jag. Istället lyckas jag göra om samma misstag flera gånger, och det blir värre och värre för varje gång. Jag önskar verkligen att det gick att spola tillbaka tiden, 2 år eller så. För då hade jag kunnat rätta till det mesta som satt mig i skiten som jag sitter i nu. Jag vet inte hur många gånger om dagen jag vill försvinna, och det går inte en sekund utan att jag känner gråten i halsen. Men det känns som om jag gråtit färdigt, jag har inga tårar kvar. Gråten finns där, den trängs med smärtan, men den kommer inte ut. Allt stannar kvar inne i mig, för att plåga mig. Hela min kropp värker, på grund av all smärta jag har på insidan. Och jag menar det verkligen när jag säger att jag inte orkar mer...
Jag vill kunna lösa allt, ta tag i mina problem och göra saker och ting bättre för mig själv, men jag kan inte, det går inte. Och efter att ha försökt i så många år nu, så har min ork tagit slut. Jag har fallit så många gånger, men inte helt, jag har alltid lyckats ta mig upp en bit igen, men inte denna gången. Nu har jag fallit till botten, och där ligger jag kvar, för nu är det slut, nu har jag gett upp, nu har ensamheten tagit över...

ni är så bra (L)

10-02-19

Hej..
Ja, som ni säkert kommer ihåg sa jag att jag skulle skriva i söndags, men det blev tyvärr inget med det. Och sen är det som så att den här veckan har varit totalt jävla kaos och bloggen är inte direkt det jag tänker på om dagarna just nu. Men ja.. Det är fredag nu, och lov. Skönt som fan, för det behövdes verkligen. Vill bara hålla tankarna borta från det som varit, om ens så bara över lovet, det skulle göra stor nytta. Aja, förhoppningsvis så kommer Alli snart hit och gör mig på bättre humör, sen sover hon här inatt. Men ja, ni får ha det bra.

Kram
Isabella Svensson

10-02-12

Hej bloggen!
Ja, jo jag vet, jag lovar hela tiden att jag ska bli bättre med uppdateringarna, men det går inte allt för bra alltså! Kan dels bero på att jag inte sitter vid datorn lika mycket längre, utan försöker göra något vettigt med mitt liv istället, och en annan anledning kan ju vara att jag som vanligt inte har något intressant att skriva om över huvud taget. Men ja, jag ska verkligen försöka att slänga in ett eller flera inlägg när jag väl är vid datorn. Dock blir det nog inte förräns på söndag, eftersom jag har fullt upp i helgen. Vara hos moa idag, och fest på lördag. Men på söndag lär jag väl ligga helt utslagen här hemma, så då kan jag ju ta tillfället i akt och skriva en liten snutt för er :)
Men jaja, sitter här och fördriver tiden just nu, ska snart åka till skolan. Har varit hemma halva dagen för har inte mått så jätte bra. Och jag kan ju bara säga som såhär att jag hatar mensvärk! -.- Fast dock räddade den mig från ett fyhelvetes svenskaprov, så kanske var lite tajming på den ändå ;) Haha, men det är som sagt bättre nu så det blir att åka neråt skolan snart, klassen ska bada, men jag lär väl bara kolla på eftersom jag är rädd att jag kommer spy i poolen eller vad fan som helst, herregud vad det kan vara jobbigt att vara tjej ibland! Men vet ni vad? I LOVE IT ;)
Men nu ska jag faktiskt inte dra ut på tiden med att skriva sånt som är totalt oviktigt för er att läsa, så ja... Ni får ha en bra dag!

Puss!
Isabella Svensson

Alexandra, min älskade vän...


Om du bara visste hur dåligt jag mår för vilken värdelös vän jag varit på senaste.
Jag har försökt hålla dig borta, för att du inte ska se hur dåligt jag mår, för jag vill inte föra över mina problem på dig.
Men nu har jag lärt mig att i längden så går det inte, för då tror du att jag inte bryr mig om dig, att du är glömd..
Men du är allt annat än det och det vet du nu! Jag tänker på dig hela tiden, och jag saknar dig varje minut.
Men varje gång jag har tänkt ringa dig, för att jag behöver dig, så hindrar något mig. För jag vill ditt bästa i alla lägen, och jag har tänkt att det bästa är om du inte vet exakt allt om mig.
Men jag har ångrat mig nu, när jag förstår att du verkligen vill bry dig, du vill finnas där.
Och det känns bra att veta, för jag är lika rädd varje dag för att du ska lämna mig, eller byta ut mig mot någon annan.
För du vet hur mycket jag älskar dig, hur otroligt mycket jag älskar dig!
Jag hoppas att du vet att du är, och kommer alltid att vara, min bästavän! Genom allt, verkligen allt!
För jag kommer aldrig lämna dig, aldrig, aldrig, aldrig!
Du är något av det bästa som hänt mig, och det hoppas jag verkligen att jag har fått dig att förstå nu!
Och jag ska bättra mig, för våran vänskaps skull, för jag vill inte mista dig för något i världen.
Och nu när jag kollar igenom denna texten ser jag att det kanske inte var den bästa, men jag hoppas ändå att när du läser denna, så förstår du att jag är ledsen för allt som hänt, och jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Utan dig är jag ingenting, och så är det bara. <3



10-02-07

Dåligt med uppdatering, jag vet, jag vet!
Men nu är det faktiskt så att det har varit en jävla massa denna veckan och jag har faktiskt inte hunnit. Men ska börja bättra mig nu. Dock har jag inget intressant att skriva, mer än att helgen varit skitbra & skitdålig på samma gång, men saker börjar lösa sig nu, så den har mest varit bra! :) Sov hos Jesper inatt med han och Hampus, trevligttrevligt. Sen så hämtade mamma mig vid typ 09:15 idag. Haha, men ah.. Har bara kollat tv och softat och ja, ikväll ska jag bara ägna tiden åt att ta hand om mig själv. Ska fixa till naglarna, göra hårinpackningar osv.. Men ehm, ja, jag har faktiskt ingenting alls att skriva just nu, men ni får ha det så bra så får vi se om det kommer upp något mer inlägg idag!

PUSS!
Isabella Svensson

10-02-01

Hejsan bloggen!
Jaha, mådde inte så bra idag, varken fysiskt eller psykiskt, så det blev en hemma dag. Sov till halv 12, sen har jag bara gått runt här hemma och slappat, och nu ska jag snart slänga på en film och äta lite frukost, eller... brunch kanske låter mer rätt vid den här tiden.
Men ja, jag uppdaterar förmodligen senare idag.
Tills dess vill jag att ni svarar ärligt på frågan: vad vill ni att jag ska blogga om? För jag är som vanligt öppen för alla förslag!
Ha en bra dag nu!


Puss & slick!

Isabella Svensson