10-01-31

Hej!
Jag ber om ursäkt för världens sämsta uppdatering denna veckan! Ska verkligen föröska bättra mig, och kanske t o m börja videoblogga? ;) vem vet?
Jaja, hinner tyvärr inte skriva något nu för jag måste in i duschen, sen ska jag iväg en stund.
Men ni får ha en toppendag!

KYSS
Isabella Svensson

10-01-24

Hejsan!
Ursäkta för en dålig uppdatering nu under helgen, men har varit i Ryd och inte haft tid för datorn, haha!
Men aja, det har varit en mycket lyckad helg iallafall, men orkar tyvärr inte skriva något om den, och jag tvivlar faktiskt på att någon bryr sig om vad jag gjort ändå så. Men jaja! Nu är jag hemma hos mamma iallafall, men funderar på att dra mig till pappa ikväll, så det blir nog så. Men aja, jag orkar inte skriva mer än så för jag måste hoppa in i duchen nu, ha det bäst alla!

PUSS!
Isabella Svensson

...

Kommer jag någonsin kunna säga att allt är bra,
 och mena det?

Bilder från Hestra!

Kom precis hem från Hestra nu, har varit jätte kul faktiskt!
Orkar dock inte skriva mer än så, så här kommer lite blandade bilder från dagen istället!

Puss
Isabella Svensson







TACK FÖR EN KUL DAG ALLA <3

Jag är tillbaka!

Shu bloggisch!
Ja, ni ser rätt, jag är tillbaka!
Max och Hannes har precis hjälpt mig få in designen, den kanske inte är den bästa men den duger gott och väl för tillfället. Men om någon har lust att göra en komplett design till mig med bakrund och allt, så säg bara till! Byter gärna ofta, eftersom jag lätt tröttnar på mina designer. Men ja, nog om det! Kom hem från Thailand i söndags och jag kan bara säga som så att det har varit helt underbart! Har dock inte blivit så brun eftersom jag inte direkt har sånna pigment i kroppen, men hey! I will survive ;) Några bilder lär väll komma upp här & resten kommer på facebook. Hmm, vad var det mer? Jo imorgon ska vi till Hestra med skolan och åka skidor, ska bli jävligt kul! Seriöst! Rekord många som ska med i år, typ 250 stycken eller något, fett nice! Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Ha det underbart alla sötnosar där ute!

PUSS&KRAM
Isabella Svensson

andy and randy

wazzup mizz tasty, wazzup wazzup. andy and randy here we just fixed buttsekz blogg. we rule. you should post us on fuckingtotalyawesom.combackslashwerules<33333
and you should pee on us,
yeah!