Lite glass, lite sol, lite vind och lite vatten!

Har det kanon här i Helsingborg!

 

 

Låter bloggen ligga nere ett tag...

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er, själv mår jag kanon!

Tänkte mest uppdatera för att låta er veta att jag kommer låta bloggen ligga nere ett tag (antagligen), har massa skoj grejor på gång just nu. Är för tillfället i Helsinborg och kränger bärs med gött folk och sånt. Men ja, som sagt, har massa annat för mig just nu, såatteh... vi får väl höras när jag är hemma och har tid igen! Finns risk att jag uppdaterar lite då och då imorgon & fredag eftersom kompisen jag är hos kommer att jobba en del, men jag lovar ingenting. Anyways, ha det så jättebra så hörs vi när tiden är inne!

PUSS ♥

Trevlig kväll i fredags. Nu blir det tårta!






Kanonkväll i fredags, och blev bjuden på finöl efter 12, inte mycket att klaga på. Tackar fina vänner för en trevlig kväll. Gårdagen var dock inte lika trevlig, haha, fick fira min födelsedag bakfull i en soffa, men blev iallafall bjuden på hemmagjord paj, pizza och glass. Så det är väl nästan godkänt ändå, haha!
Nu har jag precis fixat mig lite och ska snart åka hem till mamma för att bli grattad med tårta, gött!

Hoppas ni haft en bra helg. Vi hörs lite senare ikväll!

PUSS

DAAAAGS Å SUPAAAAAAAAA!



Hörs imorgon alla godingar! Fyller för övrigt 17 då, jävla meningslös ålder. SKÅL!

OINTRESSANT OCH SÅNT

TJA OCH SÅNT!

Idag jobbar jag inte så värst effektivt. Sov till 12. Duschade och nu pratar jag i telefon med Maja. Kul liv.
Ska fixa mig lite snart, och senare väntas kaffe och skitsnack med Philip, längesen jag träffade honom så ska bli jättekul! Sen vet jag inte om jag ska fota lite med Moa. Vi får se vad vädret tillåter.

Men jag orkar inte skriva nu. Vi hörs sen!




Charmig cambild, fast nae...

OHYES, jag ska bli moster!

För er som inte redan vet om det så ska jag bli moster. Jajemen! Min systers "Eggo is preggo"
Jag är nog fan gladare än vad hon är tror jag, och jag ser verkligen fram att få en ny liten ligist i familjen

Tycker det är så otroligt vacker att vara gravid, och gravida kvinnor strålar liksom på något härligt sätt. Syrran gör väl inte alltid det dock, hon kämpar mest med att hålla de jävla hormonerna så lugna som möjligt, haha!

Hur som helst, jag är lycklig, och jag håller tummarna för att allt går som det ska fram till dess att ungen ska ut!
Syrran med sin lilla mage, V. 17+1

Jag älskar dig så otroligt mycket, Kahlan ♥

Sveriges sämsta blogg - FUCK YEA!

Hiya guys!

Ber som vanligt om ursäkt för att jag är världens sämsta på att uppdatera. Men jag har ju faktiskt ett liv. Eller ja, jag har fått ett liv nu på senare dagar...

Är iallafall med Moa för tillfället. Donar lite med hennes hår. Vi har blekt och krabbat och nu ska vi i med rött, kommer bli tjockt nice. Vet inte vad det är med asiater och rött hår - men satan så snyggt det är!

Anyways. Planerna var iallafall att dra ner till Sweden Rock på fredag. Men eftersom jag är fattig så är det inte helt hundra längre. Ska göra allt jag kan för att lösa det för jag vill verkligen dit och dansa med mina tjejer.

Aja, det var väl typ det. Kan uppdatera lite senare ikväll, ska se om jag hittar något intressant att skriva om. Det var länge sedan jag la upp något annat än vad jag gör om dagarna. Och jag har ju en del åsikter, så vi får se om jag kommer på något att få in här i bloggen. För egentligen, vem fan bryr sig om vad jag gör om dagarna? Inte ens jag bryr mig ju förhelvete, så fattar inte varför jag envisas med att skriva om det. Men, jag är en stolt ägare till Sveriges sämsta blogg - FUCK YEA!

Nu ska jag kladda i det röda i Moas hår. Vi hörs sen!

PEACE! ♥

Nervös_brud_95 hallelujah!

Tjena, tjena!

Sitter och väntar på att Viola ska komma nu. Ska ju som sagt sminka henne till balen ikväll. GUD SÅ NERVÖS JAG ÄR! Usch... Men det går nog bra!

Efter jag sminkat henne åker jag iallafall in till Växjö för att kolla på mina vänner Sandra och Alva som också har bal idag. Är så sjukt taggad på att se deras klänningar, och ännu mer taggad till den dagen då jag får ha en såndär härlig lång klänning, haha!

Men ja, har en kompis som sover här inatt också, så lär inte bli någon mer uppdatering idag. Får se om jag hinner skriva något imorgon, annars hörs vi någon dag framöver!

Kram på er! ♥



Bild från första gången jag sminkade Viola.
Får hoppas att det går bättre idag, och att lösögonfransarna sitter som de ska!

S!esta var grym, lätt värt TUSEN SPÄNN!

HEJ GOTT FOLK! :D

Kom hem från Siesta igår. Har haft sjukt kul, trots den brutala kylan. Har tagit med mig diverse internskämt hem, och en jädrans förkylning. Men det var underbart. Värt att minnas, föralltid, jajemen!

Har inte tagit några bilder när jag varit iväg, och är knappt med på några heller, eftersom jag för ovanlighetens skull lyckades hålla mig borta från de flesta kameror! Men som sagt - det var fett!

Nu taggar vi bara till Emmaboda, och så drar jag eventuellt till Srf en sväng fredag-lördag, gött!

Aja, orkar inte skriva mer just nu. Är trött, frusen och behöver kaffe. Men vi hörs lite senare!

Hoppas allt är bra med er btw,
KRAM