Kan inte förstå att det här är jag...




Såhär såg jag ut i slutet av 6an - början av 7an. Herregud, jag var typ 12-13 år?! Är det ens lagligt att ha så mycket smink vid den åldern? Jag vet inte, men det är ganska kul att kolla igenom gamla bilder, det måste jag erkänna, jag menar - hur mycket har man inte förändrats genom åren egentligen?! Galet!


Bitter brud slår till igen

Hej!
Har inte orkat uppdatera idag. Var på vårdcentralen imorse, och sen har jag bara legat på soffan typ. Sen lekte jag lite med de lilla smink som finns hos mamma just nu. Usch, har verkligen förlorat min fantasi, behöver någon frivillig som vill bli sminkad på massvis med olika sätt någon dag, hade varit såååå bra för mig att få testa lite nya saker! Hör av er om ni är intresserade osv...
Anyways, är fett trött nu, och orkar verkligen inte skriva mer. Så slänger upp en bildjävel istället.





Ful, fantasilös brud med misslyckade läppar och ojämna ögonbryn, fejnt. Men ni förtjänar att se vad jag sysslar med när jag är sjuk.
Kanske kommer på något mer nödvändigt att visa er imorgon. Nu ska jag kräkas på mig själv. Eller nej, det ska jag inte alls, jag ska ringa Maja eftersom hon uppenbarligen inte har några andra vänner än mig, trevligt.

Aja, ha det fint!


Dags att ta tag i sitt liv nu

Puh, nu är jag hemma igen. Trött som ett as, och förkylningen har sugit all ork ur min kropp. Men nu blir det en varm dusch, sedan dejtar jag sängen och ser fram emot att gå upp vid 04:45 imorgon! Living the dream, som man säger. Iallafall, har haft en superbra helg, och tackar min älskling för att han orkat ta hand om mig nu i nästan 10 dagar när jag varit sjuk!
Men nu ropar mamma från badrummet att jag ska scrubba henne på ryggen -.-
Vi hörs imorgon eller något!

Ha det fint, och sov gott! ♥

Idag är det söndag, muuhhaheehhhuu..

God förmiddag!

Kom precis hem från Eddie (NEWSFLASH!), gårdagen blev mycket trevlig. Det började med att jag och Eddie sprang runt och letade efter någon restaurang i Växjö, men allt var fullt - överallt! Men efter mycket om och men fick jag mina efterlängtade Fyra Små Rätter! Efter det åkte vi hem till Eddies bror och drack lite. Eddie skulle visa sig ofjollig för en gång skull och konsumerade lagom mycket whiskey, kul att se. Grattis pojken min, du har blivit man! Förlåt för att jag började misstänka att du var kvinna ;)

Anyways, kvällen slutade med att Eddie och jag låg i soffan, dunkade Skrillex och snackade heminredning, gott!
Sen slocknade vi ganska hårt, och imorse kom min prins och väckte mig med frukost på sängen, jösses alltså, HUR KAN MAN INTE ÄLSKA HONOM?! ♥ Det gjorde min dag iallafall, så idag är jag på bra humör. Ska vara hemma tills Eddie slutat jobbet vid tre. Sen blir det fyrhjulning och förhoppningsvis lite hångel med ett solarium. Är ju fan blekare nu än vad jag var när jag åkte till Thailand -.- Damn you Sweden!!
Men ja, det var väl typ det! Nu ska jag dricka lite proviva och älska mitt liv.

Puss sålänge!




Mot Växjö!

Sådärja, nu drar jag till stan med pojken min. Blir väl att gå ut och äta något, och sedan se vad staden har att bjuda på ikväll! Har gosekoftan på mig eftersom jag inte vill frysa ihjäl.
Well, det var väl det. Mer uppdatering imorgon!

Ha en bra kväll!



GE.. MIG.. SKOR!

Dessa tre skorna skulle jag kunna döda för, eftersom jag inte har råd att köpa dem. Ska försöka hitta något liknande till ett pris jag har råd med. Fan, hatar att vara fattig. Fml.

MAKE UP STORE

Make Up Store är utan tvekan det bästa sminket jag använt hittills. Gillar inte deras foundations sååå jätte mycket, men utöver det har jag ingenting att klaga på, förutom att det svider i plånboken, aoouch! Men det kan det fan vara värt.

MUS-smink jag har hemma för tillfället:


Cover All Mix:
(Pris - 265:-)

Helt klart den bästa consealer jag använt någonsin, täcker till 100% och håller hela dagen!

Rött - tar bort blåa toner, till exempel påsar under ögonen, perfekt om du ser trött ut någon morgon!
Grönt - tar bort röda toner, perfekt att dölja finnarna med!
Hudfärgad - används för att blanda ut de röda & gröna tonerna, men jag brukar även lägga lite under ögonbrynen för en piggare look!


Tri Brow Color:
(Pris - 185:-)

En helt underbar skugga till ögonbrynen! Man kan själv blanda hur ljus/mörk man vill ha färgen, och med rätt pensel så lägger det sig perfekt på håren. Till skillnad från ögonbrynspennor så lägger sig inte skuggan direkt på huden, vilket ger dig en mer naturlig look!


Microshadow - färg: choco d'or
(Pris - 140:-)

Kanonfina kompakta skuggor som skimmrar som himlen om natten! Finns i flera olika färger och är superlätt att arbeta med, oavsätt pensel. Skuggan jag har är lite grönare än vad som visas på bilden, supersnygg!


Eyedust - färg: hot
(Pris - 135:-)

Underbara puderskuggor, finns i supermånga fina, glittriga och oglittriga färger. Har tyvärr inte kunnat använda den så mycket än eftersom jag inte orkat skaffa någon ny primer, men det kommer! Hur som helst, supersnygg skugga!


Glitter eyeliner - färg: diamond
(Pris - 155:-)

Detta är nog min stora kärlek. En helt underbar glitter eyeliner med bra pensel, som gör att du får glitter-linjen precis där du vill ha den! Applicera som vanligt vid övre fransraden, eller varför inte leka lite och dra linjen runt hela ögat? Det är bara fantasin som sätter gränser!


Lipstick - färg: trip
(Pris - 170:-)

Ett jättehärligt läppstift, finns i alla färger du kan tänka dig! Jag valde en ganska neutral färg, det är inte alls så rosa som på bilden, faktiskt mer åt det hudfärgade hållet, perfekt om du till exempel vill lägga fokus på ögonen, men ändå känner för att ha något på läpparna!


Max Lashes Black
(Pris - 160:-)

En kanonbra mascara för dig som vill ha volym och fylliga fransar! Fransarna blir riktigt svarta, separerade och det bästa av allt - den klumpar inte!


Sport Foundation - färg: leche
(Pris - 335:-)

En foundation med borste. Lätt som luft och ger dig superfint lyster. Den täcker dock knappt ingenting, men den är perfekt för dagarna då du kanske inte vill ha så mycket smink, men ändå vill se lite pigg och fräsch ut!


Ögonbryn

Tyckte att det var dags att göra något med mina ögonbryn. De såg ut som en djungel i pannan, och allt spretade åt olika håll. Brukar alltid skjuta upp noppandet, eftersom jag tycker att det gör så satans ont. Men idag var det fan i mig tid att ta tag i skiten. Resultatet blev väl sådär. Men det får duga. Nu ska jag vänta tills dom växt ut, sen ska någon professionell få vaxa snygg fort på dom!


Före, onoppade och ej ifyllda:


Efter, Noppade och ifyllda:




Om någon undrar vad jag fyller i mina ögonbryn med, så kan jag tala om för er att jag använder mig utav Make Up Store's Tri Brow Color, och pensel 210


185 kr / 115 kr



Använde för övrigt inget annat smink på bilderna, och jag redigerade dem så mycket för att man knappt såg ögonbrynen annars, dumma mobilkamera!

BANGARANGRANG!

Godmorgon på er! ♥

Sov hos Eddie inatt, kunde inte låta bli när han var så söt och ville ta hand om sin lilla sjukling, haha!
Men nu är jag hemma iallafall, är trött som fan, men tror nog (eller hoppas iallafall) att förkylningen är påväg bort. Ikväll blir det nog att åka in till Växjö och se om kulturnatten har något kul att erbjuda.
Förutom det så har jag inte så mycket att dela med mig av. Förutom att Skrillex "nya" skiva ger en fet orgasm i öronen. Har ni inte lyssnat så är det bäst att ni gör det (Skrillex - bangarang EP)

Anyways, nu ska jag bara ta det lugnt en stund, kolla på film och vara ful. Sen blir det fixande och trixande här.

Ha det fint så hörs vi senare!



O-R-G-A-S-M  ♥

Nyligen hemklickat - iPhone 4

Ja, även jag föll för grupptrycket till slut. Igår beställde jag och min mor hem en iPhone 4 till mig. Det känns bra, och blev inte alls så dyrt som jag trott! 





Är så fruktansvärt taggad på att köpa massa snygga skal till luren min. Tror nog att den kommer att få klä sig i rosa och bling, that's just how I rooooll!




Come on baby's, come to mama ♥
Aja, nu ska jag äta som sagt. Tänkte bara att ni förtjänade att veta att jag inte kommer att vara någon htc-brud så länge till... Woop, woopidoo!



 

Dö förkylning, DÖÖÖÖÖÖÖ

Tjena fan!

Ja, jag åkte som sagt till skolan imorse, skrev det helvetes engelska provet och huvudet värkte som om en pansarvagn körde över det. Med andra ord, förkylningen sa ifrån. Fattar inte vad det är med mig, jag mådde ju bra både igår och imorse? Ett jävla krabb det här. Men iallafall, åkte hem från skolan och var hemma vid 12. Runt halv 2 somnade jag och har sovit tills nu. Känner mig som en vandrande fiskpinne.
Men så är det. Så ja, det blir en lugn (läs väldigt lugn) kväll för min del. Blir antagligen bara hemma, eller, kanske, om jag orkar, så tar jag mig till Eddie och tjockar ner mig i soffan, fint.
Aja, nu ska jag äta lite och försöka piggna till. Ha det fint så hörs vi sen!




Bild från förra helgen.

Vad fan, inte ens tuppen är vaken nu...

Trött som ett as, men beger mig iallafall mot skolan, vi hörs ikväll när jag kommit hem!

Peace out!

School stuff, you know!

Äsch, kan inte sluta skriva...

 Tänkte att det kunde vara kul för mina små läsare att se lite av det som jag sysslat med i skolan. Har precis börjat med smink, så det kan ni tyvärr inte få se något av än, men det kommer! Håll ut. Här har ni iallafall en liten uppsättning och lite kreativa naglar jag har gjort! Enjoy!




Lite ojämnt på vissa ställen eftersom dockans hår var väldigt slitet och inte ville som jag.




Lite fult här också, eftersom jag satte på pärlorna innan jag målade det vita lacket, ni ser väl kanten? Men man lär sig av sina misstag!


Sådär, nu ska jag lämna er ifred! HOJ!

Den man ligger med får bädda!

Hejsan!

Har precis kommit hem från stan. Tog en fika med Sandra och Sara, mycket trevligt. Men drack lite för mycket kaffe, magen gillade det inte lika mycket som jag tyvärr...

Anyways, snart kommer fina pojken hit. Han sover här inatt, och imorgon taggar jag skola för första gången denna veckan, och då är det ju trevligt att vi börjar dagen med ett 3 timmars engelskaprov, I LOVE YOU KUNGSMADSKOLAN! Eller? Nej, det gör jag inte, jag hatar min skola. Fast jag har ju själv valt den, såå... som man bäddar får man ligga, och den man ligger med får bädda!

Nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs imorgon, eller senare ikväll!

Puss, kram & en klapp på stjärten!




Fina töser det där! ♥

Då var det dags för......









Kofta: Bikbok
Byxor: Vero Moda
Väska: Köpt i Thailand
Ring: Gina Tricot

Flåtfia, flåtfia!

Goodmorning bitchez' ♣

Vaknade precis, inte frivilligt dock, hade ett äckelalarm som ringde, hade gärna sovit några timmar till, men det är mycket som ska göras idag så det var lika bra att dra den tjocke, fete röva ur sänga!

Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu, och sedan hoppa in i duschen, fan vad gott! Är så jävla äcklig, har inte duschat på 4 dagar. Så är det att vara sjuk. Skulle i princip kunna bre en macka med flåttet i mitt hår. Nej fy, vad äcklig jag är. Fast lite sant är det...

Haha, jaja, vi hörs innan jag sticker! Hoppas ni sovit gott!

FRED!



Ska försöka lära mig att ta mer bilder, men tills vidare får ni vila ögonen på en gammal goding!

Länkbyte!


Hej igen! Tänkte bara meddela er om att jag kör ett länkbyte med Xtz.webblogg.se!
Detta är en kanonfin liten brud brud vid namn Moa, eller China som jag väljer att kalla henne, ehe..
En liten pingla med glimten i ögat och en jävla känsla för design!
Hon har en väldigt trevlig blogg, fylld med massa bilder och annat mysigt!
Titta in på hennes blogg genom att trycka HÄÄÄÄÄR,

- var nu snälla läsare och gör en liten flicka lycklig! Kram på er ♥









Impossible is not a word, it's just a reason for someone not to try


Tvivla aldrig på er själva, ni är bra, och ni kan klara allt - bara ni tror på det!

Och om ni inte tror på det kan ni alltid lyssna på denna låten, så kanske ni förstår!




Everybody falls sometimes
Gotta find the strength to rise
From the ashes and make a new beginning
Anyone can feel the ache
You think it’s more than you can take
But you're stronger, stronger than you know
Don’t you give up now
The sun will soon be shining
You gotta face the clouds
To find the silver lining

I’ve seen dreams that move the mountains
Hope that doesn’t ever end
Even when the sky is falling
I’ve seen miracles just happen
Silent prayers get answered
Broken hearts become brand new
That’s what faith can do


Sjukling kräver mys

Åker hem till min älskling några timmar, börjar känna mig lite bättre nu, men kan nog behöva lite "pussas och kramas" det brukar hjälpa mot det mesta!
Imorgon släpar jag nog min feta röv in mot stan för att få kontakt med världen igen.
Jaja, Eddie står nere i hallen och väntar. Vi hörs imorgon!

Kram på er!

INSPIRATION

Black


SVART:
Jag får orgasm bara av att kolla på detta. Kombinationen är bara så klockren...! *dreglar*
Räknade dock ut att om jag köpte allt detta på bilden så skulle det gått på ca 25.000 kr. Men det är ju alltid bra med inspiration, för det finns ju nästan alltid budget alternativ!
BTW, ursäkta randomvanten som kom med mitt i bilden, den skulle inte vara där.

Brown
BRUNT:
Åhåhååå, sådär snyggt och mysigt på samma gång! Vill ha, vill ha, vill ha...
Och ännu en gång kom en vante som inte ska vara där, med i bilden. Men denna gången smälter den in bättre iallafall.
Jaja, hoppas ni fått lite inspiration, det har iallafall jag! Nu ska jag fortsätta med sånt man gör när man är sjuk, typ, kolla på tv.

CIAO! ♥

Sjuk, fet och hemmafru

Hej alla fina och mindre fina

Sitter hemma hos mamma just nu, förkylningen vägrar nämligen lämna mig ifred. Var hemma igår också. Känns lite piss att vara tvungen att vara hemma från skolan när man precis varit utomlands. Hatar att ligga efter, hatar stressen som kommer att äta upp mig från insidan om jag inte håller samma tempo som alla andra. Dö förkylning, DÖÖÖÖ!

Men ja... Nu är jag iallafall hemma, så får väl bara göra det bästa av situationen. Har packat ihop lite tavlor, ljuslyktor och annat trevligt som kommer att flyttas hem till min fina pojke inom den närmsta timmen. Tänkte vara där och fixa lite medans han jobbar och sliter, så mycket jag orkar iallafall. Satan vad vuxen jag känner mig, lyckas jag inte bli makeup-artist så har jag en säker framtid som hemmafru iallafall!
Utöver det så har jag bara en soffa och massa filmer, chips och glass som väntar på mig. Let's get fat!

Anyways, nu ska jag fortsätta dona med mina naglar. Fick ett anfall och drog av mina akrylisar, så nu ser det ut som om en lastbil kört över mina fingar, fint.
Hoppas allt är bra med er. Vi hörs imorgon, för jag har inte tillgång till dator mer ikväll.

Kärlek och så vidare



Här är ännu en gammal bild på mig. Jag gick i åttan och var väldigt fräck.
Här var det inga fejkleenden som gällde inte, här posade vi ordentligt!

Let the music move you, lose yourself tonight!

Hej och hå!

Nu har jag precis fixat mig och ätit lite. Har dock ingen cam till datorn för tillfället, så kan inte visa hur jag ser ut, men håret består av en jävla massa lockar iallafall! TJOCKT NICE!
Väntar bara på att pojken min ska dricka upp sitt kaffe och komma och hämta mig, sen blir det party!
Vi hörs imorgon mina små flickebarn!

Peace out ♥




Utfyllnadsbild och så, höhö

Hooooney! I'm home!

Hej på er! ♥

Ja, som alla redan vet är jag hemma i Sverige igen. Har varit hemma i en vecka nu, men inte haft varken tid eller ork att bry mig om att uppdatera här. Hoppas ni förstår det!
Bilderna från Thailand är överförda på dator iallafall, men på pappas dock, så har ingen möjlighet att lägga upp dom än, så därför snodde jag 4 festbilder från Hannas facebook, tänkte att det kan vara ett bra smakprov på vad som komma skall! Bilderna jag har tagit kommer att komma upp någon gång nästa vecka, men då blir det bara en del av alla som tagits, resten kommer upp på min facebook.
 
Men nog om det. Sitter hemma hos mamma nu, dunkar musik och försöker bli av med min hosta.
Snart blir det dusch, och lite senare blir det fix. Ikväll skulle jag nog tro att det blir lite festligheter!
Men ja, nu vet ni att jag är hemma iallafall, ni som missat det dvs!
Nu ska jag slänga upp några festbilder som sagt. Sedan våldta någon god chokladbit.
Ha det fint så hörs vi senare! :D

LOVE



Här har ni ett litet smakprov från Bangla Road: