Godnatt! :D

Tjena, hallå, hej!
Nu har jag suttit här hela jävla dagen, seriöst. Vad är det för liv jag har? xD
Så nu har jag bestämt mig för att låta datorn vara för ikväll och göra något vettigt de sista timmarna innan jag går och lägger mig, det låter väl bra? Det tycker jag iallafall! :)
Men jag hoppas ni haft en mycket bra dag.

Massa pussar, godnatt på er!




Relativt gammal bild.

TRÅKIGT!

Jag är rastlös!
Jag vill göra något. Men jag är för seg för att städa mitt rum, och jag är för seg för att packa upp min resväska sen Egypten (ja, jag gillar att dra ut på saker) Så vad gör jag? Jo jag glider runt på facebook där det är dött som i graven och hoppas att någon äntligen ska skriva något intressant som man kan "gilla" Gud, jag har inget liv...




Fiffi och jag i helgen. Bara för att.

Hemma idag.

Hej gullungar!
Jaha, har varit hemma idag. Började misstänka att pappa smittat mig med magsjukan, mer än så behöver jag inte säga tror jag inte xD Hur som helst, det går upp och ner med min stackars mage, men för tillfället känns det rätt okej, så tänkte att jag kunde passa på att skriva något lite snabbt så ni vet att jag tänker på er, haha!
Aja, har egentligen inget speciellt att skriva, förutom att jag lider av panik-kläd-ångest inför Granada i helgen, har ingen aning om vad jag ska ha på mig, och börjar redan stressa som fan över det, haha!
Aja, det löser sig nog! Nu orkar jag inte skriva mer.. Men ni får ha der så jätte bra så hörs vi senare!


Puss på er!



Haha, lilla Felix! ^^



Visst Felix, för din skull...
Du är sexig. Jättesexig!

Hmm..?



Vem är jag?

Jag är förvirrad, sjukt jävla förvirrad över mig själv just nu.
Jag står på kanten och velar fram och tillbaka, vilken sida ska jag stå på? Ska jag vara den alla andra vill att jag ska vara, eller ska jag följa min egen väg och göra det som är bäst för just mig? Det känns som en ganska självklar fråga, men när man väl står där på kanten så är det inte så självklart längre.
Vissa frågor ställer man sig varje dag. Till exempel vad man ska ha på sig för att bli accepterad av andra, hur man ska sminka sig för att folk inte ska kolla snätt på en, vad man ska säga eller inte säga för att man är rädd att allt ska bli fel och folk kommer tro att man är helt blåst. Det är någora av de saker man tänker på varje dag, utan att egentligen vara medveten om det. Jag tror många känner igen sig själva i det jag skriver nu, att man inte alltid vågar vara sig själv. Men vågar inte förändra sig så extremt, även om man kanske vill. Jag har förändrats extremt genom åren, och det har jag väl gjort för min egen skull, och folk verkar ha accepterat det.
Men hur kommer det bli nu, när jag satsar på illrött hår och precis piercat labret? Kommer folk och klassa mig som det vi i dagens läge kallar för "emo" eller kommer dom fortfarande titta på mig som den jag är och den dom känner mig som? Det är svårt att veta innan man testat. Jag vet att jag kommer göra det som är rätt för mig, för det gör jag oftast. Men vad händer sen? Kommer jag stå och grubbla på om det var värt det, eller kommer jag trivas bättre med mig själv för att jag gjorde det jag tyckte var rätt för stunden? Jag vet inte. Men jag vet en sak, jag är rädd.. Jag är rädd för att folk ska stöta bort mig. Jag är rädd för att folk inte ska kunna se djupare in i mig, och bara gå på vad man ser på utsidan. Jag är rädd för förändringar, för saker är väl bra som dom är, eller? Samtidigt som jag vet att jag behöver en förändrig mer än någonsin. Jag föddes till att vara den jag är, inte den som andra vill att jag ska vara. Men det är inte alltid så lätt att tänka så.
Vem är jag? Är jag den jag vill vara, eller är jag den som andra vill att jag ska vara?
Förvirring, förvirring, förvirring...




Jag vill bara vara den jag är, så låt mig vara det...

Trött.

Hej.
Min helg har varit helt okej! Men jag är dryg som fan och orkar inte skriva något om den.
Är iallafall ny duschad nu och ska snart gå och lägga mig.
Hoppas ni andra haft det jättebra i helgen. Nu kör vi på en vecka till i skolan och taggar för Granada på lördag!

Puss & godnatt

I Olofström.

Hej folket!
Ja, som vanligt blir aldrig något som planerat.
Eftersom när jag väl kommit till Växjö igår och ringde Loo så krabbade allt ihop sig. Så hela kvällen var förstörd, trodde jag. Men icke! Drog till Olofström istället (jag vet, man tror det knappt). Träffade Fiffi och lite annat folk, sedan (efter en crazy kväll, haha) så sov jag hos Sasha. Vaknade för en stund sen, så ska snart sno Sashas dusch lite. Sen vet jag inte vad som händer ikväll, men stannar antagligen här inatt igen.
Aja, mer än så orkar jag inte skriva just nu. Men vi kanske hörs senare!

Pöss

Växjö ikväll!

Hej på er!
Jaha, slapp dag idag. Fast läppen är så svullen så jag är helt invalid. Kan inte byta staven förrän tidigast söndag, så det är lite piss. Menmen, jag överlever väl!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt, för måste fixa mig & packa. Sen blir det att dra till Växjö och umgås med Loo ikväll, har saknat honom massor så det ska bli kul :)
Aja, jag får se om jag skriver mer ikväll, för just nu hinner jag inte.
Men hoppas alla får en bra fredag!

P U S S

Ny piercad.

Ja, vad ska man säga? Jag hade tråkigt, och min syster piercade mig.
Ser lite cp ut nu eftersom vi inte hade en stav som passade, fick ta en platsstav och sedan sätta en kula på insidan. Ska byta detta imorgon efter skolan. Men ja, nu är det som det är. Tyck vad ni vill om det! Själv vet jag inte riktigt vad jag tycker än, men det märker vi nog inom snar framtid. Är inte så öm just nu, men det blir jag väl imorgon, svårt att äta är det iallafall. Men ja, ska slänga upp en liten bild till er, sen hoppa ner i badet.

Puss



Labret.

Hmm...?



Varför vara lycklig, om man inte har någon att vara lycklig med?

Ja, jag vet att mina funderingar kretsar väligt mycket kring kärlek, men jag antar att det är så det är när man är singel och känner sig konstant ensam.
För saken är den att, jag mår bra, jag mår väldigt bra nu mera, men det är alltid något som fattas, den där lilla gnistan, den där gnistan som är det där lilla extra. Den gnistan som man inte kan hitta var som helst, utan bara med den personen som är helt rätt! Och den personen är inte lätt att hitta. Men när man tänker på den där personen, den personen som man inte haft men som man ändå saknar, ja då önskar man bara att allt var här och nu, här och nu och aldrig mer liksom. Man önskade att man fortfarande levde på tiden då man skickade en lapp och skrev "får jag chans på dig?" då var allt så lätt, ja eller nej var de enda svaren. Så är det inte längre. Nu blir man nervös, är rädd för att göra minsta lilla fel, skrämma bort den som man bara vill ha nära. Man vågar inte berätta hur man känner, man är rädd för att förstöra det som ännu inte hunnit utvecklas till något. Sedan, efter ett tag, när man vågar, samma stund som man vågar berätta hur man verkligen känner, så rasar allt. Och personen i fråga glider sakta iväg, de säger att det är för att man inte ska bli sårad, men visst blir man det. Det går över, men man blir ju sårad. För har man inte känt sig riktigt ensam innan, så gör man det då. När man står där själv, utelämnad och ensam, för att hjärtat råkade slå ett par extra slag just den sekunden, just den sekunden man sa det, då känner man sig så otroligt liten. Man blir osäker på sig själv, och på allt annat omkring en. Man vill försvinna, men det är egoistiskt. Så man går runt som en zombie. Funderar på om man någonsin ska våga chansa igen, för det måste man ju, förr eller senare. Och när man väl sammlar modet för att våga ännu en gång, så rasar allt igen. Och så fortsätter det, enda tills man träffar den där som ger en det där lilla extra!
För vad är det för mening att vara lycklig, om man inte har någon att vara lycklig med? Man är lycklig tillsammans med vänner och familj, men det kan aldrig mäta sig med den där känslan, den där känslan som sprider glädje i hela kroppen, den där känslan som bryter ner en och på samma gång får en att känna sig oövervinnlig, den där känslan man bara kan få om personen i fråga känner samma sak, den där skrämmande men ändå eftertraktade känslan. Den känslan man både älskar och hatar att känna, den där känslan som kallas kärlek...

Honey, I'm home!

Hej! :D
Ja, som ni säkert förstår så är jag hemma igen. Har varit hemma sen i tisdags kväll men inte orkat uppdatera, hehe (a) hur som helst, jag har haft det toppen! Verkligen, allt har varit kanon. Vädret, kvällarna, dagarna, ALLT! Det var klockrent! Det enda som inte är så klockrent är att jag knappt fått någon färg alls, har ju inga pigment i min stackars vita kropp, eller jo! På benen isåfall, men vad gör dom för nytta mitt i vintern? Hmm...
Aja, de första dagarna i skolan har gått bra. Fast jag fick kvarsittning i 1 timme idag, ojdå, vad har jag gjort? Ja ni, jag har varit lat som vanligt, dumma mig! Måste börja ta tag i allt nu.
Hur som helst, orkar inte skriva så mycket mer. Bilder från Egypten kommer så snart jag har hämtat kameran hos far min, alltså ev. efter helgen! Så ja, där har ni något nytt läsa.
Nu ska jag softa lite, sen bada och bara ta det lugnt.

PUSS!



Hej. Jag är efterbliven och har rymt från SSS. Puss!

Egypten imorgon! :D

Hej på er!
Förlåt för att jag inte uppdaterat. Men igår så var Milla och Linn hos mig, och då kände jag inte för att blogga. Sen idag så har det varit fullt upp med skolan, efter det åkte jag med Gudarna in till Växjö, vänster-möte, sedan Subway! Och efter det drog jag hem till mamma, hämtade väskan, åkte tillbaka till Växjö, köpte balsam osv. Och nu har jag precis kommit hem till pappsen min. Är sjukt trött. Ska snart hoppa in i duschen och sedan fixa lite inför imorgon, måste ju gå upp vid 04:30, sedan åker vi hemifrån vid 05:30, och om allt går som det ska så lyfter planet 07:30, usch vad massa tider det blev nu, men så är det upplagt iallafall!
Hade ju lovat att jag skulle lägga upp resten av mina "18 dagar" innan jag åker, men jag tror faktiskt inte att jag varken orkar eller hinner det, så ni får överleva i en vecka utan det! När jag kommer hem ska jag försöka skriva på som vanligt, och bättra mig med uppdateringar ännu en gång, har ju varit sådär med det ett tag nu.
Men först och främst ska jag pusta ut & supa satan i Egypten med pappa, Janne och Anneli, haha! Vilket liv, nejmen, det kommer nog bli awesome! Hoppas ni andra får det jättebra här hemma i kylan, och så hoppas vi på att snön smält bort tills jag kommer hem! Haha! Och något som vi hoppas på ännu mer är att mitt plan inte störtar, men man vet ju aldrig :O äsch, vi håller tummarna! :D
Nu har ni fått ett långt onödigt inlägg från mig, så nu sticker jag iväg 1 vecka! Sakna mig inte för mycket.. (a)
Nejmen, ha det underbart, för det ska jag ha!

MASSA KYSSAR!



BYEBYE, HA DET GÖTT! :D

Hos Sebbe! :)

Godmorgon gullungar!
Sitter hos Sebbe nu, har sovit här inatt. Och när han väckte mig imorse stod frukosten på bordet, så gulligt så!
Nu idag vet jag inte riktigt vad som händer, men det var snack om bio, får se om det går någon rolig film.
Aja, jag har inte så mycket att säga egentligen, men ja..
Ska göra klart mina 18 dagar med, när jag orkar. Antagligen lägger "resten av dagarna" på söndag, så ni har något att läsa medans jag är i Egypten, åker ju på tisdag, så jävla härligt!
Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs!


KYSS

Orkar inte uppdatera.

Hej!
Jag är hos Fiffi nu, ska sova här inatt och imorgon blir det Växjö. Stannar där hela helgen.
Jag orkar inte uppdatera mer nu, och vet inte hur mycket jag hinner i helgen.
Men vi hörs när vi hörs! Ha det jättebra!
PUSS

Onödigt osv.

Hejsan!
Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, men var så satans trött. Var bara i skolan till 12, sedan följde jag med syster till Växjö, vi träffade en kurator osv. Var klara vid 2. Då gick vi och åt kinamat, sedan gick iv en runda på stan & åkte hem med mamma vid 5. Fick med min en söt liten blus hem iallafall, gick bara på en femtiolapp! Älskar att dom tar "rea-på-rea" nu så här i slutet, så jävla nice! :)
Hur som helst, skola idag, gick bra. Men jag hatar onsdagar, lektioner non stop, inte en enda rast på hela jävla dagen, så man är rätt trött i slutet xD Men får igen det imorgon, sovmorgon till 10, sen bara 4 lektioner, och film på en av dom, kan inte klaga så mycket på det faktiskt! :)
Menmen, nu sitter jag här hemma själv. Mamma är på dejt och syster är hos en kompis. Så jag känner mig lagom ensam, skulle egentligen till Fiffi ikväll, men eftersom mamma inte var hemma så sket det sig, så drar dit imorgon istället. Aja, ikväll ska jag iaf försöka göra lite nytta här, för mitt rum ser ut som fan. Men jag gör det sen (a) Haha! Aja, jag hoppas ni haft en jätte bra dag. Vi hörs senare!

Puss, puss!

Det här är jag beroende utav!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Det här är jag beroende utav
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för
Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Någon jag ser upp till
Dag 18 – Min dröm kille


_________________
Det här är jag beroende utav:

Ja, det finns väl rätt mycket man är beroende av egentligen, typ luft osv?
Men om jag skulle se det ur ett annat perspektiv så skulle jag nog utan tvekan säga att jag är helt beroende av mina vänner och min familj, utan dem skulle jag inte överleva! (Det skulle jag inte göra utan luft heller kanske, men nu ska jag försöka släppa det xD) Så det jag är beroende utav är mina vänner och min familj, ni är det bästa jag har! <3






<3

(Kunde såklart inte få med alla på bilder, men tänkte att några kan jag ju lägga upp iallafall!)

Härlig dag!

Hej på er! :)
Jaha, första dagen i skolan - check!
Var kul att träffa alla igen, det är det alltid. Och eftersom jag somnade vid 21.30 igår så var jag relativt mycket piggare än alla andra idag, med humöret på topp och allt! :) Efter skolan åkte jag och Maja till Växjö, gick på Ung vänster-möte, och sedan drog vi ner på stan, fick med mig en ny foundation & ett puder därifrån, sedan åt vi på Subway och efter det tog vi bussen hem. Maja stannade här i någon timme eftersom hennes mamma skulle hämta henne, så hon har precis stuckit nu. Sjäv ska jag snart lägga mig i ett bad och lägga en inpackning i håret osv. Men vi hörs lite senare. Hoppas ni haft en bra dag!

PUSS!



Lite ointressant kanske, men detta var vad jag fick med mig hem idag :)

Några bilder sen igår.

Hej!
Jag mår inte alls bra just nu, är sjukt trött och seg & mår väldigt illa. Men här kommer iallafall lite bilder från igår. Sen tror jag faktiskt inte att jag orkar uppdatera mer ikväll. Men vi får väl se. Annars får ni ha det så bra! :)

Puss










Varsågoda! :)

Seg som fan.

Hejsan!
Ja, det gick inte så bra att vara nykter igår xD Menmen, det var kul iallafall!
Nu sitter jag hemma och segar. Och eftersom jag är ganska seg i huvudet idag så orkar jag inte uppdatera något speciellt just nu, så vi hörs om några timmar när jag piggnat till!

En sak jag ska göra innan jag blir 30.

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Det här är jag beroende utav
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för
Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Någon jag ser upp till
Dag 18 – Min dröm kille

_______________________
En sak jag ska göra innan jag blir 30:

Ja, innan jag blir 30 ska jag ha gift mig & tryckt ut en unge. För det har jag planerat att göra när jag är runt 25, det är den åldern som passar mig bäst, det lär väl säkert inte bli när jag är 25, men runt omkring. Och jag ska ha minst en unge då iallafall, så är det bara! Och om jag nu hinner ska jag försöka att resa jorden runt innan jag blir 30 också, för när jag väl skaffat familj och barn så är det försent för mig att göra det.
Så det är vad jag ska göra innan jag blir 30 :) Som det ser ut nu iallafall. Det kommer väl säkert inte bli så, men man kan ju alltid hoppas, det skadar ju inte! :)



Lördag, jao.

Hej på er!
Jahopp, Emelie och jag hittade ingen fest, men för att inte dö av tristess så drog vi ner på stan och segade på donken tills vi inte pallade mer xD Då kom pappa och körde hem henne, och sedan följde jag med hem till pappa, tyckte att jag kunde vara snäll och sova hemma för en gång skull. När vi kom hem började vi kolla på Twilight Eclipse, men jag somnade på soffan efter typ halva filmen, och dör sov jag hela natten, sedan vaknade jag vid halv 2 idag. Borde ju iallafall försöka vända tillbaka dygnet nu, menmen, that's life..
Hur som helst, nu har jag precis duschat och om någon timme blir det att åka till My, sedan blir det fest ikväll, men My och jag är duktiga och planerar att vara nyktra, japp, ni hörde rätt! Haha! :)
Nejmen, det blir nog trevligt :) Sover väl antagligen hos My inatt också. Vet inte hur mycket jag kommer hinna uppdatera idag, om det ens blir något mer än detta typ. Men ni är väl vana vid att jag är sämst på att uppdatera så det kommer väl inte som någon chock direkt. Men jaja! Vi hörs :)
Ha det underbart alla söta människor!

PUSS

BAJS

Papi kommer om typ 15 min. Så nu ska jag ta en cigg, sen packa ihop det sista!
Får se om jag uppdaterar mer ikväll! :)

Puss



Dagens outfit osv...
Strumpbyxor, linne, skjorta & nördbrillor. Soft.

Mina ambitioner!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Det här är jag beroende utav
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för
Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Någon jag ser upp till
Dag 18 – Min dröm kille

_________________________
Mina ambitioner:

Egentligen har jag nog inte några större ambitioner, jag tar dagarna som de kommer. Jag tycker det är bättre att lyssna till hjärtat, göra det man vill göra, utan att tänka att just "Detta måste jag göra". Har man inga drömmar så krossar man inga drömmar. Sen är det väl klart att jag tänkt lite på vad jag vill göra med mitt liv, men det ser jag inte som någon ambition direkt. Så långt jag vet, så är min ambition att resa jorden runt, och få jobba med människor på ett eller annat sätt. Mer än så kan jag inte säga. Haha, gud var tråkig jag är egentligen. Men det är sant! Jag tar dagarna som de kommer, sen får ödet avgöra resten!

Snabb uppdatering.

Hej på er! :)
Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, men hade inte tid. Åkte från Nadja vid 5-tiden, sen vid 6 kom Marielle hem till mig, vi kollade film och umgicks, väldigt trevligt! :)
Nu har hon precis åkt hem och jag ska snart fixa mig, sen blir det att åka till Växjö och vara med Emelie ikväll, mys! Får väl se vad vi hittar på. Aja, ska inte småprata så mycket mer, slänger upp något innan jag åker om jag hinner!

Puss på er!



Det här saknar jag!

Dag 1 – Presentera mig själv
Dag 2 – Min första kyss
Dag 3 – En rolig kväll
Dag 4 – Det här stör mig
Dag 5 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 6 – Ett dröm förhållande
Dag 7 – Min bästa vän
Dag 8 – Ett pinsamt minne
Dag 9 – Det här saknar jag
Dag 10 – Mina ambitioner
Dag 11 – En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 12 – Det här är jag beroende utav
Dag 13 – Mitt favoritminne
Dag 14 – Dessa grabbar faller jag för
Dag 15 – Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 16 – Det här får mig att gråta
Dag 17 – Någon jag ser upp till
Dag 18 – Min dröm kille
______________________
Det här saknar jag:

Ja, det är mycket jag saknar just nu. Men det jag saknar mest tror jag nog är sommaren. Alla sena kvällar med goda vänner & kedjerökning, allt nytt folk man träffar, Öland, alla utomhus fester på stranden. Ja ni fattar. Sverige är rätt piss (om man tänker på vädret) men den svenska sommaren är fan nästan oslagbar! Jag älskar den!
Sen saknar jag att ha ett förhållande med. Jag är trött på singellivet nu, jag vill stadga mig och kanske få lite ordning på mig själv, jag hade behövt varva ner några kilo om ni förstår vad jag menar.
Men ja, det är väl vad jag saknar mest just nu! :)


SOMMAR <3