Must have /Fattigaste bruden i Sverige.


 
 
Detta är lite sådana "must have" just nu. 
Behöver iallafall fett med nya skor, och den där jävla skull-scarfen har ju alla andra, så då kan inte jag vara sämre.
Synd dock att jag inte har någon som helst ekonomi just nu, och den lilla summan pengar jag får på fredag måste tyvärr gå till julklappar åt mina nära och kära. Så jag får nöja mig med att sitta här och drömma ett tag till.
Är förövrigt fortfarande sjuk. Hatar det. Vill döda någon. 

Okej, puss!

Jag hade inte varit någonting utan er!

Ibland måste man stanna upp och tänka till, för att inse vad som egentligen betyder något, och vad som egentligen gör en lycklig. 

Det är ofta man tar saker förgivet, till exempel familj och vänner, jag menar, de finns ju där. Men det kommer de inte göra förevigt. Så därför, ägnar jag varje dag en gnutta tid, åt att tala om för mina nära och kära hur otroligt mycket de betyder för mig, hur otroligt glad jag är att de finns i mitt liv. För vem vet, imorgon kanske det är för sent. 
Jag är säkert en av många, som deppar ihop över småsaker, som bråkar med min familj om helt oväsentliga grejer och ibland stör mig på det mina vänner gör. Men sanningen är, att när jag verkligen tänker efter, så kunde jag inte ha det mycket bättre. Jag har en familj som älskar mig, som gör allt för mig, och som alltid finns där för mig. Jag har vänner som gör mig lycklig, och som jag vet inte sviker mig, och jag har egentligen ingen som helst anledning att klaga på någonting. Visst, det är klart man klagar ändå ibland. Men om jag verkligen tänker, så har jag verkligen ingenting att må dåligt över. 
Det har hänt saker tidigare i mitt liv, saker som satt spår i min själ. Men, jag har klarat mig igenom allt, tack vare vänner och familj som alltid har funnits där, och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna tacka dem nog!
Men jag försöker, jag försöker varje dag, överösa mina vänner och min familj, med kärlek, för att bevisa för dem hur otroligt mycket jag uppskattar allt de gjort och gör för mig. Jag hade inte varit någonting utan dem. 

Jag är verkligen lycklig, för att jag har så otroligt mycket fina människor i mitt liv, och jag kunde inte begära mer än vad jag har just nu.
 

Godnatt och sånt!

Tänkte bara säga godnatt!
Imorgon är jag ledig, men ska spendera dagen med plugg, kul.
 
Aja, nu somnar jag fan här. Vi hörs imorgon!  
 

Miss them butterflies... just sayin'

Hej!
 
Åh. Känner mig så mysig nu. Men har ingen att mysa med, är för äcklig.
Fan, vill vara kär. Så jävla go känsla. Iallafall om det går bra och inte kepprätt åt helvete som det vanligtvis gör. Aja, sitter och drömmer mig bort lite. Låtsas att Markus Krunegård är kär i mig, det hade varit fint.
 
Anyways. Fett trött. Ska göra lite kaffe, och hoppas att jag håller mig vaken några timmar till!
 
PUSS! 
 

Stolt moster till fina Daenerys! <3

I fredags blev jag moster till en liten flicka. Träffade henne för första gången idag, och gud så fin hon är! Blev så otroligt lycklig av att bara se på henne. Bebisar alltså...
 
Så jag är nu mera en stolt moster till världens finaste flicka, Daenerys ♥
 

Svart.

 
Allt är ganska svart just nu. Ikväll är det svart iallafall. Jag återkommer när jag vet vem jag är igen.
För fram till dess att jag vet det, har jag ingenting att säga.
 

HAHAHA, orkar inte...

Tjena! 
 
Allt bra eller? Jag skiter i vilket egentligen. Tänkte mest dela med mig av något som jag personligen tycker är lite roligt. Jag har nämligen en gammal blogg, från sådär 2006. På tiden då jag var ett sött litet emo. Och där har jag lagt upp "outfit" bilder, haha, åh, så kul att se hur man klädde sig för 7 år sedan. Så ja, här har ni några bilder... (Censurerade ansiktet, för på den tiden då jag la upp detta så var det farligt att visa ansiktet på nätet!)
 
Titta och njut:
 
HAHA. Ja, herregud så sött. 
Och så smal jag var. Tänk om man kunde vara så smal nu, fast med lite tuttar. Hade varit guld.
 
Nu ska jag återgå till mitt Skype-samtal! 

Kör på Harry Potter-stilen idag!

 Mysig Harry Potter-halsduk som min kära mor stickat pryder min hals idag. 
Nu ska jag ha spanska, och jag kan säga att jag hade hellre svalt ett äpple helt... Men, what to do?
 
Talk 2 U later

Badambadam, för jag kommer inte på en rubrik...

Hej!
 
Ligger hemma i soffan och myser lite med mor min. Himla trevligt, jajemen! 
Alltid lika skönt när man klarat av en måndag, för det är fan den enda dagen som är riktigt jävla jobbig att ta sig igenom! Men gick fint idag, och det är t.o.m med humöret på topp har jag klarat av denna dagen, kanoners! 
 
Har förövrigt haft en kanonhelg! Tillbringat den med Filla, sedan festade vi med gött folk, både fredag och lördag! "Lev hårt, dö ung" ni vet... ;) 
 
Aja, nu ska jag bara fortsätta vara mysig. Hörs sen! 
 
 
Några bilder från helgen bara, såatteh...
 

Lär mig lite om planeter osv... FREDAG <3

Dagens outfit?

Fick en förfrågan innan, om jag inte kunde börja med "dagens outfit" igen, och jo, självklart kan jag göra det, så fort jag har tid osv så lovar jag att ni ska få ta del av mina outfits, tråkiga som få, men er önskan är min lag! 

Godnatt kompisar!

SWEF - The Swedish Fish! New snapback!

Glömt visa er min snygga keps jag införskaffade mig häromdagen! 
Jag får helt enkelt inte nog. Detta sjuka beroende av huvudbonader måste få ett slut! 

Men, sjukt snygg är den iallafall, såatteh...
 
 
 
Anyways, imorgon är det fredag, pepp, pepp! 
Vet inte vad jag ska hitta på, men det kommer säkert upp något...
 
Nu ska jag krypa i säng iallafall, sjukt trött. Vi hörs imorgon eller något! 

NU JÄVLAR!

Jag vill balla ur. Göra extrema förändringar. Vad fan som helst, men något måste förändras, nu. Jag är så trött på att allt är så otroligt tråkigt nu för tiden, att jag är så tråkig. Det ska fan ta mig ändras. Hur jag ska göra eller vad jag ska göra vet jag inte riktigt än, men det blir nog fan bra ska ni se! 

Rock n' roll motherfuckers! 
"Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut"

DET HÄR HÅLLER JU INTE

Hej.
 
Det är en bitter och ensam liten Bella som uppdaterar här idag.
 
Bitter för att denna jävla förkylningen vägrar lämna mig ifred! Jag är trött på att vara sjuk, och trött på att jag missar så mycket i skolan, fan! Och ensam för att ja, det bara är så. November månad kan äta min skit. Hatar att vara ensam nu, behöver kärlek. Men jag har ju dock oturen att alltid lyckas stöta bort folk, och eftersom man är sin egen lyckas smed så får jag väl skylla mig själv, haha...
 
Aja, svackor, hela tiden, det går över!

Nu ska jag knapra i mig några alvedon till och sedan sova en stund, har massor jag hade behövt göra idag så får hoppas att jag piggnar till lite!

Vi hörs senare ♥

SATAN SÅ GILD MED MÅNDAG!

Tjingeling!

Jävligt givande dag so far. Har skrattat som ett as sedan klockan 8, så ja, med andra ord, humöret är på topp! Har Maja och Charlie att tacka för detta! Fula jävla vänner är fan det bästa ♥
 
Har även hunnit en sväng till tandläkarn, gick fint, ajjemen! Var dock tvungen att gå i regnet, så man är ju sådär lagom fräsch just nu och luktar blöt hund osv, stackars klass som får sitta här i mitt os. Blörk.
 
Aja, har historia för tillfället, det intresserar mig inte, därför skriver jag skit här istället, REBELL-BELLA! 
 
Ska en sväng till körskolan sen också, föreläsning i 3 jävla timmar, taggarå.
 
WELL WELL WELL, det var väl allt för nu.
 
Hörs ikväll när jag kommer hem, om jag orkar då! 
 
Maja är taggad till lunchen iallafall, mmmmmm.... korv <3
 

FUCK DE LIVET! Orkar inte...

Sista dagen på lovet, hujedamej!

Hej och hå!

Ja, nu är det söndag, sista dagen på lovet. Så tråkigt att det alltid går så fort! Fast ja, det är ju jullov om några veckor, så antar att det vore dumt att klaga. 
 
Har iallafall haft en bra lov! Fyllt med trevligt sällskap, halloweenfester och bara softande! 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, bada, smörja in kroppen med diverse krämer, måla naglarna och bara ladda batterierna, sedan kolla på allt gött som går på tv ikväll, fint de! 

Aja, ska slänga upp några bilder från halloween-festen i torsdags, sen hoppa i badet!
 
Ha det gött!