Grabbarna Grus

För ett tag sedan fick jag syn på denna otroligt festliga bilden på Facebook.

En vimmelbild från Grabbarna Grus - Thailand. Det fick mig att inse hur otroligt mycket jag saknar att dansa runt på de Thailändska gatorna. Ta mig tillbaka ♥


Elin - Hanna - Jag

Och så var det Valborg igen...

Hej och så...

Det har gått 4 dagar sedan den senaste uppdateringen. Men till mitt försvar kan jag säga att jag har haft massor med bättre saker för mig än att blogga. Men här är jag nu! En stund iallafall... För idag är det valborg, valborg betyder fest, och fest betyder att jag kommer fixa mig i minst 3 timmar innan. GÖTT!

Ska vara hemma hos Emelie vid 6. Blir grill och mys med fina vänner. Sen får vi se vart vi hamnar när mörkret faller. Det blir nog kanon iallafall!

Får för övrigt tacka Sverige för att vi får ha fint väder idag. Det tillhör ju inte det vanliga att det är fint väder när det handlar om Valborg, Midsommar etc... Men idag, just idag, så finns det inget att klaga på!

Jag mår bra, jag är taggad och jag älskar livet!

Ha en kanonkväll allihopa, och tänk inte på någon jävla måtta, drick tills ni spyr!

PUSS

Det är standard med onödiga inlägg!

TJENA!

Anledning till dålig uppdatering: ÄR HOS PAPPA.

Har haft fullt upp med go'fika och annat mysigt tillsammans med fina vänner de senaste dagarna, och idag har jag helt enkelt varit för trött för att uppdatera. Men datorn var igång nu, så tänkte passa på att skriva något litet iallafall. Något litet är ju bättre än ingenting, eller vad säger ni?

Ikväll blir det nog att dra till Walle tillsammans med Sandra för att färga hans hår, och ännu lite senare blir det kanske lite festligheter, men inget säkert än.
Imorgon väntas bio med Alle, 21 Jump Street fick det bli, så får hoppas att den är bra!

Men ja, nu väntas det mat, och sedan lite fixelix.
Får se om jag hinner uppdatera senare, om inte annat försöker jag hinna skriva något imorgon!

Ha det gott! ♥

Jag säger detta med sorg i hjärtat!

Godkväll!

Har haft en fullspäckad helg, därav ingen uppdatering.

Sitter hemma hos mamma nu, väntar på att pappa ska komma och hämta mig. Blir att dra en sväng till Benjamin för att tigga till mig lite sällskap denna kväll. Imorgon blir det väl antagligen stan or something, vet inte än!

Hur som helst, eftersom jag åker till Växjö om 10 min så blir det ingen mer update idag, men jag ska försöka skriva något roligt till er imorgon, känner att jag är påväg in i en bloggtorka nämligen...

Så, jag säger detta med sorg i hjärtat - förlåt för att min blogg suger, jag är tillbaka så fort jag kan!

En jävla massa kärlek ♥

Ha en bra helg allesammans!

Hallelåjah!

Tänkte mest uppdatera för att säga att jag antagligen inte kommer skriva något mer idag. Eftersom Moa och Filla snart kommer hit så lär jag ha annat för mig än att sitta vid datorn. Får se om det blir något skrivet imorgon, men jag lovar inget. Eftersom jag kommer ha fullt upp med mys och bio. Men vi får se helt enkelt!

Hur som helst, hoppas att ni får en dunderfet helg allesammans!

HA DET FINT! ♥
 

Idag är det fredag.... MMMM....!

Hej och hå! :D

Vaknade vid 11 idag, käkade lite frukost och drack mitt morgonkaffe i lugn och ro, sen har jag hjälpt familjen att städa hela lägenheten. Har dammsugit som en idiot, så är ganska svettig, FRÄSCHT!

Men ja, vid 5-tiden kommer Filla och Moa hit, så ska försöka hinna med att duscha och fixa mig lite innan dom kommer. Ännu lite senare ikväll kommer nog Alle hit också, trevligt.

Men ja. Det var väl typ det!
Nu ska jag ta en cigg, sedan hoppa in i duschen! Vi hörs senare grabbar!

Ni är asgrymma, hela högen! ♥

Haha, så jävla typiskt...!

Alli hade såklart helt glömt bort att hon hade Tyska-prov imorgon, haha, så typiskt.

Så ja, jag förblir ensam ikväll. Men det gör mig egentligen inte så mycket. Tror nog jag slocknar ganska tidigt ändå. Sov ju till 1 idag, vilket bara bidrog till att jag varit tröttare än vanligt, och att hela min familj är sjuk och legat och sovit till och från i soffan hela dagen gör ju inte direkt saken bättre. Haha!

Aja, Det här får bli dagens sista inlägg då.
Kände mig tvingad att uppdatera när det blev ändrade planer, vill ju inte ljuga för mina läsare om vad jag gör!

Haha, hej och hå!

Fin vän & ett Legolass!

Hej!

Alli kom hit vid 4 typ, därav den dåliga uppdateringen. Hon åkte precis hem för att hämta kläder, men hon återvänder snart för att spendera natten här, mysigt!
Så tänkte mest uppdatera för att säga att eftersom att jag spenderar tid med fin vän ikväll, så blir det inget mer skrivet idag. Hoppas ni har överseende med det!

Men ni får sova så gott, jag är tillbaka som vanligt imorgon!

Puss & kram


¨
Underbar bild för övrigt.

Vad ska vi ha för rubrik här då?

Godmorgon!

Ja, det är godmorgon för mig, eftersom jag vaknade för 10 minuter sedan. Har tvingat mig själv att sova länge, eftersom jag känt att jag inte orkar göra något annat. Men insåg att jag är galet hungrig, så tyckte att det var dags att gå upp nu.

Så nu blir lite det att får lite frukost i magen, sedan ska jag städa mitt rum och lite senare idag kommer min fina vän Alli hit för att spendera lite kvalitetstid med mig. Det är väl på tiden nu eftersom att vi inte umgåtts sen i sommras.

Såatteh, ja, det var väl det jag hade för tillfället.

Hörs sen!

Man måste ju vara som alla andra!



En jävla massa tristess, och några koppar kaffe för mycket blev tillslut en liten video.

Får se hur länge jag orkar skämmas innan jag tar bort skiten. Älskar stillbilden, men stör mig ganska hårt på att jag ser ut som en rosa spädgris på avslutnings-bilden. Fint. Ni behöver för övrigt inte kommentera att jag är wannabe etcetc, för jag är fullt medveten om hur jag gjort detta. Men man måste ju sno inspiration från någon/något, och såhär blev det. Sux 2 b U om ni stör er på det.

Aja, godnatt för fan!

Gjorde den själv. Känner mig stolt! Och lite rolig, faktiskt...

Tusen koppar kaffe och lite fotsvett!

Hej, hej! :D

Nu är jag tillbaka hemma i skogen igen, dvs - jag kan uppdatera! Hurra för mig! Nej men förlåt, fan, är så satans speedad. Har druckit på tok för mycket kaffe idag. Blev en långfika på hyllan med Moa och Alle, trevligt värre. Nu sitter jag hemma och drygar. Insåg nyss att mina fötter luktar as illa också, och att jag är blind. Så nu sitter här och luktar skit med mina estetbrillor, fint det! Men ja, bättre än så blir det inte just nu. Ska gå och tvätta fötterna, sedan äta något. so long, suckers! Hörs sen!

TJINGELING SNOPPSVING! ♥ 




Ögonen faller ur skallen

Godkväll!

Hamnade i Växjö ikväll efter mycket om och men. Så det är därför det varit lite snålt med uppdatering, ni vet pappas dator är så otroligt seg, så jag orkar aldrig uppdatera härifrån, haha! Därför kan jag inte garantera något överflöd av uppdateringar (eller några alls) förrän onsdag kväll när jag är hemma hos min kära mor igen. Bara så att ni vet! Så nu är ni förberedda på det iallafall!

Anyways, varit en meningslös dag som sagt. Inte gjort någonting, och sedan vilat efteråt. Och nu håller mina ögon på att falla ur skallen, satan så trött jag är. Blir en het dejt med sängen nu. Och imorgon blir det fika med underbara vänner!

Ha det bra så hörs vi!


Godnatt ♥

Latheten tar över totalt...

Hej!

Alltså fan, har inte gjort något vettigt alls idag. Har verkligen inte orkat lyfta ett finger. Min kropp är inte min vän idag alltså. Känner mig ovanligt tung, ovanligt trött och jag luktar ovanligt illa.
Det enda jag orkat göra är att sitta och vela, om jag ska till Växjö eller inte, men jag har inte kommit fram till något bra där heller. Dock så lär jag väl åka dit ikväll, men ändå.

ÅÅH! Borde väl egentligen bara hoppa in i duschen, sedan fixa mig och så har vi löst problemet. Men steget att hoppa in i duschen känns onödigt långt idag. Gud alltså, dagens I-landsproblem...

Meningslösa måndag!

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen. Nu blir det frukost och efter det ska jag nog gå en runda. Har ju ett par fula vandringsskor som jag måste ha gått in inom en månad, så lika bra att gå ut och skaka om fläsket i dom.
Sen får jag se hur det blir ikväll, om jag drar till Växjö eller om jag stannar hos mamma, det märker vi!

Men ja, vi hörs när jag har något bättre att dela med mig av!

Hoppas ni sovit gott, och att ni jobbar flitigt i skolan!

Puss och så! ♥

Lite bilder från igår bara! Untzuntz!










Snodde några charmiga bilder från Fiffi
. Men det är fint de också! Som sagt, tackar alla för den roligaste kvällen på mycket länge! ♥


En riktig kanonkväll igår måste jag säga!

Hej på er! :D

Mycket lyckad kväll igår måste jag säga! Började med 3 rätters, tätt följt av en perfekt mängd alkohol och efter det badtunna. Lite senare på kvällen blev det en sväng till Magic Day för att bugga loss på dansgolvet. Kvällen avslutades med underbart fyllekäk och massa pussar! 5 av 5 toasters, absolut!

Kom hem för någon timme sedan. Och ikväll blir det bara mys med familjen. Fint de!
Imorgon drar jag nog till pappa, och stannar där till onsdag. Mycket mer än så har jag inte att dela med mig av just nu. Men jag hoppas att alla mina söta läsare har haft en kanonhelg!

Vi hörs senare allesammans!

PUSS! ♥



Den enda bilden jag tog igår. Men den får duga!

My one true love. My one and only, Onepiece!




Myser lite i min onepiece sådär innan vi slår om till partymode!
Det är helt sjukt. Ju fulare ett klädesplagg är - desto bekvämare är det!

Får se om jag hinner uppdatera med en seriös outfit sen ;)

EN FET KYSS PÅ ER!

Väldigt onödigt morgoninlägg, varsågoda!

Godmorgon!

TGT var ganska trevligt igår, dansarna var ju duktiga som vanligt iallafall!

Vaknade för något timme sedan. Så snart blir det frukost. Sedan dusch och fix, någonstans däremellan kommer Fiffi hit också. Och ikväll blir det alkoholk och badtunna med trevligt sällskap! Gott!

Men jag har faktiskt inget att skriva just nu. Så vi hörs lite senare helt enkelt!

Pusselipuss ♥


Bild från igår.

Drar till Tingsryd några timmar..

Tjena!

Har inte orkat uppdatera något idag. Och har för det andra haft fullt upp med annat för en gång skull, tro det eller ej... Haha! Och nu ska jag iväg till Tingsryd för att kolla på TGT med Fanny. Såatteh, ja, det blir inte mycket till uppdatering nu heller... Vi får se om jag orkar uppdatera något när jag kommer hem. Annars är jag tillbaks som vanligt imorgon!

Ha det fint sålänge!



Just nu.
Körde på en enkel outfit idag. Söt, bekväm topp och till den ett par svarta jeans. Gott.

SÅATTEH, godnatt osv...

God...natt?

Förlåt, glömde helt bort att uppdatera innan... Eller ja, fan, måste sluta hitta på dåliga bortförklaringar hela tiden. Jag orkade helt enkelt inte, so, there you go! NOW, SIT DOWN N' SHUT THE F*CK UP!
Nej men seriöst, är en jävligt lat och oengagerad människa. Och just idag kändes faktiskt soffan bättre än datorn, så ja, sorry guys, men jag sa iallafall som det var, och det är ju bra. Ärlighet är bra.

Anyways, har kollat på Dear John på TV1000 för typ 564:e gången. Blir lika deppig varje gång. Det är därför jag satte mig här istället, filmen var inte slut men jag pallade inte mer, jag orkar ju för fan inte vara deppig när jag mår bra?

Men ja, är lite trött i ögonen, så ska nog krypa ner i sängen snart. Det är ju en dag imorgon också!
Såatteh, ja, det var allt för idag! Vi hörs igen imorgon!

GODNATT ♥

Funfacts typ... fast nae...

Tjena fan!

Hemma hos mamma nu igen... Har precis käkat lite, så är som en ballong, spricker nog snart.
Anyways, har inte gjort något vettigt alls idag typ. Sov till halv 1, käkade frukost, kollade på MTV lite för länge och sedan tog jag tag i disken hemma hos pappa. När jag kom hem till mamma igen fastnade jag i soffan en stund och ja, nu är jag här. Bra att veta liksom. Funfacts typ...

Aja, ska bara ta det lugnt hela kvällen. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men lär väl antagligen bara dra röven efter mig här hemma hela dagen, kul liv. Men på kvällen blir det iallafall TGT med Fiffi, så det är väl ganska gött ändå, skulle jag tro.

Well, det var allt jag hade för tillfället. Vi hörs senare!

Ha det gott!

Några veckor gammal bild.
Lägger mest upp den så att ni inte glömmer hur otroligt häftig jag är.

Här i dina armar skulle jag nog kunna dö

Dagens...




Långklänning - H&M
Jeansjacka - Cubus
Skärp - Sandras



Orkade inte anstränga mig för att ta några vettiga bilder idag. Så dessa får duga!
Nu drar jag inte till Växjö. Får se om det blir någon uppdatering medans jag är där. Om inte annat så är jag tillbaks som vanligt imorgonkväll när jag är hemma hos mamma igen!

KÄRLEK ♥

Onödigt morgon-inlägg...

Godmiddag!

Vaknad för 10 minuter sen. Har verkligen sovit tills jag inte kunde sova mer, så jävla skönt. Inte så smart kanske, men sen när bryr sig folk om att göra något smart?

Anyways, nu blir det lite frukost, sen fix och efter det in till Växjö.
Hinner säkert uppdatera med dagens outfit osv sen. Men sen kan jag inte garantera mer uppdatering förrän imorgon. Är lite lat när jag är hos pappa, haha.

Talk to ya' later ♥