RISE AGAINST - WORTH DYING FOR!

Set me off like dynamite strapped tight around my waist
We are the ones in competition but claim this ain't no race


Take a breath and explode like bullets tearing through the wind

Cut me up with a razor blade that tries to separate the skin

Now in the white flames of burning flags

- We found a world worth dying for, yeah!
We've been battered so hard that we don't feel anymore!


Ett litet inlägg, för ovanlighetens skull!

Hej på er!

Hoppas att ni saknat ihjäl er efter mig!
För ja, som ni märkt har det varit lite snålt med uppdatering på senaste. De enda uppdateringarna ni fått är lite bilder jag laddat upp via mobilen, inte jättekul kanske. Men det är sån jag blir när det är fint väder helt enkelt. Den senaste veckan har väl varit relativt händelsefull också. Har kommit hem relativt sent osv... Men ska egentligen inte komma med massa ursäkter, utan istället säga precis som det är - jag är för lat för att starta datorn! Så, där har ni det. Woop, woop!

Nej men seriöst, jag mår så jävla bra! Har sån jävla lust att göra så mycket hela tiden, och då är datorn minsta prio. PUNKT SLUT. Nu skiter vi i det!


Sitter hemma hos pappa nu, svettas som en gris och är allmänt trött-pigg. Har inte gjort någonting idag, bosatte mig i soffan efter morgonduschen, och det är också här jag legat hela jävla dagen, känns skitgött!
Imorgon ska jag försöka städa lite dock (endast för att fördriva tiden, tro inte att jag är någon städad människa!) och sedan blir det att åka ner på stan för att möta Daniel på eftermiddagen. För den lille pojken är nämligen så pass gullig att han ska spendera en heeel helg med bara mig. Känner mig som en prinsessa! (HAH! nej fy fan)

Så ja, med andra ord lär det inte bli någon uppdatering i helgen heller. Kanske kommer tillbaka som vanligt på måndag, men jag lovar ingenting eftersom att det kommer ett lov nästa vecka, vilket betyder att jag slipper vara ensam, eftersom mina vänner faktiskt har TID att träffa mig, underbart!

Men ja, det var väl typ det. Nu har ni något nytt att läsa iallafall! Får se om jag uppdaterar något imorgon, det beror på hur rastlös jag är. Men ni får ha en bra helg så hörs vi framöver iallafall!

PUSS, KRAM & EN KLAPP PÅ STJÄRTEN


Orkar inte tänka på bloggen just nu, hörs om några dagar!

Bra dag idag! Mmmmyes!

Vill ha festival, alkohol & såpbubblor!

ÄT MIN SKIT, ÄCKLIGA DATORJÄVEL!

NU GJORDE MITT INTERNET DET IGEN!!!!! LUDER OCKSÅ !"!#¤%#&!#¤&!

Hade precis skrivit ett inlägg, fick jag publicera det?! NEJ! Jävla skitdator.
Nu är jag stört irriterad och därför tänker jag bara punktera upp vad jag gjort denna otroligt jävla onödiga dag!

- VARIT BITTER
- KÖPT NÅGON BILLIG FOUNDATIONJÄVEL
- FÖRSÖKT PIMPA ETT PAR FULA BYXHELVETEN (
Som ändå bara resulterade i 3 brutna, äckliga nageljävlar!)
- VARIT BITTER IGEN
- FÅTT MASSAGE AV MAMMA
(det ända positiva som hänt idag)
- FÅTT GÅ MED NÅGON INVALID JÄVLA STÖDSKENA FÖR ATT JAG HAFT ONT I HANDLEDEN
- VARIT BITTER IGEN!
 - INTE ORKAT KOLLA PÅ BIGBROTHER.
- VELAT BLI TRÖTT. MEN DET GÅR INTE FÖR ATT JAG TVINGAT I MIG TYP 150 KOPPAR KAFFE.
- GETT FINGRET ÅT HELA JÄVLA MÄNSKLIGHETEN

GAAAH,
fuck this shit! I'm going to bandcamp!





Lite ointressant och så...

Hej!

Orkar typ inte skriva någonting nu. Hade precis skrivit ett långt, onödigt inlägg när mitt internet fuckade sönder så allt försvann. Sånt gör mig aningen bitter och jag orkar därför inte skriva något långt nu.

Har iallafall haft en riktigt soft helg, lite festligheter i fredags och mys med film i lördags. Helt okej!
 Men ja, nu är det måndag igen, med andra ord - mina vänner går i skolan och jag sitter hemma och är galet uttråkad som vanligt. Lär väl vara samma visa imorgon också, men tror jag drar min feta röv till Växjö imorgonkväll iallafall, eftersom det verkar som att det kommer vara fint väder nästan hela veckan, och då är jag hellre nere på stan och glider omkring än att sitta hemma i skogen och inte göra någonting.

Aja, lika onödig läsning som vanligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och lite senare blir det en tripp till T-town för att inhandla lite nytt smink. Ha det fint!

PEACE OUT ♥



Jag och min älskade Maja i fredags... Fint!

Tillbaka igen efter helgen!

Hej på er! Hoppas allt är bra.

Tänkte bara säga att jag tar en bloggpaus i helgen, ska umgås med vänner och skita i datorn tänkte jag. Men ja, jag är tillbaka som vanligt igen på söndag eller måndag! Hoppas ni överlever!

Ha en bra helg mina fina läsare ♥

Dagens...






Byxor - Gina Tricot
Linne - H&M
Sjal - Bik Bok
Jacka - H&M
Solglasögon - ?


Nu drar jag till Växjö. Så vi får se om jag uppdaterar mer ikväll. Annars hörs vi imorgon eller något!

PUSS PÅ ER

Det är skönt att vara ledig. Hela tiden.

God eftermiddag!

Denna dagen har varit som de senaste dagarna har varit. Den har bestått av kaffe, cigg och en lagom dos med skratt. Mår så otroligt bra av det här vädret!

Ska iallafall fixa mig lite nu, och lite senare blir det att åka till Växjö. Blir nog kaffe med Sandra, och sedan vet jag inte vad som händer. Imorgon är iallafall en fika med Casper och Daniel inbokad, det är fint de.

Orkar inte skriva mer nu, uppdaterar lite senare!

KRAM


MAKE UP - GRÅTT




Ni får ta hänsyn till att jag inte är utbildad på något sätt, utan helt självlärd. Sminkningen är också lite halvklar. Det saknas eyeliner, kajal etc på bilderna. Och lösögonfransarna fastnade inte riktigt som de skulle heller. Men ja, här är iallafall resultatet. (Bilderna är tagna med min mobil, därav den kassa kvaliten.)



En bra dag är en bra dag. Detta har varit en bra dag.

Hej på er!

Viola har precis åkt hem. Vi har ätit, pratat och fixat med hennes sminkning. Hon blev nöjd, och jag kände också att jag hade gjort ett bra jobb. Dock ville inte lösogonfransarna som vi, och bara lossnade, men det gick bra ändå! Bilderna jag tog gav dock ingen rättvisa till sminkningen, men jag slänger upp några ändå (I ett annat inlägg)

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Dricka lite kaffe, mysa lite i en soffa, läsa lite i en bok, och sedan sova lite i en säng! Kalas!

Men ja, ska se om jag kan ladda upp lite bilder till er nu. Vi hörs nog lite senare!

PUSS

Finns ingen rubrik idag, men det är ju alltid kul.

Godmiddag! :)

Fint väder idag, ja, det är det minsann!
Ska snart ta mig lite kaffe och cigg på balkongen, och sedan blir det dusch och så. Lite senare i eftermiddag kommer Viola hit. Ska provsminka henne till hennes bal. Så tänkte mest samla inspiration fram tills dess att hon anländer. Om det blir bra så kanske bilder kommer lite senare!

Men ja, mer än så har jag inte att dela med mig av idag. Vi hörs sen!

LOVE N' STUFF

Goodbye, my lover...



Tack för alla skratt, tack för alla gråt, tack för alla bråk, tack för kärleken, tack för lyckan, tack för att du alltid fanns där, tack för allt du gjort och inte gjort, tack för allt!

Du kommer alltid att vara något av det bästa som hänt mig, men vi måste skiljas här. Allt har ett slut, och så var det även för oss. Vem vet, vi kanske möts igen. På en annan plats, i ett annat liv...
Jag önskar dig all lycka, och tackar dig för att du gjorde mig till den jag är idag. Du är den finaste människan i hela världen! Och jag kommer aldrig, aldrig någonsin att glömma dig!

Farväl, min kära... Jag kommer alltid att älska dig

Mange... Mange... Mange ger dig allt du vill ha!



JAG. ÄR. TAGGAD!!!
Att något som egentligen är så dåligt kan bli så bra. Mange Makers, ni ska få ge mig en kväll att minnas, for sure!

Det går bra nu, japp, det går riktigt bra nu!

HEJ! :D

Alla har säkert redan konstaterat detta för sig själva och andra, men FYFAN, vilket jävla väder vi har! ♥ 
Känns så himmla underbart. Humöret går verkligen från 0 till 100 så fort solen tittar fram, och 15 grader i mars, det är ju bara helt... jättekanon! Har dock inte direkt varit "ute" och rört mig i solen, men ni kan ge er fan på att jag suttit på balkongen ett bra tag och svettats, druckit kaffe och lyssnat på Familjen. Tror nog till och med att jag dansade där ute en stund. Vår, vår, älskade vår <3

 Tror jag ska gå en runda snart, men har inte bestämt mig än. Vi får se hur det blir med den saken helt enkelt! Annars är det väl inte så mycket mer. Jag mår superbra, och tror jag börjar ordna upp mitt liv lite nu, det har varit lite kaos ett tag, men tror jag fått rätsida på mina problem och vet hur jag ska lösa dom, det behövdes tydligen bara lite sol och värme för att komma till insikt! :D

Nu ska jag koka mig en till kopp kaffe och sätta mig på balkonen igen! Hoppas allt är bra med er!

TON AV KÄRLEK, TILL ER ALLA! ♥



Svar på fråga!

Lina om Dagens...:
Du har sjukt fint hår! Skulle du kunna visa och/ eller berätta hur du gör? :) hade varit as kalas!

- Hej, Lina!
Man får tacka för din fina kommentar. Men sanningen att säga så gör jag faktiskt ingenting speciellt med mitt hår. Ska jag vara helt ärlig så sköter jag nog mitt hår sämre än de flesta. Jag fönar det nästan alltid, jag plattar/lockar nästan hela tiden, jag använder inget värmeskydd, inga speciellt prudukter, ingenting. Jag klipper mig max en gång om året. Och ja, jag har inga speciella knep. Dock har jag turen som har ett ganska starkt hår, för så många gånger som jag blekt, färgat, slingat och avfärgat mitt hår så är det ett under att det fortfarande sitter kvar på huvudet! Haha!

Det enda tipset jag egentligen kan ge dig är att inte tvätta håret för ofta. Jag tvättade nämligen mitt hår varje dag innan, och efter ett tag märkte jag att håret blev väldigt torrt, frissigt och flåtigt. Nu tvättar jag bara mitt hår var 3e dag, eller (om det behövs) varannan. Och mitt hår mår mycket bättre!
Så ja, det är väl det enda "knep" jag kan dela med mig av. Jag borde tänka på att ta hand om mitt hår bättre, så jag hoppas inte du tar efter mig nu och skippar värmeskydd osv, haha! Utan använd alltid skydd, det tjänar du på! Det är bara jag som är för lat, eller helt enkelt för fattig för att göra det!
Hoppas att detta svaret duger till din fråga! Många kramar!




Sol, vind och migrän

Tjenare, tjenare!

Nu är jag tillbaka igen! Hade en kanonkväll i Älmhult i fredags, och igår blev det bara lugnt och skönt tills jag tog tåget hem vid 7. Hamnade hemma hos Walle en stund på kvällen, men var sjukt trött, så kom hem till pappa igen vid 12. Somnade nästan direkt tillsammans med nattens vän - Migrän.

Vaknade idag och migränen satt fortfarande kvar som en liten blodigel. Men har tagit ett par alvedon och vilat hela dagen, så nu mår jag bättre. Synd att sitta inne en fin dag som denna. Men det är inte mycket att göra åt!
Idag blir det bara att ta det lugnt hos pappa, och senare ikväll beger jag mig tillbaka hem till mor min.

Aja, har inte mycket mer att säga. Vi hörs när jag är hemma i skogen igen!

KRAM

Tar en paus och drar till Älmhult!

Hej allesammans! Hoppas allt är bra med er!

Tänkte bara meddela er att jag åker till Älmhult om någon timme, och kommer därför inte uppdatera förrän tidigast imorgon kväll. Bara så att ni vet det! :)

Och ja, mer än så har jag inte att dela med mig av just nu. Så ni får helt enkelt ha en bra dag!

Kram på er!


Jag går ner för dig, jag kan göra allt


Jag kämpar, sliter, svettas. Jag kämpar, sliter, svettas. Jag kämpar, sliter, svettas
 Men den enda gången du är nöjd är när jag går ner, när jag går ner,
När jag går ner, vill du ha mer, så ber du alltid om mer!



Dagens...







Kör på en varm och mysig outfit idag.
Kofta - (är egentligen Mys, men kommer från BikBok)
Jeans - Vero Moda
Armband - Kappahl

(Slarvfixade mig bara idag, orkar fan inte, håller på att bli sjuk.)
Men skitsamma, ska ner till Tingsryd om en stund, möta upp Maja och sedan ta en lång fika på Hyllan. Så ja, jag uppdaterar väl ikväll om jag hinner, vet faktiskt inte än, ska till Eddie vid halv 7 typ, så det finns risk att detta är det enda ni får idag. Men hoppas ni klarar er!

Ha det fint!

Let's get happy in here!

Godkväll! :D

Ikväll är jag på riktigt bra humör, hoppar runt här hemma som en liten loppa! Kan vara vädret, men jag vet faktiskt inte riktigt!
Idag har jag iallafall spenderat många timmar inne på Deluxe med fint folk i en väldigt mjuk soffa. Vi konsumerade lagom mycket kaffe, pratade strunt och spelade Draw Something, vad mer kan man begära av livet? Inte mycket faktiskt.

Nu har jag precis kommit hem till mamma. Ska kolla lite Big Brother och sedan bara vara allmänt mysig, yeah, that sounds pretty good actually.

Får väl se om jag uppdaterar senare! Annars får ni ha det så bra!

KÄRLEK



Körde på brillor och var lite extra häftig idag.

Dagens...







Kör på en enkel och bekväm outfit idag, eftersom jag inte känner mig så pigg. Iallafall, det söta blusen kommer från H&M, och till den har jag bara ett par vanliga svarta byxor.

Anyways, sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig, eftersom jag kände för att sova i Växjö inatt. Har väl inga större planer varken idag eller imorgon, men ska iallafall köpa nytt puder ikväll, och imorgon hoppas jag på fika med skönt folk, börjar få abstinens! Haha!

Aja, hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll!
Vi hörs imorgon, eller ikväll om jag har tråkigt!

PUSS

Precis som en fisk, en liten liten fisk!

Tjena!

Idag har jag ont i hela kroppen och känner mig som en halvstekt fiskpinne. Men har tagit några alvedon, så nu blir det att kolla ett avsnitt av Big Brother, och sedan gå en runda. Så jag kan ju uppdatera sen när jag piggnat till osv. Kommer nog inte ha så mycket roligt att skriva idag dock, men så får det bli!

 Vi hörs sen!

Vårkänslor och Big Brother!

Hej!

Har som vanligt inte fått så mycket gjort idag. Men var iallafall ute och gick i det fina vädret, och sedan plockade jag de första snödropparna med mamma, man får verkligen vårkänslor direkt så fort man ser en liten blomma, haha! Känns helt underbart ju! 

Iallafall, nu ska jag ta igen det jag missat av Big Brother, sedan blir det käk och mys med familjen.

Vi kan höras sen, för jag är lite tråkig för tillfället.