Sa någon Thailand?!

Hej, hej!

Jaha, nu är det mesta packat, nu ska det bara packas om en gång till i andra väskor.
Det är lite stressigt, men det lär det nog vara fram till dess att jag sätter min röv i en flygplans-stol imorgon vid 16.35, haha! Men det är fan värt det... herregud, kan inte fatta att jag ska till Thailand. Trodde aldrig att jag skulle få åka tillbaka. Men drömmar slår väl in dom också verkar det som!

Anyways, Eddie kommer hit om någon timme, blir att dra hem väskorna till honom, fixa det sista, och sen bara andas.
Detta lär dock bli den sista uppdateringen på 2 veckor, är stressigt idag, och imorgon hinner jag absolut inte uppdatera, men det får ni fan ta mig leva med!
Nu ska jag ha de bästa 2 veckorna i mitt liv. Jag ska vara full, lycklig, kär och förhoppningsvis lite brun också!
Haha, men ja.. Jag hoppas att alla får en bra nyår och ett fortsatt bra jullov.

Vi hörs om 2 veckor, ha det gött här hemma i blåst och regn, själv ska jag gotta mig i 40+ och sol!

MASSA KÄRLEK ♥



Mot stan!

Drar till stan med Maja nu, för att se om man kan hitta något fint på mellandagsrean. Sedan blir det hem till pappa och packa inför Thailand, och efter det drar jag till Andrea. Så detta är första och enda uppdateringen ni får idag. Men ha en bra dag! Hörs imorgon!




-utfyllnadsbild och så-

VI HAR INTE BRÖST FÖR ATT SKÄMMAS ÖVER DOM!

Tjena!

Fan, alltid när jag är själv så tänker jag på konstiga saker. Idag fylls mitt huvud med bröst, trevligt!?
Ja, trevligt är precis vad det är! Seriöst, jag fattar inte varför tjejer skäms, klagar och döljer sina bröst?
"Dom är för små, för stora, för spetsiga, för mjuka, för hängiga, för hårda" etc, etc...
Alltså herregud, är det något vi tjejer ska vara glada över att vi har så är det fan bröst! Det finns inget som är för stort eller för litet, för fast eller för hängigt, alla är olika, men brösten är det som definierar kvinnor, och det är något man ska vara nöjd med!
"Men alla killar stirrar ju bara på brösten, det är de enda de bryr sig om" JA MEN HERREGUD, om du var kille hade du också strirrat på dessa snygga små berg som sticker ut, jag menar vi tjejer tittar också på bröst. Det är för fan mänskligt!
Jag tycker vi ska sluta se brösten som något negativt. Det är ju för fan något av det bästa vi har?
Det är bara gött att ligga i soffan och "klämma till lite" på de små duttisarna, vilken tjej nekar det egentligen? Inte jag iallafall, jag är nöjd med mina bröst, och det tycker jag alla tjejer ska vara! Det är fint med bröst! Och det är bra med bröst, vi kan ju för fan mata ungar med dom, och hur många män kan det liksom? INGEN!
Så håll käft, sluta tro att det handlar om något jävla förtryck när killar glor på dina bröst, sträck på dig och var nöjd med det du har. Jag vet att du gillar dom, och det är ingen skam att vara nöjd med sin hylla!

TACK OCH HEJ :D





Meningslöst och så

WALLA!

Sitter och pratar i telefon med Maja, galet meningslöst samtal, det blir lätt så...
Ska snart ut och gå bort lite fläsk. Sen vet jag inte vad som händer. Det märker vi! Orkar inte skriva mer, det är jobbigt att uppdatera med en hand!

TJA





Bilder från helgen. Schnoggledroff.

FUCK IT, NU KÖR VI!




Nu kör vi då! Hörs imorgon gullisar, och ha en bra kväll! ♥

SWING IT MAGISTERN

Nu är sminket och klänningen på, nu är det bara håret som ska fixas också! Men det får vänta ett tag!
Här får ni sketna cambilder iallafall, eftersom jag är för lat för att ta bilder med någon vettigare kamera, eller så är jag för lat för att anstränga mig över huvudtaget!

MÅR OPPDEJTS LÄJTÖÖÖR




EN JUL, ETT BALDERS & EN ONEPIECE

Hej alla glada! :D God jul i...efterskott?
Hoppas att alla hade det trevligt igår. Det hade iallafall jag! Blev först en tripp hem till mormor för lite julmat och så, och nu är det fan officiellt, jag HATAR julmat. Skitäckligt. Usch.
Men anyways, på kvällen åkte jag och mamma hem till Eddies familj, och det blev där vi tillbringade resten av kvällen. Kom väl hem vid 11 någonting, sedan kom Eddie hit lite senare, blev några glas vin innan vi bestämde oss för att dejta sängen. Vaknade vid 11 idag, åt frukost och sedan åkte pojken min hem.
Trevlig jul med andra ord, och nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till Thailand, åååååh, så jävla pepp!!!

Men ja, nu ska jag bara chilla några timmar, sen blir det dusch, fix och runt 6-tiden kommer Linn och Ewan hit för att förfesta, sedan blir det balders för att dansa omkring ikväll, trevligt!

Så ja, det var väl det jag hade just nu. Vi hörs senare!

LOVE






Btw så fick jag en alldeles egen ONEPIECE av min underbara pojkvän igår, HUR LYCKLIG?!?!!?
Fett varm, men så satans go!

Såhär i juletid...

Hejsan!
Sov hos Eddie inatt, imorse åkte vi till Växjö. Han skulle på något möte med sina jädrans fastigheter, haha, och jag softade hemma hos pappa sålänge. Sedan körde han hem mig till mamma igen. Nu sitter jag här och väntar på att naglarna ska torka, sedan blir det fix, och när mamma kommer hem blir det full fart med att handla, pynta granen och städa det sista innan "the big day"... julen är överskattad, men jag tycker faktiskt att det ska bli ganska mysigt ändå... Hade dock velat ha syrran här hemma, men det finns inte mycket att göra.
I år blir det bara jag och mamma, ingen julmat, inga konstigheter, bara en jävligt mysig kväll helt enkelt!
Men ja, nu ska jag väl höja volymen och kladda till mig lite i ansiktet.

C'ya latah'


Jag, mamma, Kahlan & Jausse
Julen -09 ♥

Grattis, min lilla Filla <3

Godmiddag! :)
Sitter hemma hos mamma och myser just nu. Åkte ju hit igår efter jag varit i kyrkan och så, började julstöka lite och så, sen kom min efterlängtade vän Filla hit, var så satans längesen vi sågs nu! Så det blev prat och film, mycket trevligt. Hon åkte hem vid 11 typ, eftersom hon fyller år idag - så grattis till henne ♥
Men ja, det är väl anledningen till att jag inte uppdaterade mer igår. Men så är det iallafall!

Idag vet jag inte vad som händer, ska försöka träffa Madde en stund, sen vet jag inte om det blir att umgås med någon annan söt vän ikväll, eller om jag drar hem till pojkvännen min, det märker vi! :)

Ja, mycket mer än så 2ty+jaknfd .gre  , Haha, ojsan, det kom en katt och ställde sig på tangentbordet xD Dags att dunsta med andra ord! Vi hörs lite senare.

PUSS




Filla och jag, skolavslutningen i 8:an!
Älskar dig hjärtat!

Dagens...

Ojsan, här kommer en (för ovanlighetens skull) DAGENS OUTFIT!
Känner mig ganska så proper idag, skjorta, väst och hela köret.
När jag laddat upp detta ska jag äta lite, sen åka ner på stan och möta upp klassen, ha en bra dag så hörs vi sen! PUSS






Uppe med tuppen!

Morrn, morrn!

Kom hem till Växjö för typ 30 minuter sen, efter att ha sovit hos Eddie inatt. Han skulle på möte, så det är därför jag är vaken så tidigt, även fast jag inte ska iväg förrän typ 11, eller 1, dunno...
Men ja, skönt att vara vaken och ha tid att fixa sig och så. Men ja, blir antagligen att gå och äta med fina klassen vid 11, eller så möter jag dom i kyrkan vid 1, har inte bestämt mig än. Men lär väl bli rastlös innan klockan 1.

Anyways, är snurrig i huvudet. Så jag orkar inte skriva mer, får se om jag uppdaterar något innan jag går till stan.
Ha det bra sålänge!

Love


ON TOP OF THE MOTTAHFOKKIN' WORLD!

Godmorgon! :D

Gud vad jag mår bra idag! Vill ni veta varför? Ja, det är klart ni vill!
Igår när jag kröp ner i sängen var jag allmänt bitter när jag ställde mitt alarm på klockan 06:00, det suger ju alltid, aiiigth? Men kom fram till att det bara är en dag kvar i skolan, så jag bet ihop och la mig och läste lite, för att inviga natten. Plötsligt så plingar mobilen till... "Vem fan är det nu då?" tänkte jag när jag öppnade smset. Det visade sig vara min lärare som skrev att vi inte har någon lektion idag, att vi är lediga HEEEELA dagen. Jag blev lycklig, kände att jag har all världens jävla flyt under mig. Så jag läste 138 sidor i min bok, somnade vid 11 och blev inte väckt av något jävla alarm idag! WOOHOHOOOHOO! Så jävla gött.

Anyways, nu har jag legat i soffan ett bra tag, kollar på Grey's Anatomy och bara tagit det lugnt, så nu ska jag nog gå ut en runda, om det inte snöar dvs. Isåfall slänger jag nog på en film, eller sover en stund till!

Men ja, rent logiskt sätt så har jag jullov nu, men ska dock vara i kyrkan imorgon klockan 1. Så jag räknar nog jullov från imorgon vid klockan 2 istället, men iallafall, det är ju sjukt gött!

Så nu väntar julafton, som kommer att firas med enbart min mamma för ovanlighetens skull, både mysigt och tråkigt. Tråkigt för att min syster sitter fast i äckel-Köping utan pengar att kunna komma hem, men mysigt för att jag och mamma äntligen får en riktig myskväll tillsammans! Det var prat om Kycklinggryta, lådvin och porrfilm, men det var bara mitt förslag, så vi får väl se! Haha, men ja, nu har jag skrivit på tok för mycket onödigt, vi kan ju höras lite senare istället, har ju tid att uppdatera, eftersom jag är LEDIG, M-HM!

Men, jajajajajaja, ha en kanondag allesammans!

KRAAAAAM



Btw, såhär såg jag ut i håret i fredags! FESTLIGT

Varje dag så shufflar jag

Dålig uppdatering som vanligt, men orkar faktiskt inte bry mig. De få som läser mig blogg får helt enkelt vänta tills dagarna då jag faktiskt har tid! :) Idag har jag dock ingenting att skriva, så jag slänger upp lite bilder från vårat "Dragqueen-party" i helgen istället! Enjoy it, så hörs vi sen, eller något!






Jag tycker iallafall att jag var ganska så festlig!!





TJUSIGT!!!







Passade på att träna lite också, varför inte liksom?!


Födelsedagsbarnet och jag, tänk att min lilla flicka gått och blivit vuxen! <3

Det är alla bilder ni får just nu, för fler än såhär orkar jag inte ladda upp! Tack och hej! :D

WOOP,WOOP!

Hallå eller?!
Jaha, idag är det onsdag. Det är tre dagar sedan jag uppdaterade. Bättre än vanligt iallafall!
Än så länge så har jag mest glidit runt på moln denna veckan. Allt är så jävla bra nu! Det mesta flyter på, och fastän världen hatat mig idag, så har jag bara skrattat åt den! Eller okej, jag var ganska så bitter när jag råkade kliva i en hundskit innan idag, men det är sånt som händer det också! :D

Hur som helst. För ett tag sedan beställde jag hem två skitsnygga klänningar från Nelly. Blev dock besviken när dom kom eftersom den ena var alldeles för lång, och den andra hade en söndrig dragkedja. Men tack vare min fina mamma så är nu den långa upplagd till en perfekt längd, och dragkedjan är bytt på den andra! Så nu är jag supernöjd med det också! Beställde även hem en ny bikini häromdagen, den kommer nog i veckan, WOHO baby, I'm ready for Thailand!

För tillfället sitter jag hemma hos mamma, men ska hem till Eddie om en stund.
Så hinner inte skriva mer oitressanta saker just nu, GOOD FOR YOU!
Men vi hörs imorgon!

KYSSSSSS

Ja vad kan man säga? Det går bra nu!

Hej och hå!
Igår var det balders, det var trevligt. Jag var full, hade väldigt för höga skor och ramlade omkring som en... ja jag vet inte vad! Men det var kanonkul, och jag har ingenting att skämmas över (för ovanlighetens skull).

Sov hos Eddie inatt, och nu är jag hemma hos mamma, ska duscha och lite så, sedan åka in till Växjö med Eddie så att pappa kan skriva på något papper om att det är okej att jag följer med min underbara pojkvän, min finaste vän och hela deras familj till varma, underbara Thailand. Jag är så satans lycklig, jao!
Men nu ska jag duscha, så vi kan ju höras senare eller något. Hoppas ni haft en bra helg!

C'ya!


Bilder från igår:




<3


Eric Amarillo och jag, STATUS!

WALLAWALLA

Hejsan!
Haha, jag får be om ursäkt för mitt inlägg igår, var inte i mitt nyktraste tillånd och vet inte varför jag fick för mig att ni skulle tro att det är något fel med Eddie, haha, knasbella!
Anyways, sitter hos Maja nu. Men snart ska jag åka hem till Marielle för fix och förfest, ikväll är det Balders, som gästas av Eric Amarillio, det kan ju vara trevligt, eller?
Jo, men det blir nog kanon! Så nu ska jag föna håret bara, sen packa ihop allt shit som ligger överallt och ingenstans i Majas rum känns det som! 
Ha en fortsatt bra dag så hörs vi senare, kanske...

Kyss



Finaste Maja och jag för något år sedan, mys!

Palla fredag och så!

TJA
Hatar mitt liv och orkar inte uppdatera.
Vill inte att mina läsare ska tro att det är något fel med Eddie dock, så jag kan ju säga som så att allt med Eddie är kanon, och jag åker till Thailand på nyårsafton,  gott! Nu orkar jag inte skriva mera, ska fortsätta vara full, ful och däckad.
LÖÖÖÖÖÖVE