HA-LE-LU-JAH!

Hallelujah!

Nu har äntligen min mensvärk försvunnit! Känner mig som en ny människa!
Så om en stund blir det att dra ner till stan och umgås med Fiffi och Sandra, lovely!
Ska bara fixa håret, och sen måste jag kila. Så hinner inte skriva så mycket. Men jag hör väl av mig när jag kommer hem ikväll, antagligen. Om jag inte är för trött! :)
Men ni får ha det så bra sålänge.

TJA
osv



Schnoggeldroff

Yeah, FML, big time..

Hej på er!
Haft kronisk mensvärk sedan igår morse, hatar't! Så låg hemma och kved idag också. Nu börjar det lätta lite, men det är väl bara tillfälligt... men ja, jag får hoppas att det blir bättre iallafall!

Annars så är det väl inget speciellt. Ligger i soffan och kollar på allt meningslöst som visas på tv vid den här tiden, typ Sjunde Himlen, usch vilken värdelös serie. Utöver det så tycker jag bara synd om mig själv och det är väl så intressant det blir just nu. Ska försöka sova en stund och se om värken från helvetet försvinner sen.

Ha det bra så hörs vi lite senare!

LOT'SOFLOVE





BTW! Fan ta den jäveln som snodde min trippeltång! DÖ!

Några dagar i månaden gör det ont helt enkelt.

På grund av sjuk mensvärk och annat obehagligt, så orkar jag inte uppdatera så mycket just nu.
Men har varit hemma idag iallafall. Hatar att vara kvinna, det suger. Men, men.. vissa smällar får man ta!
Nej usch, nu gör det jätte ont, ska sova igen. Hör av mig när jag mår bättre!



20 koppar kaffe?

Hej och hå! :)

Nu är jag hemma hos pappa igen, efter en trevlig helg med Eddie och familj.

Blir att kolla på Gustavsson 3 trappor nu, och trycka i mig ett rör Pringles, lika bra de, sen blir det att leva på kaffe resten av veckan, typ... ÄSCH, skitsamma, jag behöver ingen jävla ursäkt! >.< är jävligt sugen på chips, och chips ska då ätas, så är det bara!
Sen ska jag sova, och förbanna mig över att jag måste gå i skolan imorgon. Fml.
Hoppas på mysfika efter skolan imorgon dock, 20 koppar kaffe på Askelyckan känns rätt lockande just nu (?)
Aja, hoppas ni haft en bra helg osv..
Vi hörs imorgon eller något!

GODNATT FÖR FAN




roflmao

ZUPZUP!?

SÄG WALLA!

Vet ni vad jag gör? I princip samma sak som jag alltid gör vid den här tiden på söndagar, sitter hemma hos mamma och ska snart bege mig iväg mot Växjö. Ska som sagt kolla när Alva sjunger vid klockan 3, sedan åka på släktmiddag med Eddie, trevligt kanske? Mja...
Intressantare än såhär blir det inte för tillfället.
Ska fixa håret lite nu, och sen får vi se om jag hinner slänga upp något litet innan jag drar.
Ha det bra sålänge va!

CIAO

PROBLEM FISH?

Hej igen!
Har bara varit hemma och tagit det lugnt med mamma idag, skrattat åt våra fula katter och käkat kassler, älskar't!
Just nu sitter jag bara och lyssnar på mamma som skrattar åt Sommarspelen, och snart blir det att åka hem till Eddie igen, mysigt!
Så ja, det var väl allt jag hade att dela med mig av idag. Nu ska jag terra er med fula cambilder, sen ska jag borsta tänderna!

TJA





HEJ TJENA TJA LÄGET? TJA HALLÅ

TJENAFAN! :D

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag kanon. Spenderade kvällen med min fina pojkvän ♥ och hans familj igår, det var trevligt. Nu är jag hemma hos min kära mor, vars killkompis nyss kallade mig för "snäckan" haha, galen ju ;)

Anyways. Ikväll vet jag inte vad som händer, får se om jag åker tillbaka till Växjö, eller om jag stannar i Tingsryd. Imorgon blir det iallafall att kolla på Alva när hon sjunger, och sedan följa med Eddie på släktträff, läskigt... Men det måste väl också göras någon gång :) Jahopp, det var väl typ det. Nu ska jag dricka ett glas vatten, sedan duscha. Eller gå ut och gå en runda. Men är lite osäker på vädret, så tror jag stannar inne, haha!
Jaja, vi kan ju höras lite senare!

Ha det fint sålänge



Galet skön låt, M-HM

Jag är jag, och det är bra att vara jag!

"Man måste dö några gånger innan man kan leva"

Det var så Håkan Hellström sjöng, och jag tror han hade rätt! För liksom hur mycket man än vrider på den meningen är så det liksom sant. Eller ja, man kan ju också välja att säga: Man måste leva lite innan man kan dö. För det är ju förvisso också sant, men det är inte lika djupt, så det skiter vi i...
Nej men seriöst, jag har nog dött inombords några gånger i mitt liv, men titta på mig nu? Jag har allt man någonsin kan drömma om! Visst, det finns väl småsaker jag skulle vilja ändra på. Men över lag så lever jag verkligen nu, och jag har verkligen viljan att leva också, och det har jag inte haft på väldigt länge. Jag har bara inte insett det förrän typ... nu? Men jag är lycklig, jag är glad, jag är kär och förutom min järnbrist så har jag inte mycket att klaga på!
Jag är glad att jag hållt mig i liv, fastän jag så många gånger tänkt ge upp, för det är nu jag är tacksam för allt som hänt i mitt liv.
Innan var jag så inställd på att jag inte hade någonting att leva för över huvud taget, men ack så fel jag hade där. Jag har ALLT att leva för ju! Jag har ett helt liv framför mig, ett liv fyllt av möjligheter, och vet ni vad? Jag kan gå precis hur jävla långt som helst!

"Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma"

SÅ JÄVLA SANT DET OCKSÅ!
Ingen människa i hela världen kan trycka ner varken dig eller mig, bara vi har viljan att stanna uppe! Och all skit som kastats på mig genom åren har gjort mig till den jag är idag, och det är en person som jag är stolt över att vara. Jag är jag, och det är bra att vara jag!

Nu ska jag göra lite nytta. Peace out!

HOUSEWIFE

Hejsan!
Blev lite förvånad att min blogg nyss steg med, hmm... 50 läsare? Någon måste ha länkat mig, ska kolla upp vem det är så snart jag avslutat detta inlägg.
Anyways, idag är det torsdag, och jag är helt död. Skönt att det bara är en dag kvar i skolan innan helgen. Och imorgon ska jag spendera tid med Eddie, det har jag inte gjort på hela veckan, så det blir så - vare sig han vill eller inte! Men ja, vad har jag för intressant att skriva?
Jo, idag är jag hemmafru. När jag kom hem från skolan tvättade jag (M-HM!!!) och nu ska jag diska och städa!
Känner mig duktig!
Senare ikväll blir det väl att gå ut och gå en runda, eller dra till Carl. Jag får se helt enkelt! :)
Men just nu orkar jag inte skriva mer. Uppdaterar med något intressant lite senare!

Puss sålänge!



Bild bara för att fylla ut lite...

Tog denna bilden för några år sedan, och ja, det är jag.

JAG ÄR EN KOBRA IDAG!

Jag är sur idag, och allmänt jävla trött på livet.
Känns som om allt är emot mig. Sen fick jag tillbaka mobiljävlen idag också, fan, vill inte ha den, äckeltelefon. Vill ha den nya iPhonen så jag har någon att prata med -.-
Nu orkar jag inte mer. Ska sova.
Hörs imorgon istället!

Jag tycker om att vara kär...

TJA!

Tillbringat hela helgen med min fina pojkvän. Bara tagit det lugnt med mys & lite alkohol. Just nu är jag hemma och andas lite bara, men ikväll blir det bio - Svensson Svensson! TAGGA! Haha, den perfekta söndags-sysslan!
Sen blir det att säga adjö till lilla Eddie, och ladda inför ännu en vecka i skolan. Som jag för övrigt måste börja sköta bättre, känner att jag börjar tappa fokus, och det är absolut inte okej. Men det löser sig säkert! :)

Utöver det så har jag väl inte så mycket att tillägga, men vi kan ju höras lite senare!
Ha det gött sålänge!

TJÖSS



Btw, V. 43 kommer jag och Eddie att spendera en weekend i Göteborg. Bara han och jag, det är mysigt!
Jag tycker om att vara kär...

Myselimys!

Tjena, tja, läget?, hallå, tja, tjena!

Varit hemma idag också, lika bra det! Men nu blir det att åka hem till älsklingen för att mysa sönder den här fredagen, väldans trevligt! :)
Men ska hinna måla naglarna innan jag åker. Så hinner tyvärr inte skriva mer just nu.
Men jag önskar er alla en trevlig fredagskväll så hörs vi imorgon!

LOVE

KORS I ÖGONEN

Kryper ner i min säng och hoppas på att jag kan gå till skolan imorgon, mår fortfarande lite halvkasst.
Men i största allmänhet har dagen varit bra. Spenderat kvalitetstid med pappa, eftersom han också varit hemma - och det är ju aldrig fel!
Men ja, nu går ögen i kors på mig, så vi hörs imorgon!


Sov sött ♥

Jag är stolt över att kunna kalla dig min, Eddie ♥

Ville bara säga hej!

Hej!
Är hemma idag. Mådde inte bra någonstans imorse, och det blir inte direkt bättre... men vi får väl se hur jag mår senare idag. Iallafall, fördriver tiden med att kolla igenom massa gamla bilder på mig själv, haha, alltid lika kul att se hur man såg ut innan ;)
Men sen kom det en bild på mig när jag hade lugg, och jag måste faktiskt erkänna att jag saknar den lite... Det var så skönt med lugg, man bara plattade ner den på morgonen, och sen höll den sig så hela dagen. Nu räcker det ju att man går utanför dörren för att luggen ska böja sig och se ut som en boomerang -.-
Men ja, orkar inte klaga. Ska äta lite flingor, och sen kolla på någon film. Vi hörs sen!




Inte snyggaste bilden kanske. Men ni fattar principen! ;)


Dock så kommer jag nog inte skaffa lugg igen, det var så jobbigt när den skulle växa ut och man såg ut som ett sär. Men man kan ju alltid drömma lite :)

LAT BRUD

Orkar inte uppdatera idag. Vi hörs imorgon!
Sandra är kreativ, och awesome. Älskar bilden!

SJÄLVFÖRTROENDE

Hej igen några minuter senare!
Idag tänkte jag tipsa er om hur ni får en bättre självkänsla.
Är ni som jag tjejer som är väldigt osäkra på er själva? Isåfall tycker jag att ni ska läsa och ta till er!

Egentligen, så tycker jag att alla borde se att ni är fina som ni är, ni kan allt bara ni vill, och ni är helt jävla AWESOME hela högen! MEN, det är inte alltid så lätt att inse det, så ibland behöver man en hjälp på traven.

Alla har ju dåliga dagar, eller hur? Men när man väl har en dålig dag och håret blir fult, fast man fixat det i timmar, sminket lägger sig inte så fint som det brukar osv, ja, då tänker man oftast (iallafall jag) "Jahopp, here I am, and I'm ugly as fuck!" Och man tänker inte längre "Jag har en dålig dag".. Utan då är man bara ful. Men så finns det ju faktiskt saker som hjälper! Så här är mitt tips till er:

Alla har vi ju så kallade "egobilder", och alla har vi säkert en hel del egobilder där vi tycker att vi är snygga som fan, det ska vi inte krypa under stolen med. Så jag har faktiskt gjort så att jag har skrivit ut bilder på mig själv, bilder som jag tycker att jag är snygg på, och sedan satt upp lite överallt i mitt rum. Typ på spegeln, dörren, ovanför sängen osv... Och när jag väl har en dålig dag, när jag känner mig skitul, fet, ful och vill slita av mig håret, då tittar jag på bilderna, och istället för att tänka "Åh, vad snygg jag var DÅ" Så tänker jag istället "Jaha, idag är det en dålig dag, shit the same - LET'S HAVE A PARTY" Och så hoppas man att sminket lägger sig finare i ansiktet nästa dag :) Det funkar fint för mig, så ni borde faktiskt testa det ni också!


Här är en bild på mig där jag faktiskt kan erkänna att jag tycker att är snygg! Sen kan ni ju tycka vad ni vill om den saken, men så är det! Nu ska jag umgås lite med mina "vänner"

HEJ OCH HÅ!

Mysigt-med-My

Tjena fan! :D
För tillfället sitter jag hos min kära lilla My, var väldigt länge sen vi gjorde något, så det blir att sova här inatt! Vi har precis ätit fläskfilé, och nu sitter jag bara och väntar på att My ska bli osocial, eftersom att fotbollen börjar snart, haha, sån liten nörd till vän jag har! ;)
Anyways, har varit en slapp dag idag, började klockan 10, Gjorde spamanikyr på Sandra, och sedan var vi på föreläsning om yttrandefrihet osv på Katedralskolan, trevligt det ja!
Men ja, det var väl inte så mycket mer än så för tillfället. Det var bara lite kort om min dag. Nu ska jag avsluta detta inlägg, och sedan lägga upp ett litet tips till er! ;) Ha det bra!

PENIS OSV

Hur jag håller mitt ansikte så "fräscht"

Hej på er! :D
Ja, nu ska jag tala om för er hur jag håller min hy så "fin", eftersom många har frågat, så var det väl på tiden nu. Oftast så gör jag bara den här "behandligen" innan jag går och lägger mig, men det händer också att jag gör det på morgonen, om jag nu har tid till det. Men ja, om vi utgår från att det det är kväll så brukar mitt mål vara att se så flåtig ut som möjligt, men jag ska nu, steg-för-steg, berätta för er hur jag gör.

1. Först och främst ser jag till att mitt ansikte är fritt från smink, dum som jag är tvättar jag oftast av det med tvål, men det är inget jag rekomenderar eftersom att det torkar ut huden, så använd sminkborttagning istället!
Men ja, när jag tvättat bort mitt smink så scrubar jag mitt ansikte med en pormaskscrub från Neutrogena, Visibly Clear - Blackhead eliminating daily scrub. Eftersom jag har problem med pormaskar, dom syns inte, men dom känns och jag hatar det. Så jag scrubar med den rejält, och sedan sköljer jag med kallt vatten.

2. När jag tvättat bort scruben så torkar jag ansiktet torrt. Men dra inte handduken över ansiktet, utan "tryck" istället, det bevarar fukten bättre. Anyways, när ansiktet är torrt tar jag ännu en scrub, eller en "polish"... Jag använder en polish från The Body Shop, Vitamin C Facial Cleansing Polish, och den scrubar jag ansiktet med när det är torrt, och sedan sköljer jag även bort denna med kallt vatten.


3. När jag väl scrubat klart, och torkat ansiktet. Så smörjer jag in mitt ansikte med en ansiktsolja, lagom mängd, för att inte bli fööör fettig i hyn. Jag använder mig av The Body Shop även här, Vitamin E Facial Oil. Funkar superbra, och funkar kanon om man, som jag, lätt blir torr runt näsvingarna. Smörjer denna i hela ansiktet som sagt, och ser till så att det inte blir för mycket. Blir det för mycket så "duttar" jag lite med en handduk.


4.
När jag gjort detta, så smörjer jag in hela ansiktet med en dag eller nattcreme. Brukar oftast använda olika ansiktskrämer från Yves Rocher, men om jag känner mig lite extra torr smörjer jag faktiskt ansiktet med ren Aloe Vera, har en flaska hemma som jag köpte i Egypten, som inte innehåller alcohol eller någonting, vilket är kanon. Aloe Vera är bra om man har väldigt känslig hy, och funkar också kanon att smörja sig med om man till exempel bränt sig i solen.

 

5. Till sist så brukar jag lägga Idomin på läpparna, bara för att hålla dem mjuka och fina. Ett tips jag skulle rekomendera till alla faktiskt, använd Idomin på läppara, istället föt Lypsyl, eftersom ett lypsyl kan (om man inte använder det HELA tiden) torka ut läpparna istället för tvärtom, medans Idomin gör läpparna supermjuka!

 

Ja, där har ni det! Lite små tips osv bara, och lite allmän fakta till er som undrat över min hy.
Tänk på att om ni testar detta, så kommer ni se väääldigt flåtiga ut när ni går och lägger er, men på morgonen kommer ni vara superfina! :) Eller ja, det är ju svårt att säga, jag har ju säkert annorlunda hy än många av er andra, men vet ni med er att ni har liknande min hy - så testa detta, det funkar prima! :)
Nu ska jag gå och lägga mig. Ha det så bra allesammans!

 

PUSS

Ännu ett tappert försök...

Hej!
Jag vet att jag lovade att "komma tillbaka" på riktigt efter praktiken, men det visade sig vara lättare sagt än gjort. Det är nämligen så att jag insett hur otroligt mycket jag har att göra egentligen. Med skolan, vännerna, pojkvännen osv... det tar sin lilla tid om dagarna liksom, och när jag väl har tid att uppdatera så är jag så pass trött och tråkig att jag faktiskt inte orkar, eftersom att jag vet att jag ändå bara lägger upp massa onödig jävla fakta om vad jag gjort för ointressant om dagarna, och sedan klagar jag på att min blogg suger. Och det är inte det ni vill läsa, eller hur? Så nu gör jag ännu en gång ett tappert försök att bättra min blogg lite. Jag kommer antagligen inte uppdatera varje dag nu heller, men när jag väl uppdaterar så ska jag försöka skriva något lite mer intressant, för jag är verkligen ingen tråkig människa, och jag vill inte att ni ska ha en tråkig bild av mig.
Så ja, jag ska försöka bättra mig, jag lovar inget, men jag försöker!
Just nu orkar jag dock inte, ska hoppa in i duschen och sen äta en fralla eller något.
Men ni hör mer från mig ikväll, då ska jag ge tipsa er om hur jag håller min hy så "fräsch"
Ha det toppen sålänge så hörs vi senare!

LOVE

ÄRE FEST ELLER?!








Fulla, och JÄVLIGT glada ;)

Jag gör min grej

Tja fan! :D
Sitter hemma nu, precis kommit från tandläkaren, gick finfint!
Nu sitter jag bara och kopplar av och väntar på att mina pöjkar ska komma :D Ikväll blir det chillfest hos mig för att fira Zebbas 20-års dag, niiiice! Taggad till tusen!
Men ja, jag har faktiskt inget att skriva nu.. förlåt för att jag inte uppdaterat osvosv.. vi hörs sen!

CIAO BELLA'S



Grå brud gör tummen upp, som vanligt

Thomas Di Leva <3

Hej på er! :D
Sitter just nu och kollar på någon repris av "Så mycket bättre" Och jag måste bara säga att Thomas Di Leva är en helt sjukt häftig människa! Sen gör han faktiskt jävligt bra musik, men det är inte många som vågar erkänna det, tyvärr.
Anyways, det är trevligt! :) Idag har jag varit i skolan, sen har jag bara legat här i soffan sen jag kom hem (för någon timme sedan, så ni inte tror att jag är tjock osv..), ikväll funderar jag på att stortstäda i lägenheten tillsammans med far min, eller hoppas på att Eddie kommer hem ikväll, saknar faktiskt min bebis!
Men ja, det var väl typ det. Nu kanske jag skulle fundera på att gå ut och gå en runda i det fina vädret?! Varför inte liksom? :) lika bra det, låren bara sväller ju, haha, fyfan vad tragisk jag är...
Men ja, nu orkar jag inte skriva mer. Tänkte bara uppdatera lite för att visa att jag inte glömt bort er helt ;)
Vi hörs lite senare, så ha det bra tills dess!





ALL IN!

Sitter hemma hos mamma nu, lite sleten efter en alkholfylld kväll med älsklingen och andra trevliga människor! Men sånt får man ta. Ska vila upp mig lite nu, sen blir det duschen, fix, och sen åka till Ryd för att förfesta med snygga brudar, för ikväll kör vi ALL IN @BALDERSHAGE, haha! Fyfan vad loj jag är. Men är fett taggad. Men sen ska jag ta det lugnt ett tag, lika bra det, haha. Har blivit mycket dansande på senaste ju ;)
Men ja, så ligger det till. Nu ska jag fortsätta dunka Swingfly, som jag för övrigt ser fram emot att se ikväll, så ut i bara helvete! NU KÖR VI, elleeeeer?! ;)