Dagens fundering!



Vad är det för fel på mig? Haha!

Ja, vad jag gått och funderat på idag är faktiskt vad fan det är för fel på mig? xD Och då menar jag inte i allmänhet, för det går nog fan aldrig att få något svar på..
Nej, utan jag pratar faktiskt om mitt humör. Hur jag mår psykiskt osv...
För det måste vara något allvarligt fel på hur jag beter mig när jag mår dåligt/bra.
För några veckor sen hade jag egentligen ingenting att vara ledsen över, då flöt allt på fint, men då var jag allmänt deppig hela tiden, kände mig jätte ensam osv, fast jag egentligen inte hade någon anledning alls. Och när folk frågade hur jag mådde så svarade jag: Skit... Men varför vet jag inte, eftersom jag egentligen inte hade någon anledning alls att vara ledsen.
Men nu, när saker och ting trasslat ihop sig totalt egentligen, och jag kanske borde vara lite småledsen iallafall, så är jag inte det för fem öre! Jag skuttar runt med ett leende på läpparna hela dagarna, jag skrattar och är glad, jag vill göra saker och jag känner att jag mår bättre än någonsin typ. Seriöst, jag har verkligen inte mått såhär bra på länge. Fast jag egentligen kanske borde vara lite ledsen någon gång om dagen, för som sagt så händer det väldigt mycket runt omkring mig som påverkar mig jätte mycket, och det borde påverka mig negativt, men tvärt om, jag mår så jävla bra! Så när folk frågar mig hur jag mår idag så låter det såhär istället: Jätte bra! :D
Jag fattar inte varför jag byter beteende? Varför mår jag bra när jag borde vara ledsen, och varför mår jag dåligt när jag borde vara hur glad som helst?
Jag vet faktiskt inte, men jag har en tanke iallafall. Och det är att vissa av de saker jag varit med om i mitt liv har gjort mig så pass stark att det som händer och sker inte kan trycka ner mig längre, och när jag inte har några problem och är ledsen ändå, så kanske det helt enkelt beror på att jag är omedvetet stressad or something? Jag vet inte. Hur som helst, det är konstigt allt ihop.
Fast jag måste erkänna att det känns sjukt bra att vara riktigt glad flera dagar i rad!
Och till stor del har jag nog faktiskt mina underbara vänner att tacka för detta! Plus att jag börjat uppskatta småsaker mer, och jag har börjat inse att jag mår bra av att göra folk glada, och det är det jag försöker satsa på! För då vinner ju både jag och ni, eller hur? :)
Fast, bara så ni vet, det finns undantag, och jag tänker inte vara snäll mot alla, det hoppas jag ni förstår, hehihö! :D
Jaja, nu har jag skrivit av mig lite, och förlåt om jag lät sur i förra inlägget, tror ni förstår nu att så var absolut inte fallet! :)
Hoppas allt är jättebra med er för övrigt, nu ska jag röka, sen lägga mig i ett bad och mysa med mig själv (ingen misstolkar hoppas jag -.-)

Puss på er!

BLÄ!

Hej!
Jag orkar egentligen inte uppdatera idag, så ni får känna er jävligt hedrade alltså!
Förlåt dock för att jag inte skrev något igår, men hade fullt upp med träning osv..
Aja, hur som helst. Ännu en skoldag avklarad, puh! Alltså seriöst, hade det inte varit för att jag ser fram emot helgerna så mycket så hade jag aldrig orkat gå till skolan just nu, är så skoltrött så det är fan inte sant. Men ja, 3 veckor kvar, sen är det lov! Typ, hej 2011, hej Egypten! Taggad till tusen fan.
Men nu orkar jag inte skriva mer. Eller jo, för ni som vill veta så fyller min älskade lilla mamma år idag! Så grattis till henne, eller nej, massa grattisKRAMAR till henne!
Och nu vankas det tårta ute i köket, så byebye!




Grattis min älskling! <3

Helgen!

Hej på er mina små guldfiskar!
Ja, förlåt för att jag inte uppdaterat något alls i helgen, men har haft fullt upp, haha!
Fast har egentligen inte gjort så värst mycket. Kan ju kort sammanfatta helgen såhär:

Fredag:
* Följde med Fiffi hem efter skolan.
* Liten fest hos Maja.
* Ut på julskyltningen i Urshult.
* Få snefylla och börja lipa.
* Åka hem till Fiffi och decka.

Lördag:
* Oja sig över att man är bakis.
* Åka till Fiffis mormor och äta lussekatter.
* Ta ett varmt, skönt bad.
* Sätta oss vid datorn.
* Bli sugna på att dra på fest.
* Fixar skjuts - drar till Frank.
* Super satan ännu en gång.
* Kommer i säng hos Frank 5 på morgonen.

Söndag:
* Vakna hos Frank efter att ha sovit blotta 5 timmar.
* Fiffi spyr.
* Drar hem till Fiffi, och hon får utegångsförbud.
* Åker in till Tingsryd & träffar Andreas en stund :)
* Åker med pappa till Växjö.
* Köper nya jeans, tights & en present till mamma.
* Åker hem till pappa och käkar.

Ja.. det är väl kortfattat vad som hänt i helgen, och nu när jag kollar efter är det nog inte så konstigt att jag inte hunnit uppdatera xD Haha, men hoppas ni andra haft lika mycket att göra som mig, så att ni inte blivit så ledsna över att ni inte haft något nytt att läsa, hehe (a)
Aja, jag orkar inte skriva något speciellt just nu, ska krypa ner i ett varmt bad, sen lägga en inpackning i mitt äckligt slitna hår, sen kanske jag kan skriva något igen, men jag lovar inget!
Aja, hoppas allt är bra med er!

Kyss!

Snabb uppdatering / Dagens låt!

Hej!
Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, men jag och M kom hem vid 7, sen var det full rulle i köket för att laga mat till hela familjen, som för övrigt blev mycket gott! :)
Sen idag har vi bara legat och slappat och kollat på film tills han åkte hem vid halv 5 typ, så ja, som ni förstår har jag inte varit i skolan idag, och eftersom jag varit social och umgåtts istället så har jag inte orkat uppdatera. Och när M åkt hem så diskade jag massa, sedan åkte mamma och jag ner och hämtade Fiffi i Tingsryd vid halv 6 typ. Sen har vi badat och pratat och lite så. Nu ska vi lägga oss i sängen och plugga spanska eftersom vi har prov imorgon. Så jag hinner inte skriva så mycket mer nu, är för övrigt mycket trött osv.. Men jaja, vi hörs sötnosar!

Kyss


_____________________


Hellu!

Hej :)
Ja, förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Men nu har jag iallafall tid att skriva något litet till er.
Så ja, ännu en skoldag närmare lovet avklarad utan problem, var rätt okej i skolan idag faktiskt, har varit på superhumör hela dagen (minus typ 20 minuter xD) och det känns riktigt bra faktiskt!
Sitter just nu här hemma och segar med Filla som ska sova här inatt, mys! Blir att städa rummet snart, sedan duscha och fixa håret lite (eftersom jag inte hinner det imorgonbitti).
Blev ingen träning idag btw, för Emelie mådde inte bra, men tar det imorgon istället. Och efter träningen blir det att möta upp M, som ska sova hos mig, mysigt (a)
Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer, uppdaterar lite senare!

KYSS'N



Fillut, jag älskar dig! <3

Förlåt & godnatt!

Hellu!
Förlåt för dålig uppdatering idag.
Men kom hem vid klockan 7, la mig i badet direkt, sen har jag bara inte orkat, är svintrött. Och jag hinner inte skriva nu heller, för jag ska gå och lägga mig. Fyfan, såhär trött har jag inte varit på länge, orkar knappt hålla ögonen öppna.. Blää..
Aja, ska in och träna imorgon, men när jag kommer hem ska jag försöka slänga upp något till er! Hoppas ni klarar er tills dess. Sov jätte gott sötnosar!

Puss!

Sunday...

Hej!
Ja, då var ännu en helg över, och ännu en söndag har passerat för att markera att ännu en skolvecka väntar, blää! Men helgen har varit bra iallafall. Har tillbringat hela helgen i Växjö med min lilla Fiffi. Blev ju inget Olofström igår som planerat eftersom det saknades skjuts osv.. Men blev en sväng till Ryssby iallafall, sen en raggarrunda i stan med Sebbelito & Anton! :)
Hur som helst, nu har vi precis kommit hem till skogen igen. Och eftersom båda är rätt trött så blir det nog snart att lägga sig och kolla på film och somna tidigt, mys! :)
Aja, jag orkar inte skriva något mer just nu. Men vi hörs kanske senare, eller imorgon blir nog bättre...
Well, jag hoppas att ni haft en bra helg iallafall! :)

Puss på er! <3

DAGENS!

Fiffis förklaring för Martin!

Fiffi: Okej Martin, nu är det såhär, att i min och Bells umgängskrets så är "pulla" svaret på allt. Tex:
- Vad ska du göra idag?
- Aeh, pulla.
- Okej, vad har du gjort i helgen?
- Äsch, pullat.
Osvosv...

Martin: *asg*

Haha! Ja, så kan det va! ;) Hinner dock inte skriva något mer än detta just nu, ska ut och röka, sen ska jag iväg med Fiffi och Sebbe! Ha en bra lördag, puss!

Godnatt!

 Ja, nu är jag jätte trött. Och ska därför gå och dejta sängen stenhårt så jag orkar med skolan imorgon. Efter skolan blir det att åka till Växjö med Fiffi, ovanligt va? ;) Blir väl att vara med hennes efterblivna pojkvän, sen vet jag inte vad som händer, men det märker vi väl! :) Hur som helst, lär inte hinna uppdatera så mycket i helgen, men det får ni leva med. Har ju uppdaterat rätt mycket idag ändå, eller vad tycker ni? (:
Haha, det är så roligt att skriva här, för det känns alltid som om jag pratar med mig själv xD
Aja, nu ska jag gå och lägga mig, detta är för mycket!
Godnatt töser och pågar!

KYSS



Söt bild på Filla, Fiffi & mig! Nattinatti!

More natural!

Hej igen sötnosar! :)
Ja, eftersom jag har tråkigt och ingen pratar med mig så bestämde jag mig för att testa på något nytt! Så jag sminkade mig lite annorlunda än vad jag brukar, mer naturligt så att säga. Jag använde en foundation som matchar min naturliga hudfärg (woho!) Sedan ett ljusare puder, och ett tunt lager rouge för att piffa upp det hela. Sedan drog jag ett streck med eyelinern på ögonlocken, och avslutade med lite mascara, och då menar jag lite. Resultatet blev väl okej, men det känns konstigt att se mig själv i spegeln när jag inte har negerfoundation, haha!
Jaja, här får ni två bilder på det iallafall!

Vad tycker ni? :)




Ingen är perfekt.


En liten ros med ett hål i sin själ
Som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd
Men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för
Lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr
Våra brister gör oss till människor

Förslag, tack!

Ja, här kommer några förslag om vad som kan bli nytt i min blogg.
Resten är upp till er!



* Mer look of the day: Ja, detta innebär mer dagens outfit, facelook osv.
* Dagens hiss/diss: Ja, ni vet ju att jag inte ofta hissar eller dissar i bloggen, men ändå gör jag det dagligen i skolan, hemma osv.. Så jag tänkte att så ofta jag kan lägga upp vad jag hissar eller dissar just den dagen.
* Fler kategorier: Jag tänkte skapa fler kategorier så att det blir lättare för er att välja vad ni vill läsa om, just nu har jag ju bara tre. Det vore kanske inte fel att skapa några fler. Vad tycker ni?
* Dagens kommentar: Ja, detta innebär att jag så ofta jag kan kommer lägga upp något som någon sagt under dagen och som jag funnit roande. Oftast lär väl kommentarerna komma ur Felicia Emanuelssons mun ;)
* Dagens tips: Ja, det kan vara allt från komplimanger till sminktips och liknande.
* Frågestund: Ja, om ni någon gång vill veta något om mig, så skriver ni en kommentar & sedan kanske jag kan ha en frågestund som pågår i 24 timmar eller något? Tvivlar dock på att detta blir någon större hitt, men det är värt ett försök, don't ya think? :)
* + Allt och lite till: Ja, nu har ni själva chansen att välja vad ni vill läsa, jag är öppen för förslag! Men som sagt, om ingen kommer med ett ända litet förslag så kommer jag (som vanligt) välja vad som skrivs i bloggen.

Tack på förhand!

7k, bähä.

Godmorning sunshines! ;*
Ja, mådde inte alls bra idag, hostade som fan imorse. Så det blev att stanna hemma istället.
Bättre att vara hemma och vila upp sig lite så man kanske mår bättre i helgen!
Hur som helst, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ingen är ju hemma så har ingen att prata med eller någonting, och jag har inte ro att kolla på film, och har inte ork att baka. Så vad fan ska jag göra?! xD
Aja, vi får väl se. Ska iallafall gå och ta ett par ipren, har fortfarande en djävulsk mensvärk, hua!
Men ja, vi hörs väl lite senare! Ska försöka sammla ork till att göra mitt s.k "schema", där jag ger er förslag på nya saker ni vill att jag fixar på bloggen. Eller ja, vi får väl se om någon säger något! :P
Aja, nu ska jag kila iväg. Vi hörs!

Kyss!

Vikt...

Hejsan..
Ja, mår väl inte direkt bättre än, men ah, kan ju skriva något litet iallafall.
Kan ju ta upp att jag har fet vikt-ångest igen, grattis till mig! Seriöst, jag tränar 2-3 gånger i veckan, men jag ser aldrig några resultat. Jag äter inte speciellt onyttigt eller oregelbundet, så jag vet inte vad fan det är som är problemet. Och jag tycker inte det är kul att träna när jag inte ser några resultat. Och det jag ser i spegeln just nu, det är då fan inget jag är stolt över. Jag äcklas. Och eftersom träningen inte verkar ge några resultat så får jag börja ta till andra åtgärder, funderar på att sluta äta kolhydrater bland annat, ni vet typ, ris, pasta, bröd osv... Men jag tror inte det är lösningen heller. Känner att jag inte kommer må så bra psykiskt av det. Har och funderat på att börja med tabletterna Chili Burn, ni vet tabletterna som Paow använde ett tag (vet inte om hon gör det fortfarade?), för dom ska iallafall öka förbränningen, och kan också få en att känna sig piggare osv. Och eftersom dom bara består av naturliga ämnen såsom Chili, ingefära(?) osv, så är det inget som förstör kroppen på insidan, bra va? :) Ska fundera på det iallafall, och sedan ta ett snack med min mamma.
Men det är ju inte säkert att jag börjar med detta, eller vad säger ni? Har ni några förslag på bra metoder för att gå ner i vikt? Kanske finns det några andra tabletter som ökar förbränningen?
Ni kan ju höra av er om ni har några bra tips, skulle vara jätte snällt! :)
Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer, får väl se om jag uppdaterar innan jag går och lägger mig!
Annars får ni ha det så bra, puss!





Rätt eller inte? Ja det återstår att se! ;)

Skitdag och mensvärk.

Hej.
Kom precis hem från skolan. Och är på relativt dåligt humör så orkar egentligen inte skriva något. Men ah, hur som helst. Dagen har varit upp och ner. Och att jag har världens fetaste mensvärk gör ju inte saken bättre, menmen, life's a bitch and then you die!
Men wellwell, nu blir det att fixa något att äta och sätta sig och kolla på tv en stund för att sedan se om jag kan få någon större ordning på mitt liv. Men aja, jag uppdaterar lite senare om jag har något viktigare att prata om.

TJO!

Puss på Fiffi <3

Hellu! :)
Sitter här med Fiffi och en inpackning i håret just nu!
Har väl mest cepat omkring ikväll, och det är sjukt hur mycket bättre man kan må av lite trevligt umgänge! :)
Aja, blir väl att skölja ur sagget ur håret snart, sen lägga sig och kolla på någon mysig film tills vi somnar. Det har blivit något fel på mig på senaste, jag lägger mig tidigt! Fast det känns bra. Märker hur mycket bättre jag mår när jag får sova mellan 8-9 timmar istället för 5-6, så det ska jag nog fortsätta med! :)
Aja, nu orkar jag inte skriva något mer ikväll.
Men jag hoppas allt är bra med er. Vi hörs imorgon!

Puss på er!




Min älskling <3

DATORN TILLBAKA! :D

Hej och hå! :D
Ja, nu har jag äntligen fått datorn och mitt älskade internet tillbaka! Dagen är räddad om man säger så!
Aja, hur som helst. Stack hem tidigare från skolan idag, mådde allmänt psykiskt dåligt, hua!
Men nu är jag iallafall hemma. Fiffi kommer också hit runt 3. Får väl se vad vi hittar på.
Men innan dess (dsv typ.. nu?) ska jag hinna städa mitt rum också, det behövs verkligen!
Sen ska jag prova lite kläder osv bara för att jag inte har något bättre för mig.
Aja, jag uppdaterar lite senare, ska försöka slänga in någon bild till er med, eftersom det är typ 1 vecka sedan jag ens skrev något här, men aja, vi hörs!

Kyss!



_____________________________
Jag kan intala mig själv tusen gånger om att jag inte bryr mig,
för det är fortfarande en lika stor lögn.

Datorn hackad - inget internet.

Hejsan!
Ja, som ni ser har jag inte uppdaterat på några dagar, men detta beror på att vi fått en "Trojansk-häst" på datorn hos mamma, plus att den blivit hackad av någon fucked up snubbe som vi inte vet vem det är.
Så nu får vi antagligen lämna in datorn, sedan omformatera den och massa.
Men jag hoppas att ni förstår varför jag inte kommer kunna uppdatera så värst mycket.
Kommer såklart skriva något ibland om jag får tillgång till en dator, men det blir nog inte så ofta!
Men jag kommer tillbaka, det lovar jag er!

Ha det bra!

Grym kväll igår!

Godmorgon! :)
Ja, man mår ju som man förtjänar idag om man säger så, haha! Men fyfan vad kul det var igår, lätt bästa kvällen på länge alltså! Kommer dock inte ihåg allt som hände igår, men minnet fylls väl på under dagen.
Hur som helst. My ville att jag skulle följa med till Ronneby idag, men jag känner att jag orkar fan inte det, är helt jävla död. Men Fiffi kommer nog hit sen iallafall, så får väl se vad vi hittar på.
Men ah, nu orkar jag inte skriva mer, hoppas ni förstår ^^
Vi hörs lite senare.

KISSES!

KVÄLLENS OUTFIT!



Sådär, nu är jag klar. Så här har ni kvällens outfit!




Kavaj: Kappahl
Linne: H&M
Tights: H&M
Smycken: Köpta i Skottland



Fiffi är också söt ikväll! :)


PUSS PÅ ER!

Fix, fix, fix...

ÄÄH, TJENA!
Har precis sminkat mig. Så nu är det bara håret och kläderna kvar, men vet inte hur jag ska göra med det så jag väntar lite innan jag fortsätter fixa mig. Klockan är ju ändå bara halv 5, så har ingen brådska direkt.
Men ah, tänkte bara uppdatera lite snabbt för att jag är så jävla... tuff? (a)
Haha, men jaja, jag slänger upp en bild sen när jag är klar!

SLICK PÅ ER!



So far...




Musiken som dunkas hemma just nu, så jävla grym! Haha! :D

Taggad tjej! :)

Hellu!
Sitter hemma hos mamma med Fiffi just nu, lagom seg osv... Men ska hoppa in i duschen snart så det går nog över!
Sedan blir det att sega lite till, och sen fixa sig. För ikväll slår vi klackarna i taket!
Fan, är så jävla taggad just nu, och hoppas på en superbra kväll, verkligen!
Orkar dock inte skriva så mycket mer just nu, men uppdaterar innan jag åker, ska se om jag hinner slänga upp någon bild på kvällens outfit osv också! Men ha det jätte bra sålänge!

Puss, puss!




Skabbiga cambilder sen igår, enjoy.

Förklaring! :

Hej gullungar!
Ja, som ni ser har jag inte uppdaterat på 3 dagar. Men som jag sa tidigare så har jag fullt upp på lovet så jag har ingen större tid att uppdatera. Men efter lovet ska jag försöka komma igång igen, mer än innan!
Ska bland annat "sätta upp ett schema" med olika förslag på vad jag ska skriva om, där ni får välja vad ni vill läsa. Fast eftersom ingen lär kommentera något så får jag väl välja själv. Men ah, vi får se! :)
Men aja, som sagt, blir nog ingen mer uppdatering i helgen knappt. Tänkte bara lägga upp detta nu som "förklaring"
Men nu ska jag hoppa in i duschen, sen fixa mig lite.
Vi hörs babe's!

KYSS

Random.

Hej sötnosar! :)
Sitter hemma hos pappa nu, Fiffi är inne i duschen så jag passar på att uppdatera lite! :)
Vi har väl inte gjort så mycket vettigt ännu. Vi har vaknat, kollat på tv & ätit activia (som för övrigt är mycket gott, hihi) Och så snart Fiffi är klar med duschen så ska jag också kasta mig in, sen blir det att fixa sig lite och sedan tvingas jag följa med till Anton -.-
Aja, hur som helst. Senare idag blir det att åka hem till Fiffi, Anton följer också med. Får väl se vad vi hittar på ikväll. Men imorgon blir det iallafall att dra tillbaka till Växjö för att bada på Aqua Mera, och sedan sova här igen eftersom jag ska vaccineras på onsdag, åker ju till Egypten om typ 2½ månad! Fyfan vad skönt det ska bli!
Aja, nu orkar jag inte skriva mer. Får se om jag uppdaterar mer idag, men lovar inget.
Ha det underbart iallafall!

Puss & kram!