Godmorgon!

Godmorgon!
Ja, jag skulle egentligen inte varit vaken nu om det inte vore för att Danne och Jesper står och tutar utanför huset och tvingar mig att komma ner xD Jävla särbarn, höhö!
Jaja, hur som helst, nu är jag vaken. Men Seb ligger och snarkar sött xD
Aja, ikväll får man väl se vad som händer men blir nog bara att vara hemma :)
Orkar inte uppdatera nu egentligen så jag skriver lite senare.

Puss, puss!
Isabella Svensson

Godnatt!

Pallar inte uppdatera något mer ikväll, vi hörs imorgon!
Godnatt!

Isabella Svensson

Dagens...


Hemma från Kallinge!

Hejsan!
Åkte från Kallinge vid 12 idag typ, var i växjö vid... 2? Sjukt jobbig bussresa iallafall. Försökte sova, men lyckades fan inte förens jag var i Uråsa typ. Och precis när jag somnat till kommer det någon rysk tant och väcker mig och frågar var Atteviks ligger i Växjö. Sen kunde jag inte somna om xD Jävla kärring! :P
Haha, jaja, hur som helst. Sitter hos pappa nu, har precis kollat på en så sjukt bra film, The Road. Så jävla bra, grät som en liten bebis, rekomenderar verkligen alla att se den!
Men jaja, jag ska väl bara sitta vid datorn och sega några timmar nu, sen vid 7 typ ska jag åka och handla lite att ha med mig hem till mamma, sen ska jag plocka upp Sebastian, sen sover han hos mig inatt. Syrran och jag är ju ensamma hemma hela helgen, fett soft!
Men fan, jag skriver inte bra alls idag känner jag xD Så det är bättre att jag uppdaterar lite senare!

PUSS!
Isabella Svensson

_________________________________________

The Road - "Allt handlar om överlevnad"


Kallinge ikväll!

Tjabba hej!
Ja, nu har jag om My bara 1 avsnitt av Eva&Adam kvar! Har kollat 7½ nu ;) så det är typ 20 minuter kvar. När det är slut blir det att hoppa in i duschen, sen snabbfixa sig lite, sedan vid 7 drar vi in till Kallinge, ska sova hos Mys farfar inatt. Ikväll blir det väl att träffa Pontus eller något. Och imorgon drar vi in en sväng till Ronneby, blir att träffa Macke och Ivan. Men jaja, det jag skulle komma till är att det inte blir någon mer uppdatering förens jag kommer hem, dvs på fredag. Men ni har väl vant er vid att jag inte uppdaterar så värst mycket såhär i sommartid eftersom jag aldrig, och då menar jag aldrig, är hemma xD
Men jaja, nu ska vi kolla klart på filmen, så vi hörs!


Dagens skratt!

- My och jag sitter och äter pizza (som vanligt) och när jag blir så äckligt mätt efter en halv typ, så sätter jag mig och bara kollar på My som slaffsar i sig, och har sås runt hela munnen.....
Bella: Fyfan vad äckligt, jag tror jag spyr!
My: Ja gör det, så kan jag käka upp den pizzan också!
Bella: *HAHAHAHAHA*


Det var allt för idag, tror jag iallafall.
Vi hörs mina små älsklingar!

Puss, puss!
Isabella Svensson

Roligare än igår? Nej knappast! ;)

Hoppades på en roligare kväll idag än igår, men vi har absolut ingenting att göra xD Låter lovande, eller hur? Haha, jaja, blir väl att bara ta det lugnt ikväll, sen imorgon får vi se om vi drar till Kallinge eller hur det blir!

Ska dock försöka se om vi hittar någon eller några som har lust att komma hit så vi har något att göra ikväll!
Hoppas allt är bra med er!

Puss och kram!
Isabella Svensson

Bra kväll igår, för det mesta!

Ja, kvällen blev trevlig igår faktiskt, trots lite krabb ibland sådär.
Men när jag och My kom hem igår runt 1 så är det ju självklart att det finns så mogna Tingsryd-bor som bara måste slänga in ägg i lägenheten, och i Mys ansikte. Jävla idioter säger jag bara, men vänta ni bara....

Hur som helst, jag har precis duschat och nu ska jag fixa mig lite, det är ju en kväll idag också! :) Hoppas på en ännu roligare kväll än igår, men vi får väl se hur det blir! :)

Har inget mer att säga just nu så vi gör som så att jag uppdaterar när jag har fixat mig osv!

Puss på er!
Isabella Svensson


Får bli en bild på min älskade My, bara för att hon är finast! <3

Jävla socar -.-

Jaja, nu ringde mamma precis och berättar att soc ska vara strängare än någonsin i år, så om dom tar alkohol-test på mig och jag har druckit, så kommer jag förmodligen åka in på hem or something -.- fan vad jag blir trött på dom och deras jävla prat om att "det är för erat eget bästa" Men jag menar, så länge man kan kontrollera att man inte dricker för mycket, dvs att man kan ha kontroll över sig själv, så tycker jag inte att det är något större problem. Men ja, för att inte göra min älskade mamma besviken så kommer det bli en nykter kväll för min del. Men jag säger bara en sak: FUCK SOCIALEN! >.<

Isabella Svensson

Hos My!

Hejsan!
Sitter hos My just nu, vaknade typ precis.
Hinner dock inte skriva så mycket egentligen för jag måste hjälpa My att städa, sen ska jag fixa mig för ikväll är det årets höjdpunkt i Tingsryd - MARKNADEN! ;) Kommer bli nice som fan, hoppas jag på iallafall :)
Men jaja, jag uppdaterar nog någon mer gång idag ska ni se, tills dess får ni ha det så bra!

KYSS!
Isabella Svensson


Hjärtat mitt, Åh vad jag älskar dig <3

Hemma från Östersjö!

Jaha, jag är hemma från östersjö nu!
Fredagen var underbar, seriöst! Fast ett och annat rykte får man väl räkna med, usch vad jag hatar Tingsryd ibland -.- Jaja, på lördagen drog alla, och jag menar alla hem, men jag och Milla är ju sånna vikingar så vi bestämde oss för att stanna kvar i det äckliga regnet, haha! Drog till Philips lägenhet vid 9 typ, hände väl ett och annat där som inte är värt att nämnas, men det var väl rätt kul! :)
Sedan vid 1 så drog jag och Milla till campingen och plockade ner vårat extremt blöta tält, sedan åkte vi med Jacqueline hem, tack och lov för det! Har aldrig uppskattat en säng så mycket som jag gjorde inatt, seriöst xD Haha, jaja, befinner oss hos Jacci fortfarande, blir väl att dra hem om typ 1½ timme eller något, sen vid 7-tiden drar jag till My, och imorgon blir det Tingsryd marknad, taggad? Njaa, vet faktiskt inte.. Men det blir nog kul! :)
Nu orkar jag inte skriva mer, men tack folket, och speciellt Milla, för iallafall en underbar dag i Karlshamn, på Östersjöfestivalen 2010, kommer aldrig att glömma det! <3

Isabella Svensson

Synd att du inte var med Ewan, saknade dig! <3

HEJDÅ I NÅGRA DAGAR! :)

Hejsan!
Ja nu ringde Milla-idioten och sa att dom skulle hämta mig ikväll, så ja, om 10 minuter sticker jag hem till Milla och sen imorgon blir det Östersjö, så det blir ingen uppdatering förens jag kommer hem, så tidigast söndag kväll i guess. Men ni får ha det så jätte bra! För det ska jag ha! :)

Puss på er!
Eran bästa, Isabella Svensson

Dagens...




Jag bara älskar min otroligt blandade musiksmak, och det gör fan ni också! ;)

Förlåt för dålig uppdatering!

Hejhopp!
Förlåt för att jag inte uppdaterade så mycket igår, men blev att mamma körde mig till Växjö efter att hon hämtat mig hos Carl. Pappa är ju inte hemma, så hade lägenheten för mig själv, så kände för att vara där! Och eftersom pappa tagit med sig datorn till Öland kunde jag tyvärr inte uppdatera. Men förmodligen brydde ni er inte så mycket om det :P
Hur som helst, Alva och Julle kom till mig vid halv 11 typ. Sen kom Sebastian vid typ halv 12. Kollade massa film och så. Julle stack lite senare på natten. Och Alva stack väl vid 4 typ.
Sebastian stannade för han ville inte åka hem xD Vi skulle egentligen dygnat för Sebastian var helt hyper, men vi somnade framåt 16:15 xD Vaknade vid halv 1 idag, då kom Alva med nybakta frallor och allt :D Sedan intimvaxade jag Alva, HAHA! Det var ta mig fan en upplevelse som heter duga! ;) Aja, jag och Alva stack ner på stan vid 5-tiden. Impulshandlade en kjol, ett par blommiga solbrillor och en ny ögonbrynspenna, kan ju vara bra att ha liksom! :) Sedan åkte jag hem vid 19:15, och nu har jag precis ätit grillat! :)
Men jaja, jag orkar inte skriva mer nu. Måste spara krafterna till Östersjö imorgon! :D
Jaja, vi hörs lite senare!

PUSS!
Isabella Svensson

hmm...?



Hur tänker vi tjejer!?
Ja, nu har jag suttit och kollat runt på lite olika forum och bloggar, och jag ser överallt tjejer som tycker att dom är feta och fula, fast dom är hur smala och söta som helst? Så jag började undersöka hur detta kan komma sig, och då så såg jag att nästan alla tjejer som var såhär missnöjda med sig själva är singlar?! Och då slog det mig att allt beror ju såklart på killar! Vi singeltjejer som ser massa lyckliga par börjar oftast jämföra oss med detta, för hur ofta ser man inte en snygg kille och en snygg tjej stå och hålla om varandra? Det är klart man börjar jämföra sig med dom och tänka "om ändå jag, om ändå jag var så snygg och så smal, så skulle jag nog med få en kille!" Men då skulle jag bara vilja säga en sak till er tjejer: VAKNA UPP! Ni är fina som ni är och det finns någon för alla, man behöver inte vara hämtad ur en modelltidning för att vara snygg! För några veckor sen var jag en av tjejerna som kände såhär, men efter att jag nu varit på Öland i 1 vecka och träffat massa killar i 20-25 års åldern som jag suttit och snackat med så har jag insett att killar vill inte ha pinnsmala tjejer, dom vill ha något att ta i! Vi tjejer måste sluta jämföra oss med varandra, även om det är svårt. För vi alla är så sjukt fina på vårt eget sätt!
Och snälla tjejer, kaxa till er lite! Får ni dissen så tänk bara "Tuff shit, det är hans förlust!"
Det finns tusentals killar där ute som bara väntar på er, inse det!
Nu har jag gjort mitt lilla för att försöka få tjejer at förstå att dom är fina som dom är. Jag är inte smal, och jag är inte speciellt snygg, men jag är jag, och jag trivs med att vara jag, vad mer behövs?!
Bygg upp eran självkänsla och erat självförtroende så ska ni nog se att snabbare än ni vet ordet av, är ni något av dom där paren på stan! Jag lovar er!
Det var allt för denna gången, ha det så bra!

Isabella Svensson

Dagens...



Underbar låt <3

Hos Carl.

Hej snyggingar!
Sitter hemma hos Carl just nu, har precis vaknat. Han är inte hemma, han jobbar tills 3. Vilket betyder att jag är ensam hemma i hans hus nu i nästan 3 timmar, buuhu, vet inte vad jag ska göra! Funderar starkt på att gå och lägga mig igen. Äsch, hur som helst. Blir väl att åka hem vid 7tiden ikväll.
Men nu ska jag faktiskt gå ner och äta något, eftersom Carl tvingade mig till det -.-
Jaja, jag uppdaterar senare!

Kyss & smek!
Isabella Svensson

C'ya babes! ;*

Nu ska jag fixa till mig lite, sen packa lite snabbt. Sedan sticker jag till Carl, sover där inatt så vet inte om jag uppdaterar så mycket mer idag, men jag hoppas ni överlever ändå! :)

Puss på er gullungar! <3
Isabella Svensson


Bjuder på den extremt gamla och stekiga bilden bara för att jag är så jävla snygg! ;)

Hiss & Diss!



HISS:
Hårprodukter!
Seriöst, jag älskar allt som har med hårvård och hårstyling att göra, så jag var bara tvungen att ha med det på hiss/diss listan! Så jävla härligt att ha massa olika saker hemma, som har med hår att göra! Allt från Hårkurer till volymousse! Ja, jag kan inte säga mer än så, jag älskar det! <3




DISS:
Mitt sätt att hantera telefoner!
Ja, fy, nu börjar jag bli riktigt jävla arg på mig själv, kan verkligen inte hålla en enda mobil i bra skick, dom repas och får sprickor och ja, gud vet vad! Fick tillbaka min Sony Ericsson Aino i onsdags, och den är redan helt repig, blir ju fan förbannad! Så jag dissar mig själv idag, det är inte mer än rätt!


Min älskling! <3
Snart blir det väl att säga rest in peace till den också... :(

Dagens...

Slänger upp dagens låt nu lite snabbt, sen ska jag försöka få någonting gjort här hemma!


Godmorgon stjärnljus, vår jord säger hej!

Goodmorning sunshines!
Har precis tvingat upp mig ur en otroligt bra sömn! Har seriöst sovit som en prinsessa, fast.. jag vaknade av en extremt otäck mardröm inatt, men då kröp jag bara intill mamma, sen var det lugnt! Jag älskar verkligen att kunna vara ett litet barn igen, och det är inget jag skäms över, tvärt om är jag stolt över att våga erkänna att jag sover hos min mamma varje natt, för jag inte vågar ligga ensam. Så där fick ni veta det! ;)
Hur som helst så har jag fortfarande ingen aning om vad som händer idag, men ska snart lägga mig i ett bad, för det gjorde jag aldrig igår, var aldeless för trött för det! Men nu har jag förhoppningsvis samlat på mig lite krafter så att jag orkar med dagen. Kan inte avgöra vilket humör jag är på eftersom jag fortfarande är helt nyvaken, men jaja! Haha, jag orkar inte skriva mer nu, ska se om jag kan få något gjort istället!
Uppdaterar lite senare!

puss på er!
Isabella Svensson

Godnatt <3

Nehe, nu är jag helt slut. Jag tror jag ska krypa ner i sängen jämte min älskade mamma som jag saknat något otroligt när jag varit iväg! Imorgon får jag se vad som händer, Carl vill att jag ska komma till honom, men jag får väl se hur det blir! Jaja, ni får sova jätte gott sötnosar så hörs vi imorgon!

Kram på er!
Isabella Svensson

Dagens...

Honey, i'm home!

Hej!
Nu är jag precis hemkommen från Öland! Känns hemskt att vara hemma, har verkligen haft det så himla bra där, alla underbara människor man träffat som man aldrig någonsin kommer att se igen, fyfan. Vill bara gråta nu alltså! :( Men känns ändå rätt skönt att vara hemma, lite fräshare typ. Måste ladda upp mig lite inför Östersjö nu, känner mig inte alls taggad, men det går väl över kanske.
Jaja, tänkte bara säga att jag är hemma nu, men orkar inte skriva mer än så.
Vill bara säga tack Evelina Wiezell för 2 underbara veckor, har varit jätte kul! Och tack Peter, Robin, Victor och Erik för att ni gjorde våran Ölands-resa oförglömlig, kommer aldrig glömma er!
Nu ska jag lägga mig i ett bad. Bilder från Öland kommer upp när jag orkar!

Puss, puss!
Isabella Svensson

Öland är underbart! <3

Hej och hå! :D
Hann inte uppdatera innan jag åkte för Ewans dator var sönder, men jag tänkte bara medela att vi har det sjukt bra på Öland, vädret är underbart och jag har inte bränt sönder mig... inte än iallafall!
Igår vare party här, blev kanske liiiite för mycket i slutet, men vafan, träffade massa trevligt folk, alltid lika kul! :)
Har egentligen bestämt mig för att inte sitta vid datorn nu när jag är här, men var bara tvungen att höra av mig till er så att ni vet att jag har det underbart och lever livet i solen medans ni sommarjobbar eller vad ni nu gör för något tråkigt där hemma! :) Nu ska vi ner på stranden och leka massa lekar, sen blir det nog kareoke på baren ikväll!
Hoppas ni har det jätte bra, för det vet jag iallafall att jag har!

Puss på er mina små älsklingar! ;)
Isabella Svensson

Lite bilder från i lördags bara! ;)

Laddar upp lite bilder från i lördags, så att ni har något att kolla på medans jag är iväg! :)
Är lagom flåtig på dom flesta bilderna. Men whatever! Enjoy!








Isabella Svensson