10-03-30(31)

Hejsan!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt innan jag ska gå och lägga mig.
Så vad ska jag säga då? Jo, jag har varit hos My i 5 dagar. Men nu ikväll åkte jag faktiskt hem, klockan 10 typ så kom pappa och hämtade mig, så jag har bara legat hemma hos honom och degat. Sen har jag kollat på det senaste avsnittet av Håkans Bar, eftersom jag missade det igår, det är ju liksom livsviktigt för mig att se det, och mest eftersom en liten äckligt thailändare jag höll på med där nere, jobbar där och därför ser jag honom i varje avsnitt, relativt roande faktiskt ;) Men nu är faktiskt klockan 02:15, så jag känner att jag måste sova nu om jag ska orka med dagen imon. Det är en jävla massa jag ska hinna med känns det som :o Men blir nog att vara på stan hela dagen iallafall, träffa både Amanda & Jesper, och kanske Fille med? Aja.. Sen får vi se om jag sover hos pappa eller om jag sticker på natten. Fan nu känns det som om jag svammlar jätte mycket.
Måste fan stänga av datan och kypa ner i sängen xD
Ha det underbart!

XOXO
Isabella Svensson

Party hela lovet? Jo men vem vet ;)

Hejsan!
Är hos My fortfarande. Har varit här sen i fredags. Och jag kan då säga att vi har fan inte varit nådiga ;) Något glas vin i fredags, fyllehockey på lördagen & sen balders på kvällen. Sen igår smsar Danne och frågar om vi ska supa på kvällen. Och det lät nog typ såhär:
D - Supa ikväll?
I - Naej det tror jag inte :)
D - Men om jag fixar dricka?
I - DÅ ÄR VI PÅ.
D - Har fixat nu.
I - Awsum, när kommer du? ;)

Något sånt iallafall xD Så kvällen slutade med att Danne och Hampe kom och vi spelade ölspelet och sen så kom Louise, Sofie, Alle, Måns & Manne. Så det var massa trevligt. Somnade väl efter 4 någon gång. Och nu sitter vi här och är lagom bakfulla, ska snart fixa till mig lite sen ska vi ut och gå. Lär nog sova hos My ikväll med eftersom jag inte har ork att ta mig hem, haha!
Men jaja, nu ska jag vara lite social med My, så ni får ha en underbar dag!

Puss & Kram
Isabella Svensson

My ikväll! :)

Hej igen! :)
Tänkte bara säga att ni kan glömma den där videobloggen, för det kommer inte att hända, haha! Inte idag iallafall! ;)
Men jaja, nu har jag iallafall något att göra ikväll, för jag sticker till My vid 7! Ska bli jättekul. Det var så länge sen det bara var hon och jag. Och bara för det ska ni få en bild som jag och My tog för ca 1½ år sen innan det första saft-balders vi gick på tillsammans! minnen,minnen,minnen '<3

Puss på er!
Isabella Svensson.


Sådär lagom översminkade, det gillar vi! ;)
& är det något vi gillar ännu mer så är det att jag har typ 5 olika färger i huvudet. Haha!

10-03-26

Hej!
Jaha, idag är det första dagen på lovet, det är härligt! Men har dock inte en aning om vad jag ska göra idag. Men ska nog sticka till My ikväll om hon har tid. Annars åker jag förmodligen till pappa, vi får se vart dagen leder mig ;) Men tills kvällen ska jag nog faktiskt bara ta hand om mig själv, sen ska jag spela in en videoblogg för att roa er, men får väl se om jag laddar upp den, haha! Jaja.. nu ska jag tvätta håret och lägga en inpackning. Så ni får ha det så bra! Vi hörs senare! ;)

KISSES'n'HUGS!
Isabella Svensson


Singel är det bästa, faktiskt! ;)

Jag kom på en sak idag.. Det är jävligt skönt att vara singel och fri, när man inte behöver bry sig om någon pojkvän, faktiskt. Visst att det är helt underbart att ha en pojkvän att kunna mysa med & tillbringa lördakvällarna hos, det är inte det.. Men jag kom på idag, hur otroligt mycket jag faktiskt älskar att vara singel.

  • Jag kan liksom flörta och flörta, utan att det behöver leda till något bråk eller tjabb.
  • Jag kan spana in killar som får det att pirra i hela kroppen bara för att dom är så jävla snygga!
  • Jag kan gå på fester utan att vara rädd för att jag kommer att "göra något dumt"
  • Jag kan kramas med vem jag vill utan att min kille blir svartsjuk. (eftersom jag inte har någon ;D)
  • Jag har tid att bry mig om bara mig.
  • Jag har alltid tid för alla mina vänner!

ÄSCH! Vafan, jag kan komma på 1000 saker. Men det spelar ingen roll, för det jag liksom vill få fram är att jag älskar att vara singel. Och visst längtar jag kanske ibland tills dagen då jag har en pojkvän igen, men när jag skaffar pojkvän, så ska det verkligen pirra i hela jävla kroppen först. För nu har jag varit singel i över 1 år, och då måste det fan gå att vänta i 1 eller 2 år till om det nu krävs för "Mr.Right" att komma ;)

Haha, jaja! Nu måste jag nog ta och tacka för mig ikväll och börja dra mig in mot sovrummet och krypa ner i sängen med mig själv, för i min säng existerar bara ME, MYSELF and I!
Haha, men hoppas ni får en lika mysig natt som jag tänker ha! ;)

PUSS & SLICK!
Isabella Svensson

10-03-22

Hej!
Alltså shit, det är helt sjukt vilket bra humör jag har varit på idag. Det har liksom varit ett solsken runt mig hela dagen, helt underbart! Visst bråkade jag en del med mamma när jag kom hem, men kom på att hon är ju inte mer än människa hon heller så det redade ut sig rätt snabbt. Sen smsade kärleksjeppe och sa att han ville festa med mig på lovet, haha! Så söt man kan vara då! ;) Men iallafall. Denna veckan är typ bajs.. Hade matteprov idag (gick relativt bra!), sen har vi matteprov onsdag & tordag. Sen hemkunskapsprov imorgon. Men har iofs studiedag på fredag så kanske inte ska klaga fööör mycket, haha! Men jaja, jag ska inte skriva så mycket mer faktiskt. Måste kolla upp lite saker, sen ska jag fortsätta plugga. Men imon blir det iallafall stan med Sandra och Linn, sen hockey på kvällen, trevligt värre! Men nu ropar mamma så jag måste kila. Hoppas ni haft en lika underbar dag som jag!

Puss, puss!
Isabella Svensson

Festbilderna finns på facebook!

Det blir inga festbilder här (inte idag iallafall), laddar upp dom på facebook istället. Tar för långt tid annars. Men ni kan få 3 iallafall, men bara från de tillfällen innan det "spårade ur", haha!

PUSS!
Isabella Svensson


Syster och jag, lite innan folket kom. (vet att mitt hår & smink är jättefail)


Sandra, Sanna & Moa - Sådär lagom söta som bara dom kan! ;)
Filla, Jesper, Måns & My - Snygga som alltid! :)


10-03-14

Hej!
Nu är det exakt 12 dagar sen jag skrev något här, så jag känner att det går inte så bra. Måste faktiskt börja ta tag i detta nu. För det roliga är att jag gör ingenting om dagarna nästan, men ändå så har jag inte tid. Förstår mig inte på att. Menmen, jag ska faktiskt inte skriva något speciellt just nu heller, för jag tänkte att jag ska ladda upp några bilder från festen jag och min syster hade här i fredags. Så ja, dom kommer om en stund!
Men jaja..
Hoppas alla haft en kanonhelg, för det har iallafall jag!

Puss på er!
Isabella Svensson

10-03-02

Bloggen,bloggen,bloggen.. vad ska jag göra med dig?
Jag har inget intressant att skriva, eftersom det inte händer något just nu, och jag orkar inte heller.
Men jag har kommit på en sak! Om jag nu inte orkar skriva vad jag har gjort om dagarna, kan jag ju faktiskt lära mig att ta bilder istället, så får ni se själva. Eller berätta om dagen med hjälp av punkter, smart är jag.
Sen så kan jag ju börja skriva om lite mer intressanta saker med när jag väl skriver.
Plus att det var någon som ville ha videobloggar, och ja, varför inte liksom. Kanske kan slänga upp någon nån dag?
Vi får väl se hur det blir med den saken! :)
Aja, än sålänge har min dag sätt ut såhär:

  • Vakna hos pappa och inse att min fot inte går att gå på.
  • Stanna hemma och sova ännu längre.
  • Upp vid 11.
  • Kolla på Moulin Rouge och äta frukost.
  • Lägga mig i sängen med datorn i knät.
  • Duscha.
  • 16:00 - Hem till mamma igen!

DAGENS SKRATT: Ett sms från sandra
- Hjälp de drabbade i Haiti, skicka en bild på ditt ansikte till 72400 och visa att det finns värre katastrofer!

_____________________________________________
Nu ska jag in i duschen och sen hem till mamma, så ha en bra dag!

PUSS
Isabella Svensson