NU KÖÖÖR VI!

Nu säger vi skål!
Ha en underbar kväll alla! 

KYSS & SMEK



Jag skiter i vilket, jag är så trött på det här! ;PpPpPpppP

HELLO WOUNDERBARS! ;)
Sitter ute i solen och gottar mig tillsammans med Marielle och Becca, trevligt!
Ikväll blir det valborgsfirande med trevligt folk, kommer bli asbra, hoppas jag..
Har egentligen ingenting intressant att skriva, men det är väl som vanligt antar jag, ni skiter väl i vilket ändå ;)
Jaja, vi kan höras senare. Slänger upp ett inlägg innan vi säger SKÅL! Haha!
Puss på er, och ha en underbar dag!

Steker som fan!

Hej! :D
Kom hem från skolan för typ en timme sedan. Har suttit ute på balkongen med mamma och stekt ägg på magen! Underbart. (för er som inte förstod så menas det att jag solat!)
Nu tog jag en paus för att uppdatera bloggen lite också.
Däremot har jag inget mer intressant att skriva typ. Ska vänta på att min syster och Madde kommer hem från Tingsryd så att dom kan umgås med mig, tihi! Jaja, vi hörs lite senare när jag kommit på något att skriva om!

HARE' GÖTT!



Söt tjej, haha! Failbilder - det gillar vi! ;)


Köpte nytt nagelack idag också, vad tycker ni?! :D Själv är jag kär!
Det är dock inte lika rosa som på bilden, mer åt det ljusa hållet!
25 kronor från Depend - perfekt!

I skolan!

Tjena!
Sitter på svenskan just nu, håller på att skriva lite på min litteraturhistoria. Håller ju på att skriva om Selma Lagerlöf, haha, kul! Anyways, tänkte mest uppdatera för att jag kan och för att jag mår så jävla bra just nu, det är helt sjukt! Att väder och människor kan påverka en så otroligt positivt, fast ja, det handlar väl bara om att hitta just det, eller den, som man blir glad av. Det har jag gjort nu iallafall, hihi!
Aja, vet inte vad som händer idag riktigt. Njuta av vädret och planera lite till valborg bara tror jag, underbart!
Men ja, vad har jag mer att tillägga? Ingenting! :)
Ska fortsätta jobba här nu så att jag kan gå och äta sen, haha! Namnam.. mat <3
Haha, aja, vi hörs senare!

PUSS

Too cool for school!

TJATJATJA osv..
Denna dagen har varit galet bra! Däremot har jag varit busig, och inte gjort vad jag egentligen borde - gått i skolan. Nej, för dum som jag är så åkte jag till skolan imorse, gick på första lektionen, och sedan tog jag bussen till Växjö med Maja. Vi har chillat och druckit hallonmilkshake på Glasskungen - JUMMIE <3
Sedan tog vi bussen tillbaka till skolan lagom tills dess att vi slutat, kanon ju!
Lyckades få med mig ett par nya Cool-brillz hem, och sen ett "sladderlinne" och två par öronhängen, det får väl duga. Ska försöka att vara lite snäll mot pappas plånbok nu, så att han har råd att betala min Emmaboda biljett, för det är sommarens måste i år, och jag ska inte missa det för något i världen, PUNKT SLUT!
Hur som helst, nu sitter jag bara hemma och är allmänt stencool som vanligt. Hoppas att mamma lagar mat snart också, jag är hungrig, hela tiden, hihi! Mat = namnam, that's it!
Aja, får väl se vad som händer ikväll, (som vanligt) blir säkert en mysig kväll no matter what :)
Men, yeah.. Orkar inte skriva mer nu, ska gå och sätta mig på balkongen och steka lite innan solen går ner!
Ha det bra att små loppor där ute, så hörs vi senare!

KISSES


Just nu:

(Älskar att det ser ut som att jag har en vit och en gul arm, HAHA!)


Nya brillzen!
 Coolmode activated!

Marielle Carlqvist <3

Marielle...
Jag har länge funderat, jag har vridit och vänt, snurrat runt och suttit still, men jag kan fan inte komma på det, jag kan inte förstå att det kan finnas en så bra människa som du! Du är fan ta mig 10 poäng rakt igenom! Du är lojal, pålitlig, du lyssnar och förstår, du finns där för en när man behöver dig, och du sviker inte. Du är en äkta vän, som säger vad du tycker och tänker, istället för att snacka skit. Tycker du att jag gör något fel så säger du det till mig, och inte till alla andra. Och det är det jag gillar med dig. Du är en stark och självständig tjej som inte låter något eller någon trycka ner dig, du står på dina egna ben helt enkelt! Där med är det ju inte sagt att du inte har några som helst problem som alla verkar tro, för du är faktiskt en människa av kött och blod som alla andra, även om jag ibland tror att du är en ängel! Du är en av de mest underbara personerna jag någonsin träffat! Och du har funnits vid min sida sedan barnsben, och även om vi glidit ifrån varandra med jämna mellanrum så har vi alltid hittat tillbaka till varandra, för våra band är starkare än mycket annat här i världen!
Jag älskar att ha dig vid min sida, jag älskar att skratta med dig, och jag älskar hur söt du är när du är bitter ;), jag älskar faktiskt allt med dig, rakt igenom, du är inte som någon annan, du är du, och det är jag glad för!
Du är så galet fin på alla sätt och vis min vän, och utan dig vore jag inte hel!
Kände bara att jag var tvungen att skriva något till dig som tack för allt du gör för mig. Tro det eller ej, men jag uppskattar verkligen hur du stöttar mig i alla situationer! Och om vi nu super ner oss snart så kommer jag säkert citera denna texten för dig, haha! Men nu är det inget fyllesnack iallafall, för detta - det är vänskap!

Jag älskar dig, Marielle Carlqvist!
Lämna mig aldrig, för utan dig är jag inte hel...


Fina, galna, efterblivna, underbara tjej <3

Back too school.

Tjena, snyggingar!
Jaha, blev ingen uppdatering för mig igår. Eller jo, det skulle blivit det, skev ett stekigt inlägg när jag satt ute i solen, men det togs bort när jag klickade på "publicera" och sedan loggade blogg.se ut mig, hmm.. Det måste betyda något, haha! Nej men iallafall, satt ute i solen hos Marielle hela dagen iallafall, har blivit mycket brun och fin. Och sedan åkte jag hem vid 6 tiden. Vid halv 7 kom Filla till mig och då spenderade jag hela kvällen med henne, så ja, jag hade inte så mycket tid! Hur som helst. Back to school idag, gick bra! Däremot drack jag för lite vatten och var för mycket i solen, så jag svimmade nästan på slutet. Men det gick bra iallafall, ingen skada skedd så att säga! :) Nu sitter jag och väntar på att min kära syster ska laga mat till mig, tihi - vad söt hon är!  Så det blir att käka lite snart, och sedan vet jag inte vad som händer och fötter, men vi får väl se vart kvällen tar mig! Ska iallafall försöka få lite gjort och plugga till SO-provet som är imorgon, usch.. Hur kommer det gå egentligen? Åt helvete? Ja, det gör det antagligen! Men ja, inga tårar spillda än så länge ;)
Men aja, hinner inte skriva mer nu. Vi hörs senare (om jag har tid)
Ha det underbart mina vänner!

Kram!




Bild från i fredags eller något, lördags kanske? Vem bryr sig ;)

Bio med Marielle ikväll, lovely!




Hej på er!
Ja, nu sitter jag här. Har stekt hela dagen, så färg har jag faktiskt fått - tro det eller ej!
Ikväll blir det bio med finaste Marielle (Red Riding Hood), och sedan är det vara 1 dag kvar tills skolan börjar tyvärr, men jag ska inte klaga, för jag har haft ett helt underbart lov! Spenderat mestadels av min tid med Gose pojken och bara haft det allmänt gött! Kan inte bli mycket bättre än så! :D
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig lite, men slänger väl upp mina rutinerade cambilder sen! ;)
Hoppas allt är bra med er!

Kyss osv.

Kommer bli en bra kväll!

Smink och hår klart!
Nu är det bara att ta tag i den extrema klädångesten och vänta på att Alli kommer.
Ska ta bussen till stan om 1 timme typ. Pappa svarar inte när jag ringer, jävla mupp. Men han får väl skylla sig själv om det saknas alkohol när han kommer hem igen, haha!
Aja, blir nog ingen mer uppdatering nu, kanske slänger upp någon bild på mig och Alli innan jag drar. Annars får ni helt enkelt bita ihop och vänta tills senare ikväll, och/eller imorgon!
Ha det gött!



Just nu:

(Jisses vad brun och fräsch jag ser ut, haha!)

Dagens....

Fett längesen jag la upp "Dagens låt", men ja, det är väl på tiden nu då! :D


Växjö med Alligaga ikväll!

Tjena! :D
Fyfan vilket underbart väder alltså!
Synd bara att det inte lär hålla i sig, det kommer kanske vara sol 1 dag till på lovet, sedan så blir det skitväder 1 vecka, eller kanske tills sommaren kommer, vem fan vet liksom?! Haha xD
Aja, jag är på superbra humör, och så kom jag på att pappa är i Stockholm, så det blir att ta med sig bästa Alli till Växjö, dricka vin och umgås, sedan kanske dra ner en runda på stan om det händer något, vi får väl se!
Jaja, har inget mer än det att skriva nu. Ska ta mig en dusch, sedan fixa iordning mig lite!
Men vi hörs senare, Ha en fortsatt bra dag & en underbar kväll nu!

KYSS!



Jossan, Alli och jag igår.
Charmig bild må jag säga! :)

Oh, what a lovely day!

Tjena vafan! :D
Lite sen uppdatering idag, eftersom jag varit vaken sedan 8, haha!
Men ja... Vad händer idag? Jo det ska jag tala om för er. Om en stund så kommer älskade Alli hit, blir att umgås med henne, sedan duscha, fixa osv, och sedan drar vi kanske en liten raggarrunda ner till tingsryd, bara för att vi kan liksom! Massa trevligt! Ikväll däremot vet jag inte vad som händer. De flesta av mina vänner (tro det eller ej men jag har faktiskt sådana!) ska festa på olika håll i Småland, men jag tycker det är bäst att ta det lite lugnt efter helgens festligheter, haha! Iallafall tills valborg, då är det minsann ös till 1000!
Hur som helst, hinner inte skriva så mycket nu, ska sätta mig på balkongen och vänta på att Alli kommer.
Ha en underbar dag så hörs vi senare!

TJÖZZ!



Älskar när mitt ena öga ser större ut än det andra! -.-
Bild från i tisdags!

Hos Ewan atm!

Hej på er!
Sitter hos Ewan just nu. Blev en lugn, mysig kväll igår med film och prat i massor, love it!
Nu sitter vi och väntar på att tiden ska gå bara, Ewan ska till Växjö och jag ska hem till Maja tänkte jag. Senare ikväll så vet jag inte vad som händer, får se om jag drar till Carl eller något, vet inte än. Vi får väl se vart dagen för mig! :)
Aja, har egentligen inget mer att skriva nu, så vi hörs helt enkelt senare.
Ha en bra dag, även fast vädret inte är på topp!

Kyss på er!



Ewan och jag på Öland i sommras.
Älskar dig tjejan <3

Nu sticker jag!

Så, nu sticker jag till Ewan!
Ha en störtskön kväll nu alla, för det ska jag ha!
De charmiga cam-bilderna bjuder jag på.





Söt tjej -.-

Ewan ikväll!

Hej igen! :)
Nu har jag precis kommit ut ur duschen, efter att ha gottat mig ute på balkongen nästan hela dagen, har ju tagit 10 minuters intervaller där ute dock, är så oerhört rastlös, haha!
Jaja, nu blir det att försöka få ordning på köttklumpen vissa kallar ansikte, med lite makeup osv.. Sedan blir det att åka hem till efterlängtade Evelina (Ewan) var så länge sen jag var med henne nu. Kommer knappt ihåg sist. Men jag antar att ni som följt min blogg ett tag kommer ihåg att jag var otroligt mycket med henne förra sommaren, så nu när solen börjar titta fram är det väl dags igen, haha!
Jaja, vet inte hur mycket mer uppdatering ni får idag, om det blir någon alls vet jag inte heller. Men det märker vi väl! Tycker faktiskt att jag varit duktig idag, detta är tredje inlägget för idag, och det var fan längesen jag la upp mer än 1 inlägg om dagen, eller vad säger ni? Haha, creds till mig fo sho!
Jaja, hinner inte småprata mer nu, ska försöka få fart på fläsket istället!
Ha det gött och fortsätt njuta av solen gullisar!

KÖSS



Btw! Mitt abbonemang har gått ut nu, så det var dags att klicka hem en ny telefunk!
Fick bli en sånhär goding! (HTC Desire Z)
Den kommer förmodligen redan denna veckan. Åh, orkar knappt vänta!
Men det är underbart. Livet bara flyter på nu! :D

SPEXFOTO!



Tufft! ;)


Haha, lilla Lukas! :)


Snygg-Marielle!


Sanna, Fiffi, jag, Filla!




Klassen! :)


Älskar dig!



Babes <3

Sådär ja, det var några bilden iallafall...
Jag trodde aldrig att jag skulle säga detta, men 9D, fan vad jag kommer sakna er!

Sol, åh underbara sol!

Godmorgon gullungar!
Gud vad det är härligt att vara uppe i tid fast det är lov, det känns så onödigt att ligga och dra sig, bättre att njuta av att veta att man har en hel dag utan skola, eller ännu bättre - en hel vecka! :D
Jag ska vänta tills solen står som högst om några timmar, och sen ska jag faktiskt hälla lite olja på mig själv, kanske får lite färg iallafall, lika bra att börja i tid eftersom jag har så dåliga pigment, får knappt aldrig färg!
Men innan jag går ut i solen ska jag se om jag hinner lägga upp lite bilder från spexfotot här, det är väl på tiden nu, eller vad säger ni? haha :D
Men ja, ska lägga över bilderna på datorn nu, så bilderna kommer i inlägget över snarast möjligt!
Ha en underbar dag!

Puss!

Underbar dag, eller vad säger ni? :D

Hej på er!
Åh, vilken underbar dag säger jag bara, 20+ och strålande sol, en utmärkt start på lovet.
Just nu sitter jag och småmyser i Marielles säng medan hon ligger och halvsover, mysigt :)
Vet inte vad som händer idag annars, men blir väl att vara med Marielle osv, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Jaja, orkar inte skriva mer nu.
Eller jo, förlåt för dålig uppdatering i helgen, men i lördags kväll blev jag bjuden på middag av söta killen, sen har jag bara myst! Så nu fick ni svaret på det. Vill ni fortfarande veta vem det är? Keep wondering!
Nehe, nu ska jag försöka få med mig sömntutan ut i solen!
Ha en underbar dag babes' ;)
KISSES

Galet, galet, galet.

Hej! :D
Haha, skulle nog skitit i Oléo igår, blev ju ändå hemskickad av polisen innan jag ens kommit fram till kön. Men så går det om man är ung och dum, jaja, det var kul så länge det varade! Haha!
Idag vet jag inte vad som händer, kanske blir grillning osv med pappa och de andra goa gubbarna, får se om jag orkar. Kortfattat - Vi får helt enkelt se vart dagen slutar så att säga!
Har egentligen inget speciellt att säga, ska fixa mig lite nu, känner mig otroligt ofräsch fasten jag har duschat en timme i skållhett vatten. Anyways, vi hörs senare!
Ha en underbar dag sötnosar!

Pusselipuss


Oléo ikväll då, lika bra det!

Hej igen! :D
Ja, efter några timmars funderande, massa fula ljudklipp skickade till Fanny och ett väl behövligt samtal med saknade Carl Moberg så är nu helgens planer klara, det blir Oléo, med Linn och company, känner att jag nog fan behöver dansa av mig lite. Ska snart hoppa in i duschen, sedan rensa lite bland alla kläder som så fint ligger spridda över hela mitt golv, och sedan kommer Alli och hälsar på lite vid 4-tiden. Sedan, famåt 6 så blir det ner till Tingsryd, fixa det sista med tjejerna & förfesta, sedan blir det då Växjö. Hoppas på en lyckad kväll iallafall!
Jaja, orkar inte skriva mer nu, uppdaterar senare!

KYSS



Söt bild på mig -.-
Innan förra Oléo.

GLAD!

HEJ! :D
21 grader och strålande sol, kan lovet ha en bättre start? Tror inte det, eller jo.. En smoothie hade suttit fint nu, och sen kunde man ju haft lite planer för kvällen med. Är lite halvsugen på Oléo, men vet inte om jag orkar, haha. Men jaja, jag är glad och hyperaktiv just nu, vilket betyder att ajg inte har någon ro att sitta här och skriva, ska ut och sätta mig på balkongen och gassa lite istället!
Vi hörs senare!

PUZZ



Detta är jag. Jag har humor.
Skratta nu, det är roligt.

Jag vill också göra lampskärmar av folks hud...

Hej!
Sitter hos Maja just nu, och jag har lov! Underbart. Har lov från NU tills den 26e, kan ju inte bli bättre! :D
Vet dock inte hur lovet spenderas, men det blir bäst att inte planera något och vara lite implusiv istället, håller ni inte med? Jo, det gör ni, för ni har inget val, suckers! :D Nej men helst seriöst, livet leker och jag leker tillbaka!
Ikväll vet jag inte vad som händer. Om jag stannar hos Maja och är ful eller om jag drar iväg till någon annan okänd ort, höhö! Hur som helst, jag orkar inte skriva mer nu. Så vi hörs senare.
PUSS



PS: det är kul att Maja kommer bo ensam med 70 katter inom snar framtid.

Ännu en update i skolan!

Hej på er!
Lite skol-uppdatering igen ;)
Sitter på svenskan just nu, det är bara jag och en till här. De andra hade svenska tidigare idag, precis efter Nationella provet. Men jag behövde rast då, så jag kör på nu istället!
Ska egentligen börja med mitt arbete om Selma Lagerlöf (intressant va? -.-) men lat som jag är så tror jag nog att jag skjuter upp det lite! Och eftersom min lärare är superbitter så orkar hon inte kolla vad jag håller på med, perfekt tillfälle för att uppdatera lite i min tråkiga blogg, för visst är den tråkig nu? jag vet...
Iallafall, efter skolan blir det att vara med Fanny, och sedan, lite senare ikväll, så blir det massor med mys, hihi, sen kan ni få fundera själva! Haha, det är kul att provosera er lite eftersom alla är så nyfikna hela tiden, haha, fyfan för att bo i Tingsryd säger jag bara!
Aja, imorgon är det sista skoldagen innan lovet, så skönt! Har bara 4 lektioner också + sovmorgon, underbart!
Men ja, har inte så mycket mer att skriva egentligen. Så nu ska jag fortsätta lyssna på Jennifer Lopez (<3) och dryga runt på facebook!
Skit på er och ha en fortsatt trevlig dag!

KÖSS



Snart är det dags för sköna sommarkvällar igen.. Åh som jag längtar!

Jag är lycklig! :D

Hej gullungar!
Ja, som ni säkert märkt så ligger jag ju på en så kallad "bloggtorka" just nu, och anledningen är att det händer så mycket intressant och roligt i mitt liv just nu att jag faktiskt inte har ro att sitta vid datorn så mycket, jag spenderar mycket tid med mina vänner osv, sen nu när det börjar bli lite varmare och trevligare ute så är man ute längre, och kommer hem senare. Så jag kan inte garantera att det blir så mycket bloggande just nu, vi får väl se. Om jag blir deprimerad så kanske, för då är datorn min enda vän, haha! Men just nu är jag så fylld av lycka och energi så jag vill bara skrika rakt ut hela tiden, och då vill jag inte sitta inne, det kan jag lova er! :D
Haha, ville bara säga det.
Nu ska jag lägga mig i ett bad och lyssna på lite skön musik och bara ta hand om mig själv, det är jag fan värd efter ett danspass på gymmet! Haha.
Aja, hoppas ni haft en bra dag och att ni mår lika toppen som jag! :D
Vi hörs sötnosar!

PUSS!

I skuulan!

Hej!
Sitter i skolan just nu, har SO, gör ingen nytta över huvud taget, vilket jag egentligen borde.
Men det är måndag, så vi skyller på det!
Hur som helst, har haft en helt underbar helg, har spenderats med underbara människor och underbart väder, älskart' :)
Aja, har egentligen inget att skriva om, och lektionen slutar snart så måste plocka ihop datorn. Hade inte ens tänkt uppdatera nu om inte Marielle sagt åt mig xD Haha, tur att jag har henne!
Jaja, vi hörs senare. Kommer nog hem efter skolan så slänger väl upp något då.
Ha det bra tills dess!

KÖSS