29 november - 1 advent.

Hej!
Ja, jag kan inte säga så mycket mer än att min helg har varit kanon! Och jag har nog mest Alli, Jesper och Hampus att tacka för det, så tack som fan åt er mina små sötnosar!
Sen idag när jag kom hem så fick vi lite tråkiga nyheter dock.. Vi var tvugna att avliva lilla Eddie, eftersom han brutit ett ben och det inte gick att göra något åt det (för er som itne vet så är Eddie vår ena råtta). Så mamma och syster åkte till morbror Nisse så han fick ta död på den, usch, känns så hemskt.. Men ah, livet har ett slut för alla, och det var nog bättre för honom att vi göra såhär, ingen hade orkat se honom lida. Så R.I.P Eddie <3

Mer än såhär har jag nog inte att skriva faktiskt, för jag måste gå och lägga mig snart, är hur trött som helst och ska upp tidigt imon och göra massor innan bussen går så ah..
Godnatt sötnosar, sov gott!

Puss
Isabella Svensson.

27 november.

Hej.
Jag orkar inte skriva så mycket. Men jag är hemma idag, min kropp var helt slut.
Men börjar känna mig piggare nu, så blir nog att hitta på något ikväll.
Men än så orkar jag inte skriva. Men måste påpeka att Lady Gaga's nya låt Bad Romance är helt awsum!
Ha det gött!

KYSS & SMEK
Isabella Svensson.

24 november.

Hejsan!
Tänkte inte skriva så mycket. Men hämtade mina glasögon igår, skönt att ha dom nu, ser 1000 gånger bättre med dom. Sen idag var det skola, slappt var det, och sen efter det så vaccinerade jag och pappa oss inför Thailands resan, skönt att ha det gjort med. Nu är det bara 1 månad kvar typ, sen åker vi :)))
Aja, orkar inte skriva mer nu.
Hoppas ni haft en bra dag!

Kyss & smek
Isabella Svensson.



Här har vi de nya glasögonen! :)
De ser bättre ut på, jag lovar.. Typ iallafall.

felicia...

jag fattar inte att vi lät detta hända, vi svor att vi aldrig skulle lämna varandra, för vi var helt oslagbara tillsammans! Men nu pratar vi knappt mer. Och jag vet inte hur du känner, men jag är iallafall jävligt ledsen över det. Det går inte en dag utan att jag tänker på dig och den otroliga vänskapen vi hade. Vi har gjort så sjukt mycket roligt tillsammans! Och när vi väl bråkade så lyckades vi alltid reda ut allt, för vi klarade oss inte utan varandra. Men allt gick så snabbt, vi gled ifrån varandra mer och mer, och tillslut så pratade vi inte längre. Det gör så jävla ont i mig när jag tänker på detta, för jag fattar inte hur vi kunde låta detta hända, och något som gör ännu ondare är att jag vet att vi aldrig kommer få tillbaka det vi hade igen, allt är så dött... Det sista jag ville var att mista dig, men jag gjorde det ändå. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för att det blev såhär, för det var först efter som jag förstod, hur otroligt mycket du betydde & betyder för mig. Och även om det är som det är nu, så vet jag att jag älskar dig otroligt mycket, och jag kommer alltid göra det, för du var min bästavän!
Och jag kommer aldrig sluta hoppas på att vi någon dag kan börja umgås igen!
Jag saknar dig, lilla fnizen.. <3

You could be a sweet dream, or a beautiful nightmare.

22 november.

Hejsan!
Måste bara säga att min helg har varit kanon, i fredags var vi några stycken hos Sara, drack lite och så, eller jag drack inte, men jag kollade på när alla andra blev fulla xD Sen så hämtade pappa mig där vid 11 typ. Sen i lördags (igår alltså) så var jag bara hemma och chillade typ, sen vid halv 8 så drog jag och pappa till Tingsryd och plockade upp Linn, Kimpa och Hampe, sen så blev det hem till Sanna. Där var ju alla såklart redan fulla när vi kom, så jag tänkte att "Fan, jag måste hinna ifatt dom" Så när vi varit där i 20 minuter så var jag inne på min åttonde eller nionde grogg, haha! Och då kan ni ju själva tänka er hur jävla nykter jag var sen xD Men det var jävligt kul iallafall, även fast jag deckade i soffan innan klockan 12, haha! Men ah, som sagt, jag hade jävligt kul! Sen idag så vaknade jag vid typ 8 av att Sara och Sandra satt och snackade i soffan, och ah, inte så långt tid efter så var alla som sovit där uppe och traskade, det var typ 10 pers eller något sånt. Så ah, vi chillade mest. Kollade på tv, åt makaroner osv osv... Sen kom pappa och hämtade mig vid 2. Sen så somnade jag i sängen vid 15:45 och sov till 18:45 xD Så det är en jävla tur att vi har studiedag imorgon för jag kommer då fan inte kunna sova inatt om man säger så! Haha
Men ja, det var väll typ allt jag hade att säga.
Tack allihopa för en otroligt bra helg! =D
(& imorgon ska jag hämta ut mina glasögon, bilder kommer såklart!)

Puss, puss!
Isabella Svensson.

:/

Kärleken kommer, kärleken går.. men även den består.
För kärlek är en gåta, kärleken är svår..
Vad du ser vid horisonten är inte alltid vad du får.

19 november.

Hej!
Mitt prat om att uppdatera mer går sådär va? Haha!
Nej men seriöst, har verkligen aldrig något att skriva längre. + att jag inte har tid.
Har inte tid att skriva nu heller egentligen för jag måste läsa på 10 sidor i fysiken tills imorgon, suck.. Sen ska jag försöka komma i säng i tid med, för har sovit typ 3-4 timmar per natt hela veckan. Och eftersom jag förmodligen ska vara uppe mycket länge imon, så behöver jag min sömn.
Men ah, helgen består nog av vänner & fest, så blir nog ingen uppdatering i helgen heller.. men ja, jag hoppas på en mycket lyckad helg iallafall, sen är det studiedag på måndag med ju, fan vad skönt!
Aja, ha det så bra!

Puss, puss!
Isabella Svensson.

gud som jag längtar till nyår! =D


Nyår 08 (t.o.m 09) tillbringades med Linn,
vad fan händer detta året? Pepp som fan nu ju =)

17 november - jag vet att jag är sämst (y)

Hej!
Jag ber om ursäkt för att uppdateringen är så otroligt dålig just nu, men har varken tid eller ork för att blogga, har inget intressant att skriva om heller direkt men ja, vi får väll se hur det blir! Ska försöka bättra mig iallafall, så får väll se om jag lyckas. Men tänkte bara berätta några små saker nu, för det första så ska jag få glasögon, dom kommer om knappt 1 vecka, skit nice! Sen så tänkte jag berätta att jag är pepp som fan på jullov och att jag är jävligt party sugen! Och sen en sista grej nu med, har upptäckt att vissa av dom jag släppt inpå mitt liv bara är falska. Men ja, det var typ de jag hade att meddela! (y) Hoppas ni har det bra!

Kramis
Isabella Svensson.

11 november.

Hej!
Hade så ont i armen imorse att jag inte kunde röra mig, så stannade hemma.. Det börjar lätta nu dock, vilket är jävligt skönt. Men kan knappt klä på mig själv, haha!
Men ah, nu är jag vaccinerad iallafall, så det är skönt. Men sen om 2 veckor ska jag vaccinera mig igen, mot hepatit a & b, inför thailand, Suck! Hoppas inte den vaccinationen är lika jobbig.
Menmen, ska nog ta mig till skolan imorgon, för sen ska jag vara ledig på fredag, ska iväg med Marielle på något grejs, vet inte redigt vad det är faktiskt. Och sen har jag synundersökning med. Hoppas fan att jag får mina glasögon, är verkligen pepp på det! Haha.
Men ja, jag orkar inte skriva mer.
Ha det fortsatt bra dag nu alla små sötnosar där ute!

Bamsekram!
Isabella Svensson

10 november.

Hej!
Sov hos Filla inatt, trevlans var det! :)
Sen idag efter skolan så tog jag svininfluense-vaccinet, så min arm gör ont nu, och så är den helt lam, hänger inte riktigt med i rörelserna! Haha.
Men ah, mer än så har jag inte att berätta.

Hoppas ni haft en bra dag!
Isabella Svensson.

________________________________________
I förra inlägget skrev jag att jag skulle skita i alla mina killproblem, och ja.. Det är inte så jätte stor chans att jag lyckas, men det som gör mig så jävla ledsen är att mina vänner inte ens kan stötta mig när jag fått upp en sånhär ide, när jag mår så jävla bra och vill försöka få allt att lösa sig. Nej för när man skriver något sånt så får man ett jätte sarkastiskt "lycka till" -.- Inte för jävla kul ska jag säga! Ni som nu säger att ni är mina vänner och bryr er om mig så jävla mycket, hur fan kan ni vara så jävla nedlåtande mot mig? Jag förstår mig inte på detta.. Gud alltså, ska fan sluta försöka göra något bra för mig själv,  det är ju ingen som kan stötta mig någon gång ändå. Men tänk bara på hur jävla mycket jag ställt upp för er utan att få ens ett tack!
Jag är trött på det här nu, jag är trött på att vara den som sitter hemma och lipar över ditt och datt, jag vill vara glad, jag vill må bra! Och jag ska få det att bli så, vare sig ni stöttar mig eller inte!
TACK & HEJ.

1, 2, 3... nu kör vi!

Okej!
Nu börjar jag på ny kula, seriöst. Ska fan sluta deppa nu, jag måste ta tag i mitt liv och göra något med det! Så byebye tråkiga kärleks-minnen. Here i am, ready to fucking parteeey!

7 november.

Hej..
Jag har precis kollat på Schindlers list, en film om Andra världskriget. Och seriöst, man blir verkligen ledsen av att kolla på den. Det är så hemskt att något sånt här inträffat, jag förstår det verkligen inte. Att man kunde ha ihjäl över 6 miljoner helt oskyldiga människor, bara för att dom var judar. Nej fy, jag förstår det verkligen inte, men ah, jag blir så ledsen bara...

Annars har det inte hänt något idag, sov till halv 3, sen bara varit hemma och tagit det lugnt. Färgat håret lite med. Men ah, det är typ allt.
Hoppas ni haft en bra dag.

Kram
Isabella Svensson

Med socker på.

*
För det
Ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på?
*

hampus wiklund..

Jag är så glad att vi efter mycket om och men är vänner igen
- för jag har verkligen saknat dig.
Försinn aldrig igen, du vet att jag inte klarar mig utan dig.
Min alldeles egna lilla bebis, om du bara visste hur mycket du betyder för mig!
Jag älskar dig, så otroligt mycket. <3



  

jag är bäst!

Haha, jag kände mig kreativ idag.
Här är resultatet!
http://sendables.jibjab.com/view/8ENhbcqxS9pK8qlJ

Kolla, det är värt det!


Emelie, Sandra, Alli, Jag, Filla. HAHA!

23:53

Kan inte sova. Tankarna bara snurrar i huvudet. Detta var verkligen inte vad jag behövde just nu..
Varför inbillar jag mig hela tiden att lyckan skulle komma tillbaka? För nu har jag bevis på att så kommer det då fan aldrig att bli. Gud! Jag är så trött på det här.

________________________________________

Now here's the sun
Come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a boy like you
Finally see you are naturally the one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah
I'd rather be with you
Say you want the same thing too

för mycket.

Jag är för nere för att orka blogga, allt är bara för mycket just nu och detta är något av det som jag känner att jag inte orkar med. Jag vet inte när jag "kommer tillbaka". Men det märker vi väll.
Hejdå.

__________________________
I hurt myself today
To see if i still feel
I focus on the pain
The only thing that's real


You broke me..