Lat, latare, och så har vi ju mig, latast!

Hej!

Ber om ursäkt att jag inte uppdaterat idag som jag lovade tidigare, eller lovade jag det? Vet fan inte.
Anyways, har inte orkat lyfta min röv ur soffan idag. Det enda jag åstadkommit är väl lite mat och sedan spacklat naglarna snyggt röda. Och de senaste timmarna har jag dreglat åt alla i Burlesque filmen. Det är helt stört hur snygga människor det finns i världen. Själv sitter man hemma medans fläsket fortsätter svälla på varje tänkbar del av kroppen. Det är ju mitt eget fel iofs. Men det hör fan inte hit!

Anyways, nu ska jag hem till min fina pojk, och tvinga honom att boosta mitt självförtroende lite.
Såatteh, ja, vi hörs imorgonbitti när jag kommit hem igen!

Lot's of love to ya' all ♥


Trött, trött och åter... trött.

Tjena!

För er som vill veta anledningen till att jag inte uppdaterade igår så kan jag tala om att jag var så äckligt bakfull, det blev nämligen en hel del party i lördags, after all. Och som grädden på moset var jag på 80-års kalas hela dagen. När jag kom hem var jag super trött, och det enda jag orkade var att ligga i Eddies soffa och äta aldeless för mycket chips, , nu vet ni det.

Har precis kommit hem till mamma nu, och är supertrött, så tänkte gå och lägga mig i soffan och försöka sova några timmar till. Så ni får mer uppdatering senare!

Kram på er ♥

I denna hålan blir det inte mycket "TAGGARÅÅÅÅÅ"

ÅÅH! Är så satans partysugen. Men det är ju synd att man bor i Sveriges rövhål, för här händer det ju inte förjävla mycket. Ska göra en Madicken, gå in i garderoben och säga pisspotta, jävla bra ord alltså!
Menmen, man kan ju inte få allt här i livet. Det är bara så synd att mina Tre Apor verkar fastna i kylskåpet även ikväll... Behöver dans, musik och lite snurr i huvudet. Aja, fixar mig väl lite nu så får vi se om turen vänder sen.

Talk to ya' later ♥



Hade gärna sätt ut såhär hela kvällen...

men det blir väl mer såhär:

Har ingenting vettigt att säga, for real this time.

TJA FAN!

Idag har jag vaknat, druckit kaffe, varit ute och joggat och nu ska jag fan ta mig käka BRUNCH! Fan vad jag älskar det ordet, brunch... Det påminner lite om brunk dock, men det är något helt annat mina små barn, fy!
Om ni vill veta vad jag ska äta till brunch så kan jag tala om för er att jag ska bannemig äta TACOS, bara för att jag kan liksom. Jag är så jävla baws, så otroligt jävla baws! Give me some of that Brofist, bitches!

Försöker tvinga Maja att vara med mig idag, men hon bara byter samtalsämne och försöker få mig att nostalgitrippa istället, MEN DET FUNKAR INTE MAJA! Så, FUUUUU! Du kommer vara med mig idag, du vet bara inte om det ännu.

Nu ska jag äta min jävla brunch och sedan dricka kaffe tills jag kräks. BARA FÖR ATT JAG KAN.
Fuck you guys!

PUSS



Såhär cool var jag i sommras, ni vet, like a baws.

OUTFIT


(Och facelook)





Byxor - Gina Tricot
Kofta med fransar - Gina Tricot
Vitt baslinne - H&M
Armband med nitar - Pappas från 80-talet




Sådärja! Nu drar jag till Casper. Kommer hem runt 5-tiden imorgon, så vi hörs då!
Ha en bra kväll!

LOVE


Damn you, coffee!

Fan, tänkte att jag skulle ut och gå precis... NU. Men det visar sig att jag tryckt i mig så pass mycket kaffe att jag
nästan kräks. Så känner mig lite såhär:

 


DAMN YOU COFFEE!

BUT I CAN ASSURE YOU THAT I'LL HAVE MY MORNINGWALK ANYWAYS, WHATCHA THINK ABOUT THAT, HUH?!
Fuck you, just fuck you!

Här i dina armar skulle jag nog kunna dö

Det är lite så jag jobbar

Godmorgon, godmorgon!

Kom precis hem från Eddie, så är ganska så nyvaken fortfarande. Men kaffebryggaren kokar för fullt ute i köket. Så lite kaffe och chill i soffan, så är jag nog redo att ta mig an denna dagen också! Ska fan ta mig en promenad sen också, det är så otroligt fint väder ute, och faktiskt ganska så varmt också, så det är ju trevligt!

Ikväll blir det att umgås med Casper och ev. Daniel, kolla på dåliga filmer och äta oss feta, det är lite så vi jobbar. Eller, det är lite så alla som bor i skogen jobbar.

Anyways, nu är nog mitt kaffe klart. Såatteh, vi hörs senare!

KRAM

Let's talk to the dead, M-HM

Godmorgon! :D

Sitter just nu och väntar på att Linn ska vakna, hon har sovit här inatt...
Så jag tänkte att jag kunde uppdatera lite nu när jag ändå har tid och så, haha!

Kan ju börja med att berätta för er att jag har shoppat för mycket det senaste dagarna, har inte ett öre kvar. Jo, 6 kronor. Känns ju bra, när man inte har något studiebidrag eller någonting. Det bränner lite i plånboken om man säger så... Men la faktiskt pengarna på saker jag behöver. Typ en ny primer. Så nu när jag införskaffat den kan jag nog kanske (bara kanske) slänga upp någon sminktutorial till er inom snar framtid.

Och vad mer? Jo, mamma har bokat biljetter till Terry Evans Seans i slutet av mars. Ni vet han från De Okända, som pratar med de döda. Och för er som inte vet vad en seans är, så innebär det att det är fullt med folk i en lokal, och sedan ska han typ... prata med folks döda släktingar osv, lite svårt att förklara så att det låter bra, men ni fattar nog vad jag menar. Ska bli kanonkul iallafall!

Men ja, utöver det är det ganska dött just nu, har inte så mycket att säga, så vi hörs lite senare helt enkelt!

Massa kärlek ♥



Terry Evans
- Måste dock erkänna att han ser ut som Hannibal Lecter (fast aningen äldre), och ögonen har liksom försvunnit under huden... Haha, kul.

Lite som en pissröv, typ.

Tjo!

Är hemma hos mamma för tillfället, men ska snart asa min feta röv till Växjö. Dels för att jag inte har någonting att göra, och dels för att jag verkligen behöver en primer, kan ju fan inte använda ögonskuggor längre utan att dom flyter ihop så man ser ut som en polsk hora (ursäkta uttrycket...)

Så ja, det är väl vad jag ska göra idag, so far iallafall, ikväll vet jag inte vad som händer, men det blir nog ganska lugnt. Såatteh, nog om det. Nu ska jag fixa det sista innan jag åker! Ha det!

Kram




Jag just nu.. Kör på långklänning och kofta idag.
(Känner mig äcklig. Usch.)

Nu byter vi bo!

Hej!

Har spenderat ett par dagar i Växjö som sagt, därför jag inte uppdaterat, har haft fullt upp med vänner och fika, och idag var jag bara för trött för att starta datorn helt enkelt.
Och om någon undrar varför jag inte uppdaterar från mobilen, så är det för att Blogg-appen vägrar fungera. Så, så är det med det!

Anyways, idag har jag packat ihop säkert 30 kilo kläder hos pappa, flyttat dom hem till mamma, och nu väntar jag på att Eddie ska hämta mig så vi kan fortsätta flytta alla mina kläder hem till honom... Gud vilket jobb! Men jag tror nog allt att det är värt det ;) Och ja, jag ska flytta hem till Eddie. Kommer dock vara hemma hos mamma relativt mycket ändå om dagarna, eftersom Eddie jobbar. Så lär det väl iallafall bli fram till hösten när jag börjar skolan igen. Men ja, så är det!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska dricka ett glas vatten, sedan lägga mig i soffan en stund och be för att min mensvärk från helvetet ska försvinna. Vi får väl se om vi hörs någon imorgon, men det är nog tveksamt eftersom jag kommer hålla på att organisera kläder och städa lägenheten med Eddie. Men ja, om inte annat så härs vi väl på söndag eller något.

Ha en kanonbra helg allesammans!

Massa kramar!



- Bild från.... ett par helger sedan.

Kvällen spenderas med Alva!

Hej alla glada!

Hoppas allt är bra med er! Själv är jag mest bitter över att mina ögon rinner så pass mycker att jag inte kan sminka mig. Det suger.
Men iallafall, blir att åka till Växjö om någon timme och spendera natten hos Alva, lite smoothies och ansiktsmasker, life is good som man säger!
Men ja, utöver det har jag inte så värst mycket att skriva idag. Är tråkig och bitter. Vill äta hela tiden också, fml.

Aja, ha det bra så hörs vi väl imorgon eller något!

Puss

Alva och jag för några år sedan! ♥

LOVELOVELOVE


Drar till älskling för lite middag och alla ♥-dag mys!

Hörs imorgon!


Happy valentines day everyone!

Hej och hå!

Har precis gjort ett riktigt misslyckat försök till en fransk manikyr, fan, jag suger.

Utöver det så är mitt liv inte så jätte intressant. Är lite extra kär idag, precis som alla andra. Men det gör mig ingenting, tycker det är ganska mysigt med kärlek.
Anyways, tänkte bara fråga mina läsare en sak ang. ett par kommentarer jag fått, sen ska jag äta och ta ett bad.

cc om: Jag kommer från fel del av gården!:
videoo :D

- Vilken typ av video? Videoblogg, skämt, musik? Förklara! :)



Anonym om: Jag kommer från fel del av gården!:
sminktutorials? :D

- Vad vill du då ha för tutorials? Något speciellt smink du vill ha med?

Vill ha festival, fylla och skitiga kläder!

Fett taggad inför sommaren, men mest av allt är jag sjukt taggad på festival. Fyfan vad jag ska drägga runt i år!

Har alltid undrat vad glädjen är med att vara skitig och lukta som en soptipp, men svaret på den fråga fick jag på Emmabodafestivalen i sommras, det var den äckligaste veckan i mitt liv, men fyfan vad jag var lycklig! Så nu ser jag verkligen fram emot att slippa duschen i en vecka! Men det är ju några månader kvar tyvärr, (skulle ju iofs bara kunna skita i att duscha och vara äcklig hemma, men det är inte samma sak)... Så just nu sitter jag mest och drömmer, men det är ju fint det också.

Anyways, langar en festivallåt, and then - I'm out!


Jag älskar dig!



If I could fall, into the sky
Do you think time would pass me by?
'Cause you know, I'd walk a thousand miles
If I could just see you tonight


Jag kommer från fel del av gården!

Hej och hå!

Dålig uppdatering i helgen, jag vet. Men i lördags var jag i Ryd och umgicks med fina vänner. Och igår spenderade jag kvällen med min fina pojkvän, som även fyllde 22 år igår, gammelmannen ♥

Nu är jag hemma hos mamma igen, och planerar att spendera dagen med att förhoppningsvis sminka min syster på lite skojiga sätt, kan ju bli trevligt! Låter hon mig göra det så kommer det bilder lite senare ikväll! :)

Funderade på en sak också... För att underlätta lite - vad vill ni läsa i veckan? Några speciella önskemål? Videos, känslor, åsikter - You name it, I do it!
Lämna gärna en kommentar så ska vi se vad jag kan göra!

Nu orkar jag inte skriva mer, men vi hörs senare idag - jag lovar!

Lot's of love




(Bilder från i lördags...)

Idag är det fredag, såatteh...

Hej på er!

(Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men har haft fullt upp här hemma med städning och skit.
Men ja, ni är ju vana vid att mina uppdateringar blir lite oregelbundna ibland!)

Anyways, har precis kommit ut ur duschen, så nu blir det att föna håret, sen blir det lite fix, bara så att man har det gjort liksom. Har inga planer på vad jag ska göra idag, men det händer säkert något, så då är det lika bra att vara förberedd! Men ja, det var väl typ det, ska kila iväg och göra mig iordning nu. Såatteh, later dudes!

LOVE

Let's get that ass movin' up and down, up and down!

Hej och hå! :D

Nu har jag rensat ut säkert 10 kilo kläder från mitt rum, gud vilken lättnad!
Och inom de närmsta dagarna ska jag även ta mig tid för att byta ut min säng mot en som inte knakar sönder så fort man andas. Ska också bli skönt. Dags att gör mitt rum till MITT igen, och inte använda det som en gigantisk garderob. Duktig tjej jobbar effektivt!

Påbörjar även min GI-diet imorgon. No more kolhydrater for my ass alltså!
Sedan ska fortsätta röra på mig. Nu ska vi bli smala igen! Beach 2012, here I come!
Men ja, nog om städning och vikt. Ska hoppa in i duschen nu, är typ äckligast i världen. Sen åker jag hem till min älskling och spenderar natten där, så det blir ingen mer uppdatering idag. Men ja, vi hörs imorgon!

Slask! 



Den här kroppen kan gärna få komma tillbaka!
Vägde nog ca 40-45 kilo här...

- "Yo, dude! What's up?" -"My dick..."

Hej!

Ja, som ni alla vet vid det här laget så har jag hoppat av skolan. Känns faktiskt bra! Så nu är det dags att satsa på mig själv i några månader, innan jag börjar om på nytt! Och eftersom jag inte ska bli rastlös, lat och fet, så ska jag börja lägga mer tid på bloggen, smink, träning och kost! Började faktiskt dagen med att gå en runda idag, så jävla skönt! Solen sken och snön låg vid på marken, lagom kallt var det också - vintern när den är som bäst, som man säger!

Anyways, nu hade jag tänkt städa upp lite i mitt rum, eftersom att det ser ut som fan där inne, lika bra att ta tag i det nu. Sen blir det duschen och eventuellt en myskväll med min pojk! Aja, vi hörs lite senare!

Kyss



Nu har äntligen min syster flyttat hem också,
hennes kille med för den delen, men ändå!
Gud som jag har saknat henne ♥

Hejdå, Kungsmadskolan...

Hejsan!

Förlåt för dålig uppdatering. Men i lördags var det Balders, full rulle hela dagen med andra ord. Och igår mådde jag precis som jag förtjänade om man säger så, låg i soffan precis hela dagen, så som det ska vara!

Men nu är jag tillbaka! Gick upp vid 12, och nu har jag precis fixat mig lite. Vid halv 4 blir det att åka till skolan och skriva på lite papper, tömma skåpet osv, sedan säger jag "Hejdå, Kungsmadskolan"
Det är dags för mig att hoppa av nu, ta några månader för att hitta mig själv, och sedan satsar jag på Samhällsprogrammet till hösten. Praktiskt var nog inte min grej trots allt.
Jag kommer såklart att fortsätta med smink och styling, men som en hobby. Jag menar jag har lärt mig själv fram tills nu, och jag behöver ingen lärare som förklarar för mig att om man blandar rött och gult så får man färgen orange. Känns totalt meningslöst.
Så ja, jag kommer använda min fantasi och min kreativitet och skapa på egen hand! There you go. Nog om det, nu ska jag lägga mig i soffan och se om det finns någon dålig film på tv.
Vi hörs sen!

PUSS

image description

Mys med Sandra

Sandra och jag har ätit tacopaj, det var fint. Nu är vi väl mest bara lite för snygga för vårat eget bästa, eheee..
Slänger upp två bilder för att visa er att vi talar sanning. Ut över det finns det inte mycket mer att säga, dags att glida ner på stan och frysa ihjäl, fett och så. Hoppas på donken... TJARÅ!




image description
image description

Bellztah @instagram - FOLLOW!

image description

 

Bilder från Thailand!

Nu finns äntligen en hel del bilder från Thailand på min Facebook. Är för lat för att ladda upp alla här dock, så ni får bara några stycken, som ett smakprov (igen), haha! Men är ni intresserade av fler bilder så finns de som sagt på Facebook.









There you go!

Iallafall, sitter hemma hos pappa nu. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, sen får vi se vad som händer idag. Orkar faktiskt inte skriva mer än så just nu. Men hoppas allt är bra med er!



OM BLICKAR KUNDE DÖDA....



Söt katt jag har, ellöööör?