Äntligen!

Åh vad fint det blev här nu! :D
Nu är det bara att ändra alla "skyltar" för Veckans, dagens osv.. Men det ska nog inte vara några problem. Så tack så jätte mycket för hjälpen Missan!
Nu kanske jag orkar bli lite mer seriös igen, man kan ju hoppas på det iallafall!
Nu blir det att gå och hångla upp min säng lite, för att sedan bege mig till skolan imorgon igen!
Så, ja, vi hörs imorgon helt enkelt! Godnatt sötnosar!

Michelle säger hej!

rainbowponnie.blogg.se

Hur känns det att jag stal din blogg i ett helt inlägg? ;o

Nej men, har ju vart snäll och satt in designen så varför inte skriva ett inlägg när jag ändå är här tänkte jag? ;D

 

Puss på dig och alla dina läsare ^^ <3

GE MIG PENGAR!

Sitter och funderar på att jag behöver nya skor! (Haha, så typiskt mig att uppdatera igen precis efter att jag sagt att jag uppdaterar senare!)
Är fett sugen på Converse, det är ju typ det ultimata! Skitsnygga till nästan allt och sjukt bekväma!
Har dock lite ångest över att dom är för dyra för att mina föräldrar ska vilja betala dom, har ruinerat dom totalt på senaste (Eheee...). Sen vill jag ha ett par vita med, fast jag vet så väl att dom aldrig kommer hålla mer än max 1 månad för att dom kommer vara helt bajsbruna sen, ehe, dagens I-landsproblem. Fast... Röda är ju också djävulskt snyggt, men det passar ju inte till allt. Fast, iofs klär jag mig i princip bara i svart. Men svarta skor, nej det kommer inte ens på fråga, aldrig! Dom ska vara vita, och jag ska ha dom, även om jag blir tvungen att ta ut pengar från mitt sparkonto! Haha, *desperat*
Sitter också och funderar på lite annat, typ att jag vill färga mitt hår, rött! Eller nej, som Tila Tequlia, mörk brunt med blonda slingor! Så jävla snyggt. Sen vill jag köpa jättelång hårförlängning. Och jag vet, jag vet, att jag inte behöver det egentligen, men jag är så jävla sugen nu! Tror jag ska ringa pappa och fjäska lite (a), haha! Usch vad hemsk jag är, men that's me, den där Painintheass-tonåringen! I know you love my guys! ;)
Haha, nej men som sagt.. Nu måste jag ringa pappa, Bai!

Isabella Svensson



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

31/8-10

Hejsan!
Blev tyvärr ingen mer uppdatering igår, hade fullt upp med att leka med Fiffilusen! Haha!
Aja, hur som helst... Skolan idag gick rätt snabbt, fick mat & bakning på EVA:n också, så har bakat kringlor idag, MUMS! Efter skolan blev det in till Växjö, tränade kondition i drygt 1 timme. Sedan blev det att åka och kolla på systers & Maddes nya boende, var jätte mysigt faktiskt! Nu kom jag precis hem och håller på att trycka ner en fralla i min extremt tomma magsäck. Uppdaterar senare, nu måste jag hoppa in i duschen, luktar äckligt...!

Puss!
Isabella Svensson

LILLA MELODIFESTIVALEN <3333 ... random -.-

Tjena, hallå, hej!
Skolan idag var väl rätt chill för att vara måndag. Efter skolan snodde jag med mig Fiffi hem och nu sitter vi här och väntar på att mamma ska bli klar med maten, höhö! Aja, uppdaterar senare för jag är fett ointressant idag.

Pöss
Isabella Svensson

Äggmök.

Eheehhehee!
Jag är fett lam idag, och har ingenting att göra. Det är ingen i Växjö som vill vara med mig, för alla sitter med tummen i röven. Men, öh, jag ska göra mig en smoothie nu, sen får vi se vad som händer.

Puss
Isabella Svensson

Dagens...



Kärlek?
Dagens fundering handlar om kärlek, och hur många olika typer av kärlek det finns.
Men känner kärlek till familj och vänner, till musik, husdjur osv... Men när någon säger ordet "Kärlek" så tänker nog de flesta på förhållanden. Och det är det jag tänkte skriva lite om idag, iallafall om mina åsikter kring kärleken i ett förhållande. Låt se, jag har inte varit i ett förhållande på över 1½ år, men jag vet fortfarande exakt vad det var som fick mig att förstå vad ordet kärlek betyder i just detta sammanhanget. Och enligt mig är kärlek att hitta någon som man kan dela allt med, visa sidor av sig själv som man kanske inte gjort för någon annan. Kärlek är att känna sig accepterad och att inte behöva dölja vem man är. Kärlek är inte ytligt. För om man känner att man måste tänka på hur man ser ut hela tiden osv med sin partner, ja, då är det inte bra. Man ska inte vara rädd för att visa sig för någon man älskar, för om ens känslor är besvarade så bryr sig inte den andra om hur man ser ut utan smink och om man dreglar när man sover.
Alla behöver kärlek, och det finns någon för alla! Bara för att det kanske inte finns någon precis utanför dörren så betyder det inte att det inte finns någonstans, man måste bara lära sig att leta utanför boxen så att säga. För vissa kan det ta flera år att hitta den rätta, vissa hittar den inte förrän dom är 30-40 år, och vissa hittar den redan i tonåren. Det har egentligen ingen betydelse när eller var kärleken slår till, för man känner alltid samma pirr i kroppen när man vet att "Detta är rätt!"
Och en sak till vill jag säga, GE INTE UPP! Ofta när man är i 13-14-15-års ålder och blir dumpad t.ex, så tänker många att "Jag kommer aldrig någonsin hitta någon igen". Men jag säger bara: bullshit! Det kan ta år innan ni hittar någon som ni verkligen tycker om igen, men ge det bara tid. Kärlek är inget man ska stressa med, låt det ta den tid det tar så får ni se själva att det varit värt att vänta på! Och när det väl tar slut så kan jag lova att det alltid kommer nya chanser, oftast med bättre personer! Så stressa inte, kärleken finns närmre än ni tror!

"Kärlek är inte att hitta någon man kan leva med. Kärlek är att hitta någon man inte kan leva utan"

Isabella Svensson

Dagens...


IT'S A GOOD DAY <3

Hej! :D
Just nu känns allt bara så jävla bra! Känns som om det mesta flyter på utan några hinder, sp jag tar vara på tiden nu eftersom jag vet att det lika snabbt kan vända. Men hur som helst, idag mår jag bra, otroligt bra! Vet inte varför, men jag har gått och smålett för mig själv nu i typ 1 timme, hihi! Aja, blir att stanna hos pappa inatt med och åka till skolan härifrån imorgon, mest för att jag inte orkar åka hem idag, haha, det brukar förstöra hela dagarna om jag ska åka hem till mamma, känns som om man inte hinner med någonting. YAYA, nu är det såhär att jag måste gå ut och sätta mig på balkongen lite, så vi hörs senare idag!

Puss, sötnosar!
Isabella Svensson

ÖH!

HELLU!
Efter att ha legat hemma och ruttnat bort hela dagen så blir det snart att dra ut en runda, tjoho! Haha. Såg nyss att mina skor var helt fulla med lera sen igår också, haha, ojsan! ;) Men jag lyckades iallafall få dom att se relativt okej ut, tror jag iallafall. Men, öh, nu har jag inget mer att skriva. Får se hur länge jag är ute, blir det inte för sent så kanske jag hinner uppdatera mer ikväll, men det märker vi. Ha en fortsatt bra lördag!

Puss!
Isabella Svensson

Tack för igår!

Hoy!
Jag orkar inte skriva någonting egentligen då jag är extremt trött. Men tänke bara tacka att för en trevlig kväll igår, hade faktiskt jätte kul! blev lite slö mot slutet, men vafan, sånt man får ta! :)
Nu ska jag hoppa in i en dusch, sen fixa mig lite. Vi hörs senare!

Puss!
Isabella Svensson

1, 2, 3 - fanta och rosé!

Har har ni några bilder på mig och mina b-rudar! ;)
Nu blir det snart att kila iväg till bussen för att åka till Säljeryd, TAGGAD!!!


Isabella Svensson

Säljeryd ikväll med b-rudarna!

Hej!
Bara för jag är efterbliven och dum i huvudet så uppdaterar jag lite nu, fast jag sa att jag inte skulle det, hihi, busigt (a) Hur som helst.. sitter hos Stefanie nu, med Filla och Fiffi. Stefanie har precis sminkat mina ögon inför kvällen, och eftersom det är "hippiefestival" så kände jag för att ha massa färg, och det var Steffi så snäll och fixade. Och trots att jag är den första hon någonsin sminkat så blev resultatet ovanligt bra faktiskt. Ni får ju själva avgöra vad ni tycker (bilderna) men jag är iallafall nöjd. Nu ska jag fixa mitt hår och sen ska jag välja kläder, får se om jag slänger upp några bilder innan vi åker. Vi hörs!


Kyss
Isabella Svensson


Jag vet att man ser att det är lösögonfransar, och att mina ögonbryn är fett fail.
Men ska fixa till det snart.
Söt Fiffi btw, haha! Var bara tvungen! ;)

Hörs någon gång i helgen!

Hejhopp gummisnopp!
Kom hem för en stund sen. Skolan har varit mycket godkänd idag, faktiskt, fett chill! Sen träningen, fan vad den gjorde susen! Kommer sova som en prinsessa inatt (a) Ville mest uppdatera eftersom detta blir det sista jag skriver tills på lördag (tidigast) Så ja, hoppas ni får en underbar helg. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova!

Kyss!
Isabella Svensson

Bra gjort Isabella! ;)

Godmorgon!
Haha, jag måste vara den mest idiotiska människan som gått i ett par skor xD Fick verkligen tvinga mig upp ur sängen vid klockan 6. Fixar mig och så, är klar vid 7. Och det är då jag kommer på att jag kan sovmorgon till 9.10 eller 9.30, och jag pallar inte sitta i skolan i 1 timme och glo, så mamma ska köra ner mig, men nu är det dumma att nu kommer jag bara sitta och glo här hemma i 1½ timme, haha! Kunde lika gärna sovit 2 timmar till ju! Haha, aja.. Skönt att inte behöva stressa iväg iallafall, är tillräckligt trött ändå! Hur som helst, ville bara uppdatera lite snabbt nu när jag hade tid. Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och slummra till lite. Sen blir det skola och sen träning med Emelie-babe! Vi hörs nog ikväll när jag kommer hem om jag nu inte är för trött!

Puss!
Isabella Svensson


Bjuder på äckelbilderna.

Snålt med uppdatering...

Hellu!
Förlåt för dålig uppdatering, men det är så mycket nu med skolan, och sen är jag ju i Växjö nästan varje dag efter skolan och kommer inte hem förens sent, men ni får visa hänsyn till det! :) Hur som helst, åkte till Växjö efter skolan idag (HAHA!), skulle ju på möte med min tränare, så han visade massa olika övningar och gjorde en BIA-mätning och lite så, sen var jag med Sandra och Oskar ett tag, sen blev det hem och ta ett varmt, mysigt bad. Har varit så frusen idag så kände att det behövdes. Det börjar verkligen bli höst i luften nu, fy farao vad kallt det har varit idag, och blåsigt och jag vet inte vad, usch! Menmen, vad kan man göra liksom? Kläder efter väder!
Aja, ville bara uppdatera lite snabbt för att säga att det förmodligen blir lite snålt med uppdatering nu. Skai n och träna imorgon efter skolan, så orkar nog inte skriva något när jag kommer hem, för lär nog vara rätt trött. Sen så ska jag till Säljeryds hippiefestival på fredag, så det blir nog ingen uppdatering förens på lördag, om jag inte skriver något snabb-inlägg då. Men ni klarar er nog så bra så! :)
Men ja, nu är jag sjukt trött så nu ska jag krypa ner i sängen. Vi hörs! Ha det underbart!

Puss
Isabella Svensson


Meningslöst fula bilder, just for you guys! ;)

Hos fillut!

Tjosan i trosan!
Sitter hos Filla nu. Varit ute och ridit i skogen, skit härligt! Skulle ridit en långrunda, men det började ösregna så vi red bara i 1 timme typ :) Hur som helst, nu har vi precis ätit och nu ska vi, eller iallafall jag, lägga i en inpackning i mitt äckliga hår! Jag uppdaterar kanske senare!

Puss!
Isabella Svensson

_______________________________
Buhu, jag vill ha en pojkvän! :(

Dagens...

Mamma ska köra mig till skolan, så hinner slänga upp dagens outfit lite snabbt!




Kjol - H&M
Linne - H&M
Halsband - Kappahl
Armband - Kappahl
Strumpbyxor - Åhlens

24/8-10

Hejsan!
Förlåt för att det inte blev någon uppdatering igår, men jag kom inte hem förens 10, och då var jag jätte trött, så orkade verkligen inte sitta vid datorn, men hoppas ni inte saknade mig allt för mycket! :)
Hur som helst så gick första skoldagen bra, vad kul att träffa alla igen. Men jag undrar fan hur jag ska överleva utan alla 94or? Det var tillräckligt jobbigt när 93orna stack, usch :( Nu är vi äldst, fyfarao för det, haha!
Aja, ska inte sitta här och småprata, ska fortsätta äta min frukost, sedan ska jag ta mig till skolan, och efter det blir det nog att vara med Filla! Vi hörs!

Puss!
Isabella Svensson

Morn, morn!

Godmorgon!
Nu har jag fixat mig och piggnat till, men känner mig ovanligt skabbig faktiskt, blörk!
Hur som helst, sitter här och försöker trycka i mig lite frukost, går sådär faktiskt.. Men jag måste, annars blir jag bara grinig sen. Min buss går om 30 minuter, tror jag, om den går som den brukar, haha! Annars stannar jag hemma idag xD
Men nu ska jag fortsätta äta min frukost, ha en underbar dag!
Uppdaterar ikväll när jag kommer hem, ska träna efter skolan såatteh, ja! Vi hörs! :)

Isabella Svensson

Godnatt!

Hellu!
Nu har jag duschat osv så känner mig riktigt fräsch!
Var ute och gick med mamma innan också, så jag lär nog sova gott inatt! För tillfället sitter jag och snackar i telefon med lille Charlie, men han är bara efterbliven (HIHI..) Hur som helst, ville bara uppdatera lite snabbt innan jag går och lägger mig, skola imorgon som sagt, önska mig lycka till! Haha! Aja, sov gott! :)

PUSS!
Isabella Svensson

Tack för en underbar sommar alla! <3

Hejsan!
Kom precis hem från Felicia, och det har varit underbart att vara med henne i helgen, umgås bara hon och jag, precis som förr! <3
Hur som helst, skolan börjar imorgon, usch, har sån ångest. Vill inte! :( Menmen, nu har jag bara 1 år kvar, sen är det dags för gymnasiet, hujedamej!
Iallafall, vill bara tacka alla underbara människor för en sjukt bra sommar, det har varit oslagbart i år! Även fast vädret har varit skit så har allt (nästan allt) varit så jävla bra! Ville bara säga det!
Annars har jag inget viktigt att säga över huvudtaget, så vi hörs senare!

PUSS!
Isabella Svensson


Felicia och jag, sommaren 2008 <3

Hos fnyzis! :)

Hejsan!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt. Sitter hos Felicia nu, och blir att stanna här inatt också, så ni får ingen uppdatering förens imorgon tyvärr, men ni klarar er nog så bra så! :)
Vet inte vad vi ska hitta på ikväll, men det är sånt man märker. Nu ska jag fixa till mig lite bara för att jag inte har något vettigare att göra.

Puss på er!
Isabella Svensson

Träningskortet fixat, äntligen!

Hej på er!
Nu har jag varit nere på stan med pappa och fixat träningskortet. Hann också köpa lite kläder osv att ha när jag tränar, hade ju redan byxor, men det var massa som fattades. Nu har jag allt förutom en sport-bh, men det får mamma fixa till mig! Har inget annat intressant att skriva just nu, och hinner inte skriva så mycket heller för jag ska äta snart, haha! Men ikväll blir det iallafall att åka till Felicia och tillbringa natten där! :)
Slänger upp lite bilder på dagens inköp iallafall, så hörs vi imorgon eller något!


Dagens inköp:

Reebok hoodtröja i rosa, 400:-
2 t-shirts att träna i, en från Reebok, 300:- och en från Puma, 200:-
k aerobic skor att träna i, 450:-
Plånbok. -
Hänglås till skåpet på Hälsostudion. -

Vad jag fick av hälsostudion:

Träningsschema för hösten.
Träningskort, och ytterligare ett kort som gör så att jag kan träna på vissa andra gym, överallt.
En bok, 3 timmars-dieten.
En gratis BIA-mätning.

Och massa mer förmåner som jag inte har på bild! :)

GUD VILKEN BRA DAG!
Nu ska jag äta, Ciao!

Isabella Svensson

Börjar om på nytt..

Charlie Karlsson...

Det har hänt så himla mycket mellan oss. Och du har varit en sån jävla idiot mot mig, och det vet du så väl.
Det har tagit ett tag för mig att förlåta dig, och för 1 månad sen kunde jag inte ens tänka tanken om att någonsin bli din vän igen, det fanns inte på kartan! Men efter att ha du nästan bett på dina bara knän att få mig tillbaka som vän, så har jag sätt att du faktiskt bryr dig, mer än vad jag någonsin trodde att du skulle göra. Och det var då jag började tänka efter, och jag har ju inte varit ett dugg bättre själv. Jag har snackat så jävla mycket skit om dig, jag har slängt ur mig elaka saker när du gått förbi, och kollat på dig med ett sånt jävla förakt. Jag har bara inte tänkt på mina egna fel, utan jag har bara sätt dina under den här tiden, vilket jag ångrar nu. Jag är inte den som snackar skit på det sättet som jag gjort om dig.. I början hade jag väl mina anledningar, men efter ett tag så tror jag bara att jag gjorde det för att.. Ja.. Jag vet faktiskt inte, det blev bara så fel. Men nu, när du verkligen behövde mig, och jag kunde se vad jag själv gjort, så kom jag på att jag behöver nog dig också! Visst, ibland är du en jobbig liten snorunge som man bara vill slå sönder, men jag tror ändå att det är det jag behöver, den där lilla snorungen som springer runt mig och skiter i hur dåliga dagar jag har, och verkligen försöker få mig att le. Och när jag till slut ler, och ger dig en kram som tack, så kan jag verkligen se lyckan i dina ögon. Det syns på dig att du vet att du gjort något bra. Och jag vet inte om du ens tänkt på det själv, men det syns i dina ögon! Och gud vad längesen det var jag såg den lyckan nu... Kanske var det dom där små ögonen som fick mig att ge dig en andra chans. De där ögonen som det verkligen syns i att du bryr dig om mig. Jag behöver dig, du som lyssnar när ingen annan gör det. Du som inte förstår, men som ändå bryr dig och gör ditt bästa för att ge mig en hjälpande hand. Jag trodde aldrig någonsin att jag skulle erkänna detta, aldrig någonsin. Men jag har verkligen saknat dig. Det märker jag nu när du ännu en gång är en del av mitt liv. För det är nu jag förstår att det fattades en bit av mig, jag har bara inte tänkt på det för jag har varit så arg och besviken på dig. Men jag vill att du ska veta att jag är ledsen för det jag har gjort. Du har erkännt dina fel, och jag har förlåtit dig. Nu har jag erkännt mina fel, och jag hoppas att du förlåter mig. Och hur konstigt det än låter att säga detta så behöver jag dig!
Och jag hoppas att du vet att när som du behöver mig, så finns jag här för dig!
Lilla, lilla Charlie. Förlåt för allt! Nu glömmer vi det, och börjar om igen! Du är för bra för att jag ska kunna släppa taget om dig, jag har bara inte fattat det förens nu!
Tack för att du finns, min vän (L)!

Never forget that I am there for you, just as you are there for me!

/Isabella Svensson