JAG KÄNNER HUR DET BRÄNNER INOM MIG!

Nu är dagen här...
Dagen jag väntat på i ett helt år, dagen då festivalsommaren kickar igång, den dagen är äntligen kommen. Vid 6 rullar vi bilen mot Hässleholm och Siestafestivalen, för att tillbringa 4 dagar med sol & regn, alkohol, skönt folk och underbar musik! Ingenting kan få mig på dåligt humör nu. Jag är så jävla lycklig, och så äckligt taggad! Detta kommer bli kanon, jag bara vet det!

Så ja, med andra ord - detta är sista uppdateringen ni får på typ 5 dagar. Men ni klarar er nog.
Blev inga bilder osv, som jag hade planerat, har haft för mycket att fixa med. Såatteh, ja, såhär får det bli!

Ni får ha det så bra (även om jag tvivlar på att ni ens kommer ha det hälften så bra som jag) så hörs vi!

TUSEN TON  MED FET JÄVLA KÄRLEK! ♥



(bild från Emmabodafestivalen 2011)

Stressad, taggad & tankspridd...

Hej!

Börjar faktiskt känna mig lite stressad nu. Allt ska med, inget ska glömmas... JÖSSES! Blir knäpp på det här!

Men ja, eftersom jag är lite stressad, taggad och tankspridd just nu, så garanterar jag inget överflöd av uppdateringar innan jag åker. Men ska försöka ge er något intressant att läsa innan jag sticker, och förhoppningsvis lite bilder, någon video etc, så ni har något att göra medans jag är iväg och dansar i Hässleholm.

Men just nu, just idag, så hinner jag nog inte skriva något mer!

Men vi hörs imorgon!

PUSSKALAS ♥


Packa, packa, packa & packa lite till!

Morsning korsning!

Vaknade runt 11, käkade frukost och nu har jag påbörjat min packning. Tror nästan att jag är klar faktiskt. Är bara lite småsaker som ska inhandlas ikväll, såsom torrshampoo, våtservetter och allt annat man kan tänkas behöva för att hålla sig någorlunda fräsch under festivalens lopp.  Känns som att jag har lyckats ganska bra med mitt packande i år faktiskt. Jag menar om man jämför med hur mycket onödigt jag hade med mig till Emmabodafestivalen förra året, hade typ 4 väskor + tält, madrass och sovsäck. Använde inte ens hälften av det jag tog med mig, men nu har jag verkligen tänkt till, och det känns bra!

Men ja, nu ska jag duscha och fixa mig lite, och runt 5 drar jag in till Växjö.
Men vi hörs innan dess, det lovar jag er mina kära läsare!

Ha det fint sålänge! ♥


Ahmen fan, godnatt osv...

Godkväll!

Jösses vilken slö dag! Har typ inte gjort någonting vettigt idag (förutom att sminka Viola), men fan vad skönt det är, haha! Avslutade denna händelselösa dag tillsammans med min mor och film-mys, och nu ska jag nog skutta i säng. Måste upp ganska tidigt för att hinna med allt som ska göras imorgon, och ja, för mig är klockan 10 tidigt.

Men ja, vi hörs väl av imorgon!

Natti, natti ♥



Grym låt btw. Perfekt om du vill känna dig oövervinnerlig en stund! PEACE!

LEGEN....wait for it....DARY!

3 dagar kvar.
Jag har väntat och väntat, och väntat lite till. Men nu är det bara 3 dagar kvar, helt galet. På onsdag vid den här tiden har vi förhoppningsvis gett gubbarna i kassan våra biljetter, och fått ett härligt band på armen. Om 3 dagar är jag innanför portarna på S!esta-festivalen. Jag är så äckligt taggad. Regn eller inte, jag ska ha den bästa starten på min sommar någonsin. Får ju fan gåshud bara jag tänker på det! INSANE!

Aja, ska påbörja min packning så gott det går ikväll, och imorgon ska allt ner i en väska. Det ska sedan flyttas till Växjö imorgon för att packas om i en annan väska, såklart. På tisdag åker jag hem till Maja, vi ska ladda upp med filmen Festival, såklart, och på onsdag eftermiddag smäller det. Då maxar vi bilen mot Hässleholm. Untzuntz, motherfuckers!

Tycker synd om er som inte kommer ha tid/pengar att åka till Siesta i år...
 Det kommer bli LEGEN...Wait for it....DARY!



Underbara mamma, grattis på mors-dag!

Godmiddag!

Vaknade för en stund sedan. Har hunnit peta i mig lite frukost och gett ett gulligt litet paket till min älskade mor! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och lite senare i eftermiddag kommer Viola hit för att provsminkas en sista gång innan den stora dagen - hennes bal. Jösses, kan inte förstå hur hon vågar låta mig sminka henne då? Jag menar det är ju en ganska viktig dag, och jag är inget proffs. Tänk om det blir skitfult? Då kommer jag få leva med det hela mitt liv, nej usch, är så nervös. Haha! Menmen, det går säkert bra. Ni får hålla tummarna för mig iallafall!

Anyways, har verkligen ingenting vettigt att skriva om nu, så jag uppdaterar lite senare. Kanske kommer upp någon video om jag har tråkigt. Vi får se!

Aja, ha det så bra så hörs vi sen!

PUSS


Starka, vackra, underbara kvinna.
Personen som alltid finns där, lyssnar, skrattar, kramar om och sprider värme. Min mamma.

Jag älskar dig så otroligt mycket!
Grattis på Mors-dag ♥

Kapten Röd levererade minsann igår!

Tjena fan!

Galet fin kväll igår! Kapten Röd var grymma & alkoholen flödade fint! Idag mår man ju lite som man förtjänar dock, så jag har typ sovit till och från hela dagen.
Nu är jag hemma hos mamma i skogen igen. Har precis mosat i mig nybakad äppelpaj, så är lite sådär härligt rund och go för tillfället!

Imorgon blir det att ägna lite extra tid åt min moder, dagen till ära så att säga, och så blir det väl eventuellt en sväng till mormor också!

Aja, hoppas allt är bra med er, och att ni är lite piggare än vad jag är ikväll! Haha..

Well, är tråkig och trött. Ska nog hoppa i säng snart. Men vi hörs imorgon godingar!

PUSS OCHSÅVIDARE ♥



Körde på babyface igår. Gött.

MAKE UP

Alva och jag har sminkat varandra. Sedan redigerade vi sönder bilderna i Instagram, bara för att vi är så jävla hipster. Så nu ser man inte färgerna. Men det är ganska fint ändå.

Nehe, nu blir det sängen!

OVER N' OUT!




Kära sol, lämna aldrig Sverige igen, tack!

God eftermiddag!

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag kanon. Vädret gör mig lycklig, PUNKT.
Sitter hemma hos min lilla Alvis nu, drog hit imorse, vi solade lite och sedan var vi nere på stan en runda, träffade Sandra och drack lite kaffe, Ni vet, sånt där som man gör när det är fint väder.

Nu har vi precis käkat lite, och ja, roligare än så har det inte hunnit bli än. Men jag stannar iallafall här inatt. Så det blir väl lite film, mys och andra trevligheter!

Aja, vi kan höras senare om jag orkar uppdatera då!

PEACE! ♥





Sol, värme och gröna naglar!

Hej!

Dålig uppdatering som vanligt, men min enda ursäkt är vädret. Är ute hela dagarna, och kommer hem sent på kvällarna, och då är jag för trött för att starta datorn och snubblar oftast direkt i säng. Så, där har ni förklaringen.

Idag har jag mest glidit omkring. Vaknade vid 12, duschade och fixade mig, drog till Carl, solade lite, käkade glass och pratade strunt, trevligt osv. Kom hem runt 5 typ, käkade lite osv, sedan följde jag med pappa och handlade, köpte nya skojiga nagellack, tvättade bilen och andra sådana saker som man gör när man inte har annat för sig, sedan spenderade jag några timmar hos Walle. Kom hem för en stund sen och nu ska jag snart krypa i säng, är helt galet trött. Men ska nog hinna med en film innan jag somnar. Imorgon vet jag inte vad som händer, men ska väl bara njuta av solen då också! Men ja, tråkigare än så blir det inte idag.

Men ni får sova så gott, så hörs vi väl imorgon eller något!

Puss & godnatt ♥




Mys med Alva!

Hej allesammans!

Sitter hemma hos Alva nu, vi kollar på Fråga Olle-dokumentären, så äckligt klockrent program! Haha!
Blir att sova här inatt iallafall, och imorgon blir det som sagt att färga håret.

Så vi gör som så att jag återkommer imorgon, med bilder på hur håret blev (fast bara om det blir bra!)

Sov gott! ♥

Snart är det dags, och jag ska packa smart!



Snart dags för festival! 10 dagar kvar, sedan maxar vi bilen mot Hässleholm, så jädra taggad!

Anyways. Detta året ska jag försöka packa lite smart, och inte ta med hela jävla garderoben som jag gjorde förra året. Tänkte prova ut 3 outfits (en för varje dag) + några extra tjocktröjor osv. Satsar på att få med mig snygga, enkla och bekväma kläder iallafall!

Outfiten på bilden är iallafall något jag kommer glida runt i detta året. Byxorna är från Cheap Monday, och jag har själv pimpat dem med nitar på bakfickan, sjukt snygga, bekväma etc. Linnet har jag köpt i Thailand, och det är nog ett av mina absoluta favoritplagg, älskar det! Jackan är köpt på Cubus, och funkar till precis allt, tufft som sött, kanonbra! Skorna är från Converse, sjukt snygga i mörkt läder. Tänkte att de antagligen tål lite mer än mina vita tyg-Converse. Haha! Utöver detta på bilden så har jag planerat att ta med en söt blommig klänning, som också kan användas med min jeansjacka, kommer nog bli kanon! Mer än så har jag inte riktigt planerat än. Men min rutinerade Rolling Stones-tröja är ett måste, och den kommer absolut åka ner i väskan!

Aja, tänkte att det kunde vara lite kul för er att veta, haha! Slänger upp bilder när jag hittat min Top-3-outfits!

Kram på er!

Just sayin' bro, just sayin'

Hej och hå! :D

Gud vilket härligt väder vi har idag, helt underbart! Har hjälpt mamma att tvätta bilen, och kan nu stolt konstatera att jag aldrig någonsin kommer lyckas få det att se sådär härligt sexigt ut, som de alltid gör i amerikanska filmer, just sayin'

Anyways, var precis nere i Tingsryd och handlade lite. Nu ska jag packa det som ska med till pappa ikväll, och sedan ska jag sätta mig på balkongen med en väldigt välförtjänt kopp kaffe! Gott snack!

Men ja, vi får väl se om det blir något mer uppdaterat innan jag åker. Annars hörs vi igen när jag är hemma hos pappa.

Tusen ton kärlek ♥


Godmorgon stjärnljus, vår jord säger hej!

Godmorgon världen!

Vaknade för en stund sen, har hunnit peta i mig lite frukost, och nu ska jag hjälpa mamma lite här hemma. Typ rensa ur bland mina en miljard skor så att man kan komma fram i hallen igen, haha! Har så mycket onödiga och fula skor, så lika bra att slänga skiten.

Men längre än så har jag inte planerat. Drar väl hem till pappa igen runt 7, och imorgon blir det att träffa Emelie för att bleka håret igen, och eventuellt klippa av en bit av skatboet, annars kommer det bara bli en stor boll av kluvna toppar till slut, och det vill jag bannemig inte ha.

Aja, ska fixa det där med skorna nu! Vi hörs lite senare!

Puss


Det är dags att vakna, upp till kamp - och slå tillbaka!

Mysig lördag med min älskade moder!

Hej!

Varit en jävligt lugn dag. Sovit, ätit godis, fått massage och kollat film med min mor. Så himla skönt att bara vara hemma och andas någon dag. Kommer knappt ihåg sist jag var hemma en lördag utan någon vän. Men hur som helst, är ganska trött och seg. Ska ta mig ett bad tänkte jag, och sedan blir det nog att dejta sängen.

Imorgon drar jag tillbaka till Växjö. Men ska försöka uppdatera lite på dagen osv.

Aja, orkar inte skriva mer än så. Vi hörs imorgon!

PUSS

HÅRET (dock galet mycket mer gula skiftningar irl)




Lite bilder från sälen bara!










Köttat mig upp till toppen på diverse skidbackar, bastat sönder min kropp, sätt Sveriges högsta vattenfall & varit allmänt jävla ashäftig som vanligt.

Det var faktiskt rätt härligt att komma iväg lite, men det är skönt att vara hemma. Att slippa civilisationen är inte riktigt min grej. Så jag stannar nog här nästa gång pappa vill dra iväg!

Hemma från Sälen!

Hej allesammans!

Ja, som ni märker är jag tillbaka hemma i Småland. Vi åkte hem tidigare från Sälen, så kom hem tidigt igår morse. Drog till Emelie direkt, blekte håret, så nu ser jag ut som en ananas, haha, men jag är på god väg att bli blond iallafall. Eller ja, jag vill ju bli vithårig typ, men de får ta den tid det tar!

Iallafall, igårkväll kom Maja hit, så det blev lite vin och andra trevligheter. Hon åkte hem för en stund sen, och jag har precis mosat i mig lite frukost. Nu ska jag duscha, sedan får vi se vad som händer och fötter. Men det blir nog en lugn kväll hemma med min älskade mamma idag.

Aja, vi hörs!

KRAM




Jag och min kärlek igår!

Lite uppdatering för ovanlighetens skull...

Maja och Philip gör mig uttråkad... så jag uppdaterar här istället.

Tänkte mest säga att trots min dåliga uppdatering, så har de senaste dagarna varit ganska händelselösa. Och på söndag åker jag till Sälen med farsgubben för att bestiga berg, så nästa vecka blir det ingen uppdatering alls, dvs, det blir tråkigare än vanligt här på bloggen. Men jag ska försöka bli smal den veckan, för sedan är det bara en vecka kvar här hemma, och efter det tar jag mitt pick och pack och beger mig mot Hässleholm för att vara totalt jävla urballad på S!esta... SÅ ÄCKLIGT JÄVLA TAGGAD!

Aja, bättre än så blir det inte. Får se om vi hörs något innan jag drar till Sälen. Annars får ni ha det så bra!
(Btw, lär antagligen lägga upp fula bilder från mobilen här de närmsta timmarna)

OVER N' OUT!
image description
Bild från typ förra veckan or whatever...

Chillat på stan hela dagen, nu blir det fest!

This time baby, i'll be bulletproof!


Tråk-Bella strikes again!

Tjena!

Hemma hos mamma nu, för stunden iallafall, åker tillbaka till Växjö imorgon tillsammans med Fiffi, som också är här för tillfället och gosar med mig!

Anyways, min dag...

Gick upp vid 7 (har inte gått upp så tidigt någon gång sedan jag hoppade av skolan) för att dricka redbull till frukost, och sedan sitta sminkmodell åt Jonna, när det var färdigt drog jag hem, gjorde en sallad och tryckte i mig den. Fixade mig lite och slappade i soffan. Vid 4 hämtade mamma mig, och så åkte vi ut till Linneryd för att fira min underbara syster som fyller 20 idag. Stora tjejen nu, med unge på ingång och allt... jösses, vart tar åren vägen?!
Iallafall, när vi var färdiga där körde vi till Urshult och plockade upp Fiffi, och ja, sen dess har det inte blivit många barn gjorda. Mest snackat lite osv, osv... Ni vet, stuff...

Men ja, som sagt, drar tillbaka till Växjö imorgon. Så fortsätter väl att snåla med uppdatering. Fattar inte varför jag bara uppdaterar när jag är hos mamma? Men har typ bara ro att sitta vid datorn när jag är här...

Men ja, slänger upp lite bilder på hur jag sätt ut idag, och vad jag ätit, och sedan tänker jag umgås med min bebis, och hänga tvätt!

Ha det fint!

JÄTTEKRAM ♥










På bloggen är det torka, men jag dricker vin

Tjena!

Zebba åkte hem vid 5 idag, efter det blev det dusch osv, och nu är jag i Växjö och dricker vin. Därav ingen uppdatering idag. Har iallafall en bra anledning för ovanlighetens skull.

Anyways, stannar i Växjö till tisdag. Så jag stannar antagligen i min bloggtorka ett tag till. Ska försöka hålla igång här, men jag lovar inte att jag lyckas så bra.

Nu ska jag göra slut på vinet.

Ha det fint, vi hörs!

KRAM

Lite goa fyllebilder från Valborg!







Jag tackar pojkar och flickor för en kanonkväll! Detta var verkligen den bästa Valborg jag någonsin varit med och firat, än så länge iallafall! Grillat, limousin och en perfekt mängd alkohol. Helt jävla perfekt! En kväll att minnas med glädje, for sure! Let's twist again next year!

TUSEN TON KÄRLEK! ♥