Godnatt! :)

Hejhej!
Ja, jag tänkte bara slänga upp mitt vanliga Godnatt-inlägg, för nu har jag inget mer att skriva! Men jag hoppas ni haft en riktigt bra dag, jag själv har bara tagit det lugnt! Nu ska jag äta banan och snacka i skype med Carl, sen blire sängen. Imorgon blir det stan med Becky och Rickard, sen tandläkaren. Ha det fint!

Puss
Isabella Svensson

Systeryster <3

Tjo! :D
Var ute med syster innan i det fina vädret och tog lite fula kort (bara för att liksom!), och jag lägger abslut inte upp alla här för då skulle ni nog dö xD Men ja, här är några, bjuder på dom! ;)







Jag älskar dig så otroligt mycket syster, även om jag kanske inte visar det så bra.. <3












10-06-29

Hejsan!
Sov till halv 1 idag typ, sen dess har jag bara legat i soffan och typ dött, kliar som fan i ögonen och jag hittar inte mina allergitabletter, sablans katter! xD Menmen, tänkte sola med, men det är för varmt på balkongen och jag orkar inte gå ut och lägga mig, så jävla tråkigt att ligga där själv -.-
Jaja, ska väl hoppa in i en dusch snart och sen fixa mig, får väl se vad som händer idag, men tror det blir Växjö, sova hos Sandra förmodligen, men får väl se. Imorgon ska jag till tandläkaren med, woohooo! -.- Jaja, helgen kommer att tillbringas i Ryd med bästaste Sandra, men har funderat på om jag kanske skulle ha fest här hemma, men får väl se hur det blir med det! :) Jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Uppdaterar senare!

Puss!
Isabella Svensson


Är sjukt sugen på apelsin, därav bilden ;)

Godnatt gullungar!

Hejsan.
Ja, jag har inget mer att säga idag så jag tänkte bara säga godnatt!
Ni får sova så jätte gott nu, och så vaknar ni med ett glatt humör imorgon, lovar ni det? Bra! ;)

Puss på er!
Isabella Svensson

Veckans....



Denna veckans snygging är ingen mindre än... *trumvirvel*... Chad Michael Murray!
Seriöst, han är bara så jävla... HET! Shit, alltså.. Gah! Usch nu måste jag sammla mig lite (a)
Nej men seriöst, i varje serie eller film han är med i avundas man alla tjejer som får ta i honom, haha. Gud vad jag känner mig töntig nu, men detta är min kändiskärlek! SÅ J*VLA SNYGG! <3



Dagens...


Sandra Håkansson! (L)

Sandra Håkansson,
Om alla hade en vän som du så skulle världen utan tvekan vara ett mycket bättre ställe! Jag är så himla glad att jag fått chansen att lära känna en sån underbar människa som du. Första gångerna vi träffades trodde jag aldrig att vi skulle stå varandra så nära som vi gör idag. Det finns inga ord i världen som kan beskriva den lyckan jag känner när jag är med dig. Du förstår mig på ett sätt som jag inte ens trodde var möjligt för någon människa att göra, och du ska veta att jag är evigt tacksam för allt du gör för mig! Du är en av de få människor som jag verkligen känner att jag kan öppna mig för och prata ut med, för det spelar ingen roll vad det är, du förstår alltid, och om du nu inte gör det, så är du iallafall väldigt bra på att komma med lösningar och ord som värmer!
Du kommer nog aldrig riktigt förstå hur glad jag är som har dig Sandra, hur mycket jag än kämpar för att visa det! Men jag kan bara säga att om du försvann, skulle du ta med dig en stor del av mitt hjärta! Du är bara så jävla bra Sandra, och jag hoppas verkligen du vet om det! Utan dig skulle ingenting vara detsamma igen.
Jag skulle vilja skriva så mycket mer, men det skulle inte spela någon roll, för jag kommer aldrig kunna beskriva i ord hur otroligt mycket jag älskar dig!
Du är, och kommer alltid att vara, något av det bästa som hänt mig! <3

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår

<3

10-06-28

Hejsan!
Kom hem från Filla för en stund sen, och jag vill bara säga tack för igår/inatt gubbz' :D hade verkligen skitkiul, fast jag var så rädd så jag höll på att dö när vi "var ute och sprang" xD Haha! Jaja, ikväll vet jag inte vad som händer, men lutar åt att bara vara hemma och andas lite, behövs det med ibland. Men vill någon komma hit och förgylla min kväll så är det helt okej (a)
Jaja, nu måstej ag ta tag i mitt rum, ligger nämligen kläder över hela golvet, så om jag inte städar iordning det nu får jag nog snart skyffla en väg för att kuna gå där xD men ja, ha det så bra så hörs vi senare!

Puss!
Isabella Svensson

Hos Anton!

Hejsan!
Filla och jag gick till Tingsryd vid typ 9, badade i Mårdslycke med Anton och pontus. Nu sitter vi hos Anton och har precis bastat. Gabbe kommer nog med lite senare. Sover nog här eftersom vi är för lata för att gå hem nu xD
Men jaja, hoppas ni haft en jätte bra dag!

Puss på er sötnosar!
Isabella Svensson

10-06-27

Hejsan!
Förlåt att jag inte har uppdaterat tidigare idag men vafan, kolla ut genom fönstret? Vem vill sitta inne, egentligen? Så jag har faktiskt legat ute på mitt tak och solat några timmar idag, fick faktiskt lite färg för ovanlighetens skull, och det gillas! ;) Sen vid typ 3-tiden så kom Fillas mamma och hämtade mig och Filla, blev att åka hem till henne, körde lite cross och 4hjuling, och nu sitter vi här och chillar lite. Senare ikväll så blir det att åka till Tingsryd och bada, eller.. Senare ikväll -.- Typ vid 11, haha! Jaja, jag har inget mer att skriva just nu, hoppas ni alla har haft en underbar dag hittills!

Puss och kram!
Isabella Svensson

Natti,natti!

Nu säger jag godnatt efter en kväll med film och Filla! Hoppas ni haft en bra kväll, hörs imorgon!

Puss på er!
Isabella Svensson

Dagens...

10-06-26

Hejsan!
Hade faktiskt ordentligt kul på midsommar igår, hela världen snurrade och för en stund var allt så jävla bra! Jag älskar när det är så, när det inte finns några problem, när allt bara flyter på. Usch, hela livet skulle varit en fylla utan problem, det hade jag uppskattat! Men så är det ju inte.. Hur som helst, kvällen slutade hos Adam, med Dennis & Ralle, Alli var också med en stund innan hon åkte hem. Det blev hos Adam jag också spenderade natten, sen så åkte jag hem vid halv 5 idag typ. Plockade upp Filla. Stack ner till sjön och badade, sen blev det hem och käka jordgubbar och glass, sedan ner till Preem och hyra film och köpa gott till kvällen. Snart ska vi cykla till Alli och hämta min väska. Sen blir det att sätta på skräckfilm, Babysitter Wanted tror jag den hette, får väl se om den är något att ha.
Men ni får ha det så bra ikväll!

Puss
Isabella Svensson

_______________________________________
Just gonna stand there and watch me burn?
But that's alright, because i like the way it hurts..

MIDSOMMAR <3

Heeeej!
Sitter hos Allis mormor och dricker med Alli, Filla och Mickan!
Blir att dra ut sen, men vet inte var än för det är ju fan ingen fest någonstans!
Men hoppas ni andra har en bra midsommar, min är inte heller dålig direkt! ;) SKÅÅÅL!

Hörs imorgon!

Ja, nu har jag gjort bort min inför hela världen, wihooo!
Men jaja, jag är på bra humör så jag kan leva med det idag! ;) men nu är det dags att fixa det sista och sen bege sig mot Tingsryd! Hoppas som sagt att ni får en underbar midsommar, för det ska jag ha! Vi hörs imorgon!

Puss på er!
Isabella Svensson


Bjuder på bilden! ;)

Mitt första videoinlägg, jag skäms ihjäl! :(

Här har ni, som jag sa, mitt första videoinlägg. Njut av att se mig göra bort mig!
Usch...

Dagens...


Jag vet inte vad ni tycker, men jag blir iallafall taggad av denna låten! AWESOME <3

Hemma...

Hejhopp!
Nu är jag hemma efter ännu en härlig dag med min älskade Alexandra Henriksson <3
Orkar dock inte lägga upp bilderna, stackars er (a)
Men jag kan trösta er med att jag förmodligen kommer lägga upp en film där jag gör bort mig riktigt totalt imon, ja, ni hörde rätt, ni ska nog få mitt första videoinlägg! Tycker att det är på tiden nu. Men jag får se om jag bangar eller inte, det är liksom inte riktigt min grej att sitta och prata med en kamera! Haha!
Men jaja, vi får se hur det blir!
Hur som helst så är det midsommar imorgon, och jag är taggad! ;)
Nu orkar jag inte skriva mer, ska slänga upp dagens låt till er, och låtvalet kommer tack vare att jag är som sagt... wait for it... SUPERTAGGAD! :D

Puss och kram!
Isabella Svensson

10-06-24

Hejsan!
Har inte hunnit uppdatera något idag eftersom jag och Alli varit i stan, sen så låg vi nere vid sjön. Men nu fick jag tillgång till hennes dator så jag kunde uppdatera lite snabbt och informera er om att jag förmodligen inte orkar lägga upp några bilder från dagen. Men vi får väl se, kommer hem vid 10 ikväll typ.
Men jaja, jag uppdaterar när jag kommer hem istället!
Ni får ha det så bra tills dess, och hoppas ni haft en underbar dag!
Puss, puss!
Isabella Svensson

Lite bilder från dagen! :)








Tack för en sjukt bra dag tjejer! <3

Dagens...



Underbar låt <3

Hemma efter en helt underbar dag! <3

Hejsan!
Kom hem från Alli för typ 1 timme sen, och jag kan bara säga som så att jag har haft en sjukt bra dag!
Började med att jag kom till Alli typ 12, så städade vi i stallet lite, sen kom Sofie. Och då drog vi ner till sjön (Allis syrra hängde med också!), solade och badade och så. Sen stack vi hem efter några timmar, åt lite, sen körde vi en runda med hästarna, sen blev det ner till sjön igen, men denna gången fiskade vi, haha! Fick massa fisk, men slängde i dom flesta igen för dom var så små. Sen kom vi hem typ kvart i 10, och så käkade vi lite, sen så åkte jag hem. Haha, ja. Det var bara lite kortfattat om vad vi gjort idag. Bilder kommer så fort jag fått in dom i datorn, har inget batteri i kameran, måste ladda det innan jag kan lägga in bilderna. Men jaja! Dom kommer så snart som möjligt!
Hoppas ni andra haft en lika skön sommardag som jag!

Puss på er!
Isabella Svensson

10-06-23

Godmorgon!
Skulle egentligen åkt till stan med Alli idag, men det blir inte så, vi tar det imorgon istället!
Men nu blir det att åka hem till Alli och köra en runda med hästarna, sen får vi väl se vad som händer. Vet inte hur länge jag stannar hos Alli, men kommer väl hem någon gång ikväll kan jag tro? Men ja, får se om jag hinner uppdatera mer idag, är inte säker på det, men vi får väl se! ;)
Ha en underbar dag och njut av det fina vädret!

Puss och kram
Isabella Svensson

Dagens...



Bilder!

Hejsan!
Nu är jag hemma hos mamma, så jag ska slänga upp lite bilder till er! Blir bilder sen skolavslutningen och sen jag var hos my, och sen lite annat smått och gott! Varsågoda ;)

skolavslutningen






Sandra & Tobbes katter, passade på att ta kort när dom låg i mitt knä (a)

När vi var ute med båten!


Grillning! ;) My och hampe som skulle rida på varandras axlar xD och sen lille Söder ;)


Tog inga bilder i Västerås typ, men såhär går det om man har tråkigt...

Farmor & farfars lilla koja, nu fattar ni kanske varför jag inte trodde jag skulle överleva?
Bilen jag tillbringat 6 timmar i idag, + min mobil som sätt sina bästa dagar xD



Ja, där fick ni några bilder iallafall :) hade hur många som helst men det tar sån himla tid att ladda upp dom, haha! Men jaja, ska slänga upp dagens låt lite snabbt, sen så kommer Alli när som helst, så nu blir det att umgås med henne! Får se om jag uppdaterar senare ikväll, annars får ni ha en superbra kväll!

Puss!
Isabella Svensson