Take me back, back to those days.


i wanna touch your skin, until it feels like we've sinned
and take you places, that you've never been
oh baby this is real, that way you make me feel
Unbelievable

- I just wanna feel that feeling again...

Snabb uppdatering!

Hej igen sötnosar!
Nu har jag precis kollat på Bring it on again, älskar Bring it on filmerna! ;)
Så nu tänkte jag locka mitt hår, bara för att se hur det ser ut nu när jag fått lite längre hår och så, innan har jag ju alltid haft hårförlängning i när jag lockat, men vill se hur det ser ut utan. Sen när jag gjort det blire att duscha, sen läsa tills jag somnar antar jag. Kanske uppdaterar en gång till innan jag somnar, det märker vi! :)
Men nu måste jag kila. Hade!

PUSS, PUSS!
Isabella Svensson


Rätt långt har det ändå blivit, och här är det ändå upp-tupperat! ;)

10-05-30

Hejsan!
Nu har jag precis kommit hem från pappa.
Firade ju Sandras mormor igår, sen drog vi (jag & Sandra) på fest senare på kvällen, var faktiskt mycket trevligt! :) Sen sov jag hos Sandra inatt och idag har jag, pappa, Sandra och hennes släkt sprungit runt på stan lite. Köpte en liten klänning till skolavslutningen, sen ett par nya tights och en foundation-borste, lite sånt där som man behöver dvs :) Sen kom mamma och hämtade mig hos pappa vid kvart över 4 typ, så ja, som sagt, jag kom precis hem! Syster håller på med mat så snart ska vi fira mors-dag lite. Men jaja, får väl se om jag uppdaterar senare. Annars får ni ha en fortsatt bra dag/kväll.

Puss!
Isabella Svensson

10-05-29

Hejsan!
Ska inte skriva något speciellt, tänkte bara uppdatera lite snabbt innan vi ska åka till sommarstugan. Fast jag kom iofs på att jag inte har ett skit att skriva egentligen, haha! Pappa hämtade mig hos Carl vid 9.15 typ, sen har jag bara typ, duschat och fixat mig lite. Sen har jag kollat reprisen av talang, eller.. jag gör det nu, fast nu ska vi ju åka, så nu måste jag sluta skriva. Fast det gör jag ju inte! Fan, jag är helt flummig idag, vet inte var jag är knappt xD men jag gör detta enkelt för er nu, VI HÖRS! ;)

Pusshej!
Isabella Svensson

10-05-28

Hej sötnosar!
Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår, med Sandra va hos mig så jag hade inte tid, eller jo tid hade jag väl, men jag pallade inte, haha! Men jaja. Skolan idag var chill (som alla andra dagar denna veckan) och efter skolan mötte Carl och Emil mig, dom käkade på börjes, sedan spelade dom lite biljard och sen drog vi hem till Carl. Emil var här en stund, typ 1 timme, sen stack han hem. Får väl se om han kommer mer ikväll. Men jag ska iallafall sova hos min lilla Calle inatt, var längesen som fan!
Just nu sitter jag ensam i Carls pojkrum eftersom han luktade äckligt och var tvungen att duscha :) haha, nejmen.. Han duschar iallafall xD Ska tvinga ut honom lite när han duschat så jag får rök-sällskap.
Men nu orkar jag inte skriva mer, och det lär nog inte bli någoin uppdatering imorgon heller eftersom att jag kommer att vara i skogen mitt ute i ingenstans hela dagen och fira Sandras mormor xD Men jaja, ni får ha en superbra helg mina små blåbär!

Puss, puss!
Isabella Svensson

I'M UNSTOPPABLE!


I'M BACK ON TRACK!
and i'm feelin' better than ever before! ;)

10-05-26

Hello bitches! ;)
Jaha, idag har varit en toppendag, faktiskt! Skolan var chill och efter skolan drog jag till växjö och umgicks med Emelie, sen träffade jag Felix, Alva och Sandra en stund med, naize!
Men.. en sak med dagen har ju varit.. ehm, sådär.. För när jag och Emelie sitter och käkar glass så skiter nämligen en fågel mig i nacken, LAGOM ÄCKLIGT! Jag har varit rädd för det i flera år, men tänkt att "det händer aldrig mig" men ja.. Nu gjorde det de xD Uschusch!
Men sanningen att säga så har jag faktiskt inget mer intressant att berätta. Ska kolla runt lite snabbt på nätet och sen ska jag bada, så ha det bra!

KYSS
Eran favorit, Isabella Svensson (jag hoppas ni fattar ironin btw..)

hjälp?!

Hej igen!
Nu har mammsen färgat mitt hår, blev väl som det brukar, ingen större förändring dvs.
Men jag har en fråga som jag skulle uppskatta om ni svarade på.
Det är nämligen så att jag funderar på att tona(eller färga) i lite vinrött i mitt "svarta" så att det typ skimmrar lite i vinrött, men jag är jävligt osäker. Så jag skulle behöva eran hjälp.

Ska jag färga i lite vinrött eller låta det vara som det är?




10-05-25

Hejsan!
Kom precis hem från skolan, har varit en chill dag, vilket är ytterst ovanligt på tisdagarna, men det var uppskattat ska jag säga er! ;) men jaja, nu sitter jag här och äter knäckebröd. Väntar på att mamma ska komma hem, ska se om hon har lust att färga mitt hår, för jag har utväxt.se, yää!
Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs senare!

Kyss älsklingar!
Isabella Svensson

Sista inlägget för ikväll. Godnatt!

Hej igen mina små fågelungar! :)
Filla stack precis, så nu är jag ensam, buhu! Eller.. Mamma, Bäkky & hennes kille är här iofs, men ändå, haha!
Jaja, blir att lägga mig i ett bad nu, sen blire Roast På Berns och sen lägga sig och läsa. Har en bok här hemma som skulle varit inlämnad för 2 veckor sen, så känner att det är på tiden att läsa ut den nu, men den är sjukt bra så det blir nog inga problem. Blondie heter den för er som ville veta, en verklighets-bok. Sjukt bra, men dock halvt deprimerande. Men jaja, jag orkar inte skriva mer än så. Vi hörs imorgon!

Puss, gullungar!
Isabella Svensson


Läs den! Den är värd varenda minut!

10-05-24

Hej på er!
Jaha.. Jag har ju inte uppdaterat något på 3 dagar nu. Men ville bara säga att helgen varit bäst! Orkar inte skriva något speciellt om den, men den har varit riiiiktigt bra iallafall! ;)
Men iallafall, Filla sov hos mig inatt, och idag försov vi oss länge som f*n, så vi stannade hemma istället, så jag och syrran har städat lite här hemma, sen har vi kollat lite film och så. Filla är fortfarande här, får väl se när hon sticker, fast... jag hoppas att hon stannar för jag vill inte vara ensam, haha! Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer.. ska försöka vara lite social. Men slänger upp en bild på mig och filla för att piffa upp här lite! ;)
Ha en fortsatt bra kväll!

Puss och kram
Eran bästa, Isabella Svensson.

10-05-21

Hejsan!
Ska snart dra mig till skolan, men jag tänkte bara slänga upp lite snabb-fakta om hur min helg kommer se ut.
Ikväll ska jag till RockTheLake med Max och company, hemma sent! Och imon sticker jag till Ryd relativt tidigt för att fixa mig hos Sandra med några av tjejerna, sen blire lite förfest och så, troligen. Och sen sticker vi till Olofström, holje. Sen kommer jag att spendera natten där så jag kommer inte hem föräns på söndag, och jag vet inte hur dags, men i bästa fall kommer det upp ett inlägg på söndag, annars får ni vänta till måndag! :)
Men ja, det var typ de. Nu ska jag fortsätta äta min frukost, sen ska jag borsta tänderna och sedan beger jag mig till helvetet på jorden, Dackeskolan!

Pusshej!
Isabella Svensson

10-05-20 (Grattis, min älskade My <3)

Hejsan!
Skulle bara uppdatera lite snabbt för att säga att jag inte hinner uppdatera något idag! Har för mycket att göra just nu. Men jaja, hoppas ni alla haft en bra dag.

Puss och kram, Isabella Svensson.



& ett stort grattis till min absolut finaste tjej som fyller 17 idag!
Du är guldvärd gumman, puss! <3

Haha!

Har precis varit ute och gått med mamma.
Och på vägen såg vi självklart 2 ormar, och jag och mamma som båda är livrädda för ormar skrek som små barn, haha! Ormar och myggor är verkligen det ända som jag verkligen hatar med sommaren! Usch, haha!
Men jaja. Ska visa före-efter bilder på min städning, blev rätt nöjd faktiskt, när jag var klar vare liksom "Woho, jag har ett golv. Shit!" Haha men här har ni. Detta blir mitt sista inlägg för idag tror jag. Så jag säger godnatt, så hörs vi imorgon. Puss på er!

Isabella Svensson


städ dax!

Nu ska jag städa. Får se om jag uppdaterar mer ikväll.
Annars får ni ha det så bra så hörs vi imorgon alla mina små blommor!

Puss & kram
Eran, Isabella Svensson!

... <3

Mina minnen höll mig uppe varje dag
Du är som att andas för
Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart





Förlåt för alla fel jag gjort. Jag borde släppt dig för länge sen.
Det har gått snart 1½ år, och nu börjar det lätta, men det är fortfarande svårt..
Men nu gör jag det som jag borde gjort redan från början.
Nu släpper jag dig fri, fri från mina tankar. Men i mitt hjärta, där kommer du alltid finnas kvar.
Tack för lyckan du gav mig. Jag glömmer aldrig tiden med dig, den bästa tiden i mitt liv!
<3

WOHO!

Rock The Lake @ Evedal, fredag 17:00
- kommer bli awesome! <3

15:20

Nehe, nu har jag legat här ett tag så nu måste jag fan göra något. Tror jag ska ta mig en kopp kaffe och sen sätta mig på balkongen och ta en cigg (woho, mogen 95a som röker), fast... jag tar nog med mig datorn xD

10-05-19

Godmorgon bloggen!
Jaha, jag vaknade för typ 30 minuter sen. Och som ni då förstår har jag inte varit i skolan idag.
Har kämpat med ångesten hela natten och somnade inte förens 5 imorse, och när klockan då ringer vid 6, då orkar man inte med skolan, det är en sak som är säker. Trodde jag gjorde alla en tjänst genom att stanna hemma, för jag är inte rolig när jag inte fått sova. Men jaja. Dagen blir väl som så att jag kommer att ligga hemma hos pappa till halv 5 typ, sen kommer mamma och hämtar mig och då ska jag väl bara ligga där hemma och sega, men funderar starkt på att städa mitt rum iofs, det hade utan tvekan behövts! Men jaja. Nu orkar jag inte skriva mer, ska fortsätta lyssna på musik och läsa bloggar. Ha det gött!

Puss
Isabella Svensson

Daniel Sandell <3




Saknar dig extremt mycket hjärtat, skulle varit skönt att ha dig här nu!
Det var så längesen vi träffades, mer än 1 år.
Kommer du inte hit snart så åker jag till dig, det är en sak som är säker!
Puss hjärtat (L)

10-05-18

Hejsan!
Har inte uppdaterat på 2 dagar nu, och det finns det en anledning till! Igår var jag på stan med My och kom inte hem förens 7, då somnade jag direkt i soffan, när jag vaknade vid 10 gick jag upp och tvättade av mig sminket och sen gick jag och la mig igen. Sen idag så har jag varit hos Madde fram tills 7 och då kom pappa och hämtade mig så åkte jag till han, sen har jag varit ute och gått med Max och kom precis in typ, har hunnit med en snabbdusch innan jag satte mig här också. Men ja, det var typ anledningen till att jag inte uppdaterat! :P
Men jaja, har varit på bra humör idag, för det mesta. Men jag fick MVG på min musikuppsats, och jag ljuger inte när jag säger att jag grät glädjetårar, blev sjukt glad, och för första gången på mycket länge var jag faktiskt nöjd med något jag gjort! Men jaja, jag orkar inte skriva mer än så. För jag ska göra mig själv upptagen genom att äta ahlgrens bilar! (y)
Men ha det bra allihopa, uppdaterar nog mer imorgon om jag har tid!

Puss, puss!
Isabella Svensson

allt var bara en illusion...

 
Vill inte gråta nåt mer, kvällarna är värst
vill inte gå och lägga mig, jag tänker så på dig
jag känner mig sänkt, jag vänder mig tvärt
men du står inte där när jag vänder mig om igen
jag svor att älska dig, varje dag
det blir aldrig samma sak, vill bara ha precis det vi sa
kvällar framför tv´n eller pratet om en framtid
men jag hatar att jag trodde på "för alltid"
för tankar cirkulerar och dom kraschar till slut
varje dag blev till en kolsvart natt - du kasta mitt ljus
Alla saker som jag minns efter dig bränner min själ
har jag drömt alltihop, kanske fanns du aldrig där?

Du var allt jag kände till
du var luften som jag fick
du var rösten i en vind
men du var aldrig min

<3


Det är över nu, men jag kommer ihåg alla dagar med dig
Dom är över nu, hör ett bom bom bom som kallar på dig.
-


Isabella Svensson (L) My Larsson






10-05-16

Hejsan! :)
Tänker inte skriva så mycket. Men ville bara säga att helgen har varit awesome! Fest hos Jimmy i fredags, sjukt kul! Sen igår åkte jag och My till Kallinge och var hos hennes farfar, alltid lika roande xD Sen idag var vi och hälsade på en bekant till My lite snabbt och sen blev det hem för my skulle spela match vid 4. Så nu sitter jag här hemma och fetar mig med chips. Blir nog att gå en runda med mamma sen om hon orkar, så jag får bort lite chipsfett xD Men jaja, nu orkar jag inte skriva mer. Vi hörs gubbz!

PUSS!
Isabella Svensson