Hade gärna åkt tillbaka till Emmaboda, typ... nu.

Bara hängivna händer
Emmaboda 2012 ♥

Lika sleten som vanligt, ni vet hur det är!

Hej på er!

Lite sleten för tillfället, var ju Tingsryds Marknad igår. Planerade att vara nykter, men så blev absolut inte fallet, haha. Väldigt bra kväll hur som helst!

Anyways, har precis kommit ut ur duschen, ska föna håret och sen in till stan för att möta Sassa vid tåget. Gött!

Blir en lugn kväll iallafall, och samla krafterna till Karl-Oskar som drar igång på fredag, tagga och sånt.

Men annars var det inget speciellt. Får se om jag uppdaterar senare, annars hörs vi imorgon!

PUSS



Gårdagen var som sagt kanon. Gött med fest.

EMMABODA LEVERERADE SÅKLART!

TJA!

Tänkte mest uppdatera för att säga att jag är hemma nu! Emmaboda var såklart helt jävla maxat, så jävla bra! Trots att jag inte alltid pallade dansa hela nätterna, haha. Men det var underbart, och såklart så taggar jag  redan tills nästa år!

Iallafall, jag är helt död. Sjukt trött, hosta och absolut ingen röst kvar, men det är väl så det ska vara antar jag! Inget att klaga på. Ska lägga mig i soffan nu, längta efter min fina flickvän som är hemma i Helsingborg i några dagar, och äta fett med chips!

Vi hörs imorgon när jag piggnat till lite!

FRED UT

JA MEN DÅ KÖR VI DÅ!

Ja, tänkte bara säga hejdå. Nu drar jag till Emmaboda.
Ha en trevlig vecka alla ni som är hemma. Och till er andra - VI SES DÄR!



Emmaboda HEJHEJ, Emmaboda!

HEJ! :D

Idag är humöret på topp! Solen skiner och vi är taggade till tusen. Vet ni varför? Jo, det ska jag tala om för er pojkar och flickor - IKVÄLL DRAR VI TILL EMMABODA!

Ååååååh ♥, har längtat hela året på den här dagen. Solen ska skina hela veckan också, bara lite regn på lördag, så jag klagar absolut inte. Fyfan vad underbart!

Så, med andra ord - ingen uppdatering denna veckan. Kanske uppdaterar innan vi åker, men det är allt!

Nu ska vi vara fulla och glada i 5 dagar. Och Markus Krunegård, ja, han och jag ska gifta oss!

PUSS & SÅNT




Känner mig så tragisk, och bitter...

Hej och hå!

Kom inte iväg idag iallafall. Så jag kan ju sammanfatta min dag:

- Fixade mig helt i onödan.
- Tog ett par bilder på mig själv.
- Käkade tacos med familjen (fett värt att vara hemma om det bjuds på tacos dock!)
- Kollade på Sandor/slash/Ida

och efter jag gjort detta så gjorde jag... ingenting. Japp, och nu är klockan halv 10. Gött. Kommer säkert sitta själv imorgon också. Det suger. Varför har jag inga vänner? ÅHHHH, pallar inte. Är bitter. Nu ska jag dricka vatten och röka sönder mina lungor, det är typ det enda jag gör nu för tiden.

Hörs!



Såhär har jag sätt ut idag. Har inte varit svartvit dock, det hade varit konstigt...

Vi får väl se vad som händer och fötter...

Godmiddag!

Härligt att mina läsare verkat hitta tillbaka efter mitt långa uppehåll. Då kanske jag kan hitta motivationen igen!

Vaknade iallafall för en stund sen. Har käkat lite och nu ska jag duscha och fixa mig. Vet inte vad jag ska göra ikväll, men något blir det iallafall. Överväger att dra ner till Östersjö, men känns lite onödigt då jag absolut inte har råd.  Så vi får väl se. Ska inte sitta hemma iallafall, det orkar jag inte gör en dag till, iallafall inte en fredag.

Men ja, vi får se vad som händer och fötter. Vi hörs lite senare, med lite bilder osv. 

Ha det fint sålänge!

Idag är jag en geléråtta!

Hej!

Är helt död idag. Sjuk och jävlig, och som grädden på moset sov jag till klockan 2, vilket gör mig seg som en geléråtta. Kommer därför inte orka uppdatera något idag. Ska kolla på film och mysa i soffan hela dagen.

Såatteh, vi hörs imorgon istället! Simma lugnt!

Jag shoppar bäst via nätet, så att säga...

Tjena fan!

Klickade nyss hem ett par nya skor. Sjukligt snygga enligt mig, ska slita dom flitigt! Billigt och bra blev det också, gotta' love Tradera ♥

Bebisarna ♥

Skorna skickas iallafall inom 3 dagar, så om en vecka kan jag förhoppningsvis vila mina fötter i dom! Annars får jag helt enkelt vänta, och slita dom efter Emmaboda, haha!

Nu ska jag äta chokladglass och kolla på film. Det går bra nu!

PUSS!

Yes, my love, you always make me smile...

make gif


I like your messy hair
I like the clothes you wear.
I like the way you sing
and when you dance with me.

I don’t know why I love you
I just know I can’t stop thinking of you
oh wait
It’s cause you make me smile

You always make me smile

Jag är världens drygaste människa.

Godmiddag!

Ja, jag har precis vaknat. Klockan är snart 2 och det enda jag hunnit med idag är att pressa i mig en skål flingor, bra där Bella! Såhär har det varit i över en månad nu. Fan, måste verkligen sluta sova bort hela dagarna. Får ju ingenting gjort, och är totalt otaggad på allt som händer och sker för tillfället. Aja, får väl se om jag orkar ta tag i mitt liv snart. 

Idag ska jag iallafall städa,
det är väldigt stökigt i mitt rum. Men mer planer än så har jag bannemig inte.

Såatteh, ja, lika tråkig som vanligt med andra ord, vi hörs senare!



Svar på tal, så att säga...

Hej allihopa!

Tänkte dra ett "svar på tal" nu, eftersom jag är trött på folk som frågar, klagar, eller undrar. Lika bra att dra en förklaring till er alla, här och nu. Så kan ni sluta undra sen! 

(Ni som inte bryr er ett piss om mitt liv kan ju sluta läsa med en gång, så slösar ni ingen tid)

De flesta som vet vem jag är, vet antagligen detta också, men jag säger det ändå, så att ni får det klart för er. 
Jag är bisexuell. Vilket innebär att jag attraheras av både killar och tjejer. Jag tillhör väl gruppen av människor som tror på att man blir kär i en person, inte i ett kön! Jag har vetat detta ett bra tag, men aldrig fått chansen att visa det. Har nämligen aldrig varit med en tjej förut, inte förrän nu. Det är väl egentligen inte så konstigt, eftersom jag aldrig riktigt öppnat mig, och inte riktigt accepterat sanningen. Kände väl inte att det var något som behövde stressas fram heller för den delen, för att "plötsligt händer det" ni vet... Och det gjorde det också. Det hände. Jag träffade en tjej på Siesta. Det är snart 2 månader sedan. Vi träffades första kvällen, klickade direkt, och hängde ihop hela festivalen, efter det var hon hos mig i Växjö, och jag hos henne i Helsingborg. Nu kan jag stolt kalla henne för min Flickvän, och jag är lycklig! Det var inte direkt vad jag hade förväntat mig när jag raggade upp henne första kvällen på Siesta, haha! Men jag ångrar inte en sekund. Jag är kär. Jag är kär i en tjej som är kär i mig! Och det är underbart! ♥

Så, där har ni det! Nu kan ni döma mig bäst ni vill! Men jag är nöjd med den jag är, och jag har världens finaste tjej!

Over n' out!



Min lilla skrutt

Tråkig Bella langar ointressant information!

Hej på er!

Är fortfarande kvar hos pappa tillsammans med Maja och Sassa. Vi håller på att städa och lite så innan det är dags för oss att bege oss härifrån. Har inte bestämt om jag ska följa med Sassa hem till Helsingborg, eller om jag ska hem till mamma och vara ynklig och ensam. Svårt val, haha...

Anledningen till att jag inte uppdaterat är iallafall att vi varit asfeta och sjukt sega sen i fredags. Det enda vi gjort är typ att kollat film, ätit, kollat film, handlat, kollat film... Ja, ni fattar! Var nere en runda på stan igår, men det är nog det enda av värde vi åstadkommit.

Aja, orkar inte skriva något nu heller.
Slänger upp några bilder från de senaste dagarna, och sedan hörs vi av ikväll!

Kram!








JAG ÄR OCKSÅ FOLK!

Tja, hej, tjena, hallå! 

Orkar inte uppdatera idag. Ni får charmiga cambilder på mig och Sassa istället. Nu ska jag supa. PUNKT & SLUT!







Tordagen är i sin ordning!

Hej på er! :D

Sitter hemma hos pappa nu, tillsammans med Maja och Sassa. Sassa lagar mat, Maja halvsover i soffan och jag sjunger glatt till Raymond & Maria, torsdagen är i sin ordning med andra ord!

Idag är jag glad.
Är ganska glad alltid nu för tiden, det känns bra. Skuttar omkring som en liten loppa.
Tyckte bara att alla skulle veta det. Att jag är glad alltså. Hoppas ni också är glada, och om ni inte är det så borde ni bli det, allt blir så mycket lättare då!

Anyways, ska umgås med mina goa tjejor nu! Ha det fint!

KYSS!



Hittade ett par snygga brillor här hemma igår. Det var pappas på 80-talet, men från och med igår är de så gott som mina! Gott snack. Bilden tog jag för några timmar sedan, det är viktigt.

SÄLJERYDSFESTIVALEN 2012!























Helt underbar festival @ Säljeryd i år! Värt att minnas, for sure! Synd bara att det nästan bara blev bilder på mig, Sassa och Maja, haha, men så får det va!

Ha det gött!


Long time, no see...

Hej!

Long time no see...

Har haft fullt upp, verkligen. Har varit galen på festival, har målat med Swef, har sätt den nya Spiderman på bio (den var för övrigt grymt bra och alla borde se den!), och sen har jag bara andats lite, för det behövde jag!

Sassa åkte tillbaka till Helsingborg igår, känns konstigt att sova ensam för första gången på över en månad, haha! Hon kommer dock tillbaka på torsdag, och om några timmar kommer Maja hit, så behöver inte vara ensam så länge... Blir att åka in till Växjö ikväll, städa och dona i lägenheten som jag har för mig själv i 2 veckor, gött!

Annars var det väl inget speciellt. Ska föra över bilderna från Säljeryd tänkte jag, så ni får något roligt här. Fan, håller ju på att döda bloggen totalt. Men ska bättra mig, typ, snart, någon gång.

Aja, bilderna kommer upp inom kort!

Hoppas allt är bra med er, vi hörs!

PEACE ♥

Snabb uppdatering... Ikväll: Säljeryd!

Tjena!

Igår åkte jag och Sassa, efter 3 veckor i Hbg, hem till Växjö. Känns rätt skönt att komma hem ändå.
Eller ja, hem och hem vet jag inte, vi drar till Säljerydsfestivalen ikväll för en vecka fylld med gött folk och en jädrans massa öl förhoppningsvis.

Så hinner faktiskt inte skriva något speciellt nu, ska fixa mig och packa, sedan drar vi iväg vid 7. Får se om jag uppdaterar något innan dess, men annars vet ni vart ni har mig.

Aja, slänger upp lite random bilder från Helsingborg, så har ni något att se på iallafall!

Hoppas allt är bra med er, vi hörs!

PUSS