Att klaga, eller inte klaga? Det är frågan...

Hello awesome's! :D
Fan vilken bra dag, eller vad tycker ni? Visst, det har varit kallt som fan. Men vem fan klagar om man slutar vid 10.45? Inte jag iallafall! Det är synd att klaga, faktiskt. Så efter skolan ringde jag och väckte Alva, och så åkte jag hem till henne och myste ett tag, sedan drog vi ner på stan, och det är där jag befinner mig just nu, på Pax Internetkafé, som jag egentligen hatar.. men anyways, här är jag, och tänker på er (därav uppdateringen)...
 idag, över en fika, så funderade jag på hur otroligt sämst jag är på att uppdatera, och hur otroligt mycker ni läsare måste hata mig, eftersom att när jag väl uppdaterar - så kommenterar ni aldrig, och det suger. Jag har fan inget att leva för längre, ska dö. Btw, fan vad jag svär mycket, GASH! vad cool jag är -.-
SE! Jag har så ointressanta saker att skriva om, så det enda jag kommer på är "fan vad jag svär mycket" och så svär jag i den meningen också... Jag suger.
Aja, för att komma till ett avslut på detta helt osammanhängande inlägg, så ska jag bara meddela att jag beger mig hemåt snart. Är trött, och hungrig. Behöver energi, och nagellack.. That's the way it is.. Bara så ni vet.
Aja, hoppas ni haft en bra dag!
Uppdaterar mer ikväll om jag hinner,

L O V E



Längesen ni såg denna bilden...
Jag fattar inte att jag bara laddat upp den en gång innan? Den är ju för fan stencool! Ska börja gå runt med skum i håret hela tiden, bara för att jag är awesome. PUNKT.

BÖCKER <3

Hej igen!
Jaha, då var det dags att dela med sig av en fundering igen, eller ja, mer ett tips kanske? Spela roll, behövde bara en kategori, haha!

Jo, såhär är det. Alla som läser min blogg vet ju fömodligen att jag nu flyttat hem till min pappa på heltid, eller ja, i veckorna iallafall. Så jag har tagit med mig alla mina kläder, smycken, smink, skor och lite annat smått och gott som jag hade hemma hos min mor, hit. Men så var jag hemma hos mamma i helgen. Och när jag kollar runt i mitt rum så ser jag massa böcker lite var stans, riktigt bra böcker! Och jag hade inte tagit med mig en enda till pappa. Jag hade faktiskt inte ens tänkt tanken att ta med böckerna! MEN VARFÖR?! Jag fattar det inte. Jag älskar att läsa, om jag väl väljer mina böcker själv dvs, inte sådana böcker läraren i skolan tvingar en att läsa, utan böcker som faller just mig i smaken. MEN, jag hade helt glömt bort det! Jag hade glömt hur otroligt skönt det är att sjunka in i böckernas värld, leka med fantasin och låta tankarna flöda, utan att ha massa ljud omkring. Jag hade helt glömt... Och det gör mig faktiskt lite ledsen. Nu för tiden så kretsar allt så mycket kring internet, tv och mobil. Och det är många som glömmer bort att det faktiskt är skönt att slippa allt det där ibland, och vara lite Old School, tyvärr. Visst, det är väl många som läser också. Men jag hoppas iallafall att ni som läser detta känner igen er lite. För annars kommer jag känna mig dålig, och tro att jag är den enda som låtit internet ta över mitt liv, haha!
Nej men seriöst, fattar ni vad jag menar? Man glömmer helt bort hur skönt det är att glida ner i soffan med en kopp te och en bra bok, och bara försvinna lite.
Så när jag stod i mitt rum hemma hos mamma och deppade över mina böcker, så bestämde jag mig, JAG SKA BÖRJA LÄSA IGEN! Så jag tog några böcker med mig och började läsa redan i bilen på vägen hem, och jag fastnade direkt. Alla ljud försvann, och man bara kopplade av på ett så skönt sätt, helt underbart.
Så här är en rekomendation till alla er som är stressade osv - Ta det lugnt, läs en bok!

Ha det gött gubbar!

 

 

WHUTS OPP GAJZ?!

Hejsan!
Jag vet att jag lovade att jag skulle uppdatera igår, men jag hade kronisk huvudvärk hela dagen, och somnade vid 9. Däremellan så kände jag inte för att sitta framför något som utstrålade ljus, om ni förstår vad jag menar! Haha, så jag hoppas ni förlåter mig ;)

Anyways, soft dag i skolan igår. Vi började med det praktiska, och tvättade/stylade varandras hår, jättetrevligt, och så luktade man cocos efteråt, hihi!

Idag har vi haft 3 lektioner bara, och det var bara praktiskt, så idag fick vi göra spamanikyr på varandra, med alla dessa handprodukter, superkul! Slutade vid halv 2. Cyklade hem i regnet, tjoho! -.- och när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på en film, trevligt.
Nu har jag precis duschat och fixat till mig lite, så just för tillfället sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, för lite senare blir det bio med Eddie, mysigt! :) Ska se Apornas planet, så vi får hoppas att den är bra.
Men ja, det var väl typ det. Lika tråkigt som vanligt :D haha!
Men ja, orkar inte skriva något mer specifikt än detta, så ni får helt enkelt nöja er. Ska lägga upp något annat smaskigt innan jag drar också tror jag, vi får väl se! :D aja, nu ska jag ladda upp lite bilder, sen dricka ett glas juice!

Ha det gött!



Schön brueeed, med blött hår, WOOHOHOO!






Och så en lite annan ton, ZUP?

Tjofräs

Tja!
Ja, jag vet att jag är tråkig i mina uppdateringar, och jag ber om ursäkt för det, MEN, de blir tyvärr inte bättre nu. För jag är hos Carl, och jag vill gärna umgås med honom innan jag ska hem igen om någon timme. Och imrogon är det skola osvosv, så hinner tyvärr inte uppdatera mer ikväll. Men vi hörs imorgon, det lovar jag. Och då blir det intressant, det lovar jag också, haha!
Sov gott mina små meloner!

Snabbt och kort!

Hej, hej!
Orkar inte skriva något speciellt just nu, ska hem till Eddie och umgås några timmar innan jag ska tillbaka till stan. Uppdaterar väl ikväll innan jag slocknar!
Hoppas alla haft en bra helg! Hörs sen...

It's friday, I'm in love!

Hej på er! :D
Sitter hos Sandra och chillar just nu. Har klarat av första veckan i skolan, och det har gått finfint! Mycket bättre än vad jag trodde, och jag hittar faktiskt i skolan, tro det eller ej! Så allt är under kontroll.
Men nog om det, för idag är det fredag, tjoho! En helg med älsklingen att se fram emot, awesome. Men det blir inte förrän imorgon, för nu ska jag vara hos Sandra några timmar, sen ska jag hem till mamma och så ska jag umgås med Zebba, som tyvärr flyttar om några dagar.. Gonna miss that freak <3
Men anyways, har väl inget speciellt att skriva. Är ju som sagt den mest oitressanta människan som gått i ett par skor. Appropå människa, så gjorde vi ett stavningstest i svenska idag, och de bad oss då att stava till ordet: MÄNNISKA, what the fuck is that, liksom?! Gah... Those teachers are retarded.
But yeah, det var väl allt för nu. Får väl se om jag skriver något lite senare. Ha det underbart så länge!
Och till alla er som också börjat gymnasiet nu, så hoppas jag att allt har gått bra för er också, och att ni är nöjda med eran klass, erat val och eran skola!
Vi hörs!
CIAO


Detta är den finaste varelse som existerar. Så är det bara!

Sandra Salinas Thunell <3
- I see your true colours shining through,
I see your true colours, and that's why I love you!

hörs imorgon.

jag orkar inte uppdatera ikv... hÖrs imorgon.

Gäääääääsp....

Hujedamej!
Blev plötsligt galet trött. Så tänker inte säga mycket mer än godnatt, och att det förmodligen blir sen uppdatering imorgon också eftersom att jag troligen ska träffa några Gamla Godingar efter skolan. Men ni lär väl märka när det är nya inlägg här, haha! Tills dess får ni sova så gott, och ha en bra dag imorgon!

L O V E

I'm awesome, yeah-yeah, I'M AWESOME!

Hej, hej! :)

Förlåt för att jag inte uppdaterade igår som lovat. Men det blev en lång dag igår, med skola (som för övrigt gick mycket bättre än vad jag förväntat mig!) och efter det stan, samarkand och massa annat trevligt tillsammans med söta lilla Fanny. På kvällen tog jag en tur med Alva bort till Sandra för att hälsa på. Kom hem runt halv 11, och då var jag faktiskt tvungen att måla naglarna, kolla på SATC och sova ;)

Andra dagen i skolan idag iallafall, gick också bra. Jobbade på att lära känna klassen och så, de riktiga lektionera börjar imorgon. Men hur som helst, så känns allt under kontroll, och jag tror att Skönhet/hälsa är precis min grej, tror jag kommer bli supernöjd med min utbildning!
Anyways, gick ner på stan med Fanny efter skolan idag också, fixade en praktikplats på The Body Shop, eftersom vi ska ut på praktik redan om 5 veckor, härligt!
Sen har jag inte gjort så mycket, suttit inne och slösat bort det fina vädret, diskat och just nu sitter jag och kollar på True Talent, som för övrigt ger mig rysningar, och gör mig deprimerad på samma gång. Jag vill också bli duktig och älskad av svenska folket!!! Och det ska jag bli, tack vare min linje, jag ska få folk att må bra, och ta fram deras skönhet på ett bra sätt, PUNKT SLUT! Haha, nej men.. det är väl drömmen med allt! :D
Aja, har faktiskt inte mycket mer att säga just nu. Men jag uppdaterar väl igen om en stund...!

Ha det bäst!



Saknar er tjejer! <3

I'm back, M-HM!

Hej alla söta!
Ja, detta är det första jag skriver på över en vecka. Känns dåligt att ni har fått vänta så länge, men har inte haft tillgång till dator som sagt. Men nu har jag det! Så nu är jag tillbaka.
Har tillbringat mestadels av helgen med att få iordning hemma hos pappa. Har skurat golv och donat, sen har jag även flyttat alla mina kläder hit. Känns både bra och dåligt! Om inte annat så känns det som en bra start, för imorgon börjat skolan! Fyfan, är så nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Helt stört. Och när jag kollade upp min klass på FB, så verkar det inte som att jag kommer lyckas skaffa några vänner heller. Haha, det suger att vara tjock -.- Nej men gud, hur töntig är jag inte? GAH! Fan att man måste vara så jävla nervööööööös :(
Aja, det blir säkert bra. Nu ska jag ta mig en cigg - SOM JAG FÖRTJÄNAR BARA FÖR ATT JAG ÄR "LEDSEN"
så de så!
Men ja, jag uppdaterar imorgon, och berätar hur första dagen gick.
Ha det bra, och lycka till alla ni som också börjar skolan imorgon!

LOVE,

Fullt ös, medvetslös!

Hej!
Tänker inte be om ursäkt för den kassa uppdateringen, eftersom vi fortfarande inte har någon dator. Eller jo, syrrans har vi ju nu, som tur väl är! Har inte varit hemma sedan senaste uppdateringen heller, har varit hos Maja och sen hos pojken min. Så har inte haft tid! Men nu är jag hemma iallafall. Kommer väl inte bli så mycket uppdaterat ändå, eftersom att jag bara ska vara hemma några timmar, men ändå! Bättre än ingenting :) Anyways, ikväll blir det fest. Vart vet jag inte riktigt än, har några förslag. Men fest blir det iallafall, no matter what! Så det är nice.
Blir att duscha och så, sen fixa mig lite. Sen får vi se vart jag tar vägen helt enkelt.
Ska nog städa mitt rum innan jag drar iväg också, det är fan läge för det nu. Ser ut som tredje världskriget där inne. Men så blir det lätt om man bara kommer hem några dagar i veckan och slänger omkring allt xD haha!
Men ja, annars så var det väl inget mer som är värt att ta upp... Vi kan höras senare!
Jag lovar att jag ska uppdatera någon mer gång idag, bara för att det varit så dåligt på senaste!
Aja, hoppas allt är bra mer er!




Fin cambild. Lagom fräsch osv...

Krossa idealet!

Hej!
Förlåt för den dåliga uppdateringen, men har tyvärr ingen dator (skriver från min systers dator just nu, för er som undrar), plus att jag varit hos söten min sen i söndags kväll. Kom precis hem nu, mår inte så värst bra. Ska lägga mig och vila några timmar, sen ta en dusch och se om det blir bättre. Annars så har jag väl inte så mycket mer att säga.

Eller jo! Jag kommer antagligen att delta i en, vad jag själv väljer att kalla det, Självförtroendeoperation hos Moa Carlberg. Denna lilla tjej har nämligen kommit på den lysande ideen att "krossa idealet". Vi tjejer har ju alla saker vi är missnöjda med, det kan vara vad som helst! Så hon kom på att vi ska skicka in bilder till henne, som hon kommer publicera i sin blogg, och tillsammans ska vi då jobba på att stärka vårat självförtroende genom att faktiskt inse att vi är fina som vi är. Visst låter det kanon? Kika in på hennes blogg för information och liknande. Hennes blogg är för övrigt bra i vilket fall, så läs den ändå, haha!

Aja, nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva. Och eftersom min syster kommer att ta med sin dator hem till sin pappa idag tror jag, så lär jag ju säkerligen inte uppdatera mer idag. Men jag är tillbaka, så fort våran dator är tillbaka. Håll ut bara! :)
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan ett tag.
Ha en bra dag!



Hos Emelie!

Hej igen, era små loppor!
Sitter hos min fina lilla Emelie just nu. Vi har målat naglarna, ätit och kollat på tv. Ideal-söndagen!
Blir att följa med pappa och handla om en stund, har lite småsaker jag måste fixa. Typ strumpbyxor. Haha, köper typ 3 paket i veckan, dom bara går sönder hela tiden!
Aja, efter det tror jag att jag åker hem till mamma. Har sån jävla huvudvärk, så måste hem och ta på mig mina glasögon. Haha!
Men ja, annars så var det väl inte så mycket mer. Tänkte bara slänga upp något onödigt, bara för att jag kan typ.
Men nu är jag så jävla varm så jag måste fan gå ut lite xD
Vi hörs senare ikväll!

Gud, vilken bra helg! :D

Hej på er!
Tänkte bara säga att jag har haft en kanonhelg! Fastän jag påvägen hem till Tingsryd med min fulla pojkvän, fick bensinstopp mitt i skogen tillsammans med en Arab som körde svarttaxi, haha! Men vi kom hem iallafall, tack vare snälla föräldrar :)
Somnade väl vid 5 tiden imorse, och vaknade vid 1. Åt frukost och så, sen körde pojken min tillbaka mig till Växjö, har ju alla mina saker här och så...

Blir att hoppa in i duschen nu, sen blir det att åka hem till Emelie och umgås några timmar. Ikväll blir det bara lugnt med film och sånt tror jag, typiskt söndagar ju! Hihi..
Aja, orkar inte skriva mer, vill inte låta Emelie vänta för länge på mig :)
Men jag uppdaterar lite senare! Hoppas allt är bra med er!

Outfit osv...

TJA!
Nu är jag nästan klar, fixade mig lite slarvigt så jag skulle hinna ta lite bilder åt er. Ska åka till Emelie om 5 minuter nämligen, så är lite stressad. Men här har ni bilderna, och så får ni ha en så bra kväll!







Kläder och smycken:

Grå tråkig tröja - Gina Tricot
Byxor med hög midja - Vero Moda
Skärp - Mammas garderob! :D




De två stora ringarna - Köpta i Skottland
Liten ring - H&M



Öronhänge - H&M






HA DET GÖTT! :D

Tagga råååå!

Godmiddag! :D
Gårdagen var kanon! Lagom med alkohol och en massa underbara människor, har verkligen ingenting att klaga på! Spiknykter när jag gick och la mig också, så jag slapp baksmällan, kanon! Blir att kolla på film och dricka kaffe med pappa nu, sen in i duschen och efter det taggar vi till igen! :D Blir nog lugnt idag också, men det är fan bara skönt. Lika bra att komma ihåg allt man gör och inte säga massa dumma saker till alla, det har jag lärt mig nu! :)
Aja, vi hörs när jag är klar, då ska ni få lite bilder också!
Ha det bra sålänge!




En bild ni inte sätt, trevligt!
Denna bild tog jag i vårat badrum i Egypten, tjockt nice... eller?

(Ser ut som om jag har världens största huvud dock, men det gillar vi.)

Party ikväll!

Hejhopp! :D
Jaha, nu har jag fixat mig och så, efter att ha drygat i soffan hela dagen, haha! Har ingen brådska iofs, så kunde degat ett tag till, men så blir det inte, för om jag lägger mig ner förstör jag frillan. Usch, vilka problem -.-
Anyways, blir att fila lite på det sista, sen åker jag till min finaste Emelie vid klockan 6 typ. Blir att förfesta med henne och Julia innan K-O ikväll. Men som sagt, blir lugnt för min del. Har 4 cider, och på det planet håller vi det :)
Men ja, mycket mer än så har jag faktiskt inte att skriva just nu.
Och eftersom en fullspäckad kväll väntar så är detta antagligen det ända ni får läsa ikväll, haha.
Orkade inte ta några bilder på mig själv heller, så ni får väl se hur jag ser ut imorgon istället.
Men ja, ni får ha en kanonkväll mina små fåglar, så hörs vi imorgon!

Drar till Växjö...

Hejsan!
Hinner inte skriva så något speciellt nu, pappa kommer om typ 5 minuter.
Tänkte åka till Växjö nu ikväll, det blir smidigare så, så jag slipper krabba med väskor och allt sånt imorgon när det är så mycket folk överallt.
Blir nog att umgås med Zeb ikväll med, alltid lika kul att prata skit med den ungen, haha! :)
Aja, vi hörs imorgon, så fort jag har tillgång till en dator.
Men, ni får ha en bra kväll alla mina söta läsare!

Ett styck bakfull Isabella.

Hej på er! :D
Jahopp, efter några flaskor champagne, en flaska minttu och lite annat smått och gott, så vaknade jag med en kraftig baksmälla idag! Haha, men sånt får man ta! Väldigt trevligt hade vi iallafall!
Nu sitter jag bara hemma, ska snart ta en dusch och sen se om jag kan ta mig till Väckelsång för att umgås med lite fina vänner!
Imorgon och på lördag är det Karl-oskar dagarna i Växjö, det ska bli trevligt. Men jag ska vara nykter. Lika bra det. Vi har ju vid det här laget lärt oss att poliserna inte tycker om mig så jättemycket.. Haha!
Aja, ska hoppa in i duschen nu innan jag spyr på mig själv.
Vi hörs senare när jag är pigg och fräsch igen! Ha det gött sålänge!

Stencoolt, alltså!

Hej igen! :D
Nu har jag duschat, fixat mig och tryckt ner lite käk i magen! Så nu blir det väl att dra iväg snart, om det inte blir ändrade planer, det vet man ju aldrig! :)
Anyways, sitter just nu och skrattar åt mig själv och alla internskämt från Emmaboda, haha! Fyfan vad jag saknar allt redan, vill verkligen tillbaka :( Hur ska jag klara vänta i ett jävla år till? Jag fattar inte det. Men, det är väl som dom säger.. "den som väntar på något gott..." Haha! Jag hoppas att det är så iallafall!
Aja, har inget mer att skriva faktiskt, får väl se om jag uppdaterar lite senare! Det märker ni väl!
Men tills dess, så får ni ha det så jättebra!





Idag är jag ascool, och har syrrans söta blus på mig! M-HM!

Vovven <3

Måste bara lägga upp lite bilder på Andreas supersöta hund Pärla, fyfan vilken goding hon är!






Sådär, nu har ni något att "NAW:a" åt! ;) Ha det fint!

JAG SUUUGEEEER!

Hej sötisar!
Förlåt som fan för den dåliga uppdateringen sen jag kom hem! Men har varit upptagen med att umgås med min fina lilla pojk och andra trevliga människor! Sen har det varit fint väder också, så har inte direkt velat sitta vid en dator om man säger så! Har istället stekt fläsket, grillat och åkt vattenscoter, haha! Trevligt värre!
Blir väl att åka hem till pöjken ikväll igen, men just nu är jag bara hemma och andas ut lite. Kände att jag behövde komma hem och bara vara själv några timmar, haha. Har ju inte blivit mycket egen tid den senaste veckan.. Inte för att jag klagar, men ni fattar säkert! :)
Aja, ska ut och sätta mig på balkongen lite nu, sen blir det dusch och fix. Och så får vi se vad kvällen har att erbjuda! :)
Vi hörs lite senare!




Mysigt värre! Gött att solen börjar komma tillbaka nu!