WHUTS OPP GAJZ?!

Hejsan!
Jag vet att jag lovade att jag skulle uppdatera igår, men jag hade kronisk huvudvärk hela dagen, och somnade vid 9. Däremellan så kände jag inte för att sitta framför något som utstrålade ljus, om ni förstår vad jag menar! Haha, så jag hoppas ni förlåter mig ;)

Anyways, soft dag i skolan igår. Vi började med det praktiska, och tvättade/stylade varandras hår, jättetrevligt, och så luktade man cocos efteråt, hihi!

Idag har vi haft 3 lektioner bara, och det var bara praktiskt, så idag fick vi göra spamanikyr på varandra, med alla dessa handprodukter, superkul! Slutade vid halv 2. Cyklade hem i regnet, tjoho! -.- och när jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på en film, trevligt.
Nu har jag precis duschat och fixat till mig lite, så just för tillfället sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, för lite senare blir det bio med Eddie, mysigt! :) Ska se Apornas planet, så vi får hoppas att den är bra.
Men ja, det var väl typ det. Lika tråkigt som vanligt :D haha!
Men ja, orkar inte skriva något mer specifikt än detta, så ni får helt enkelt nöja er. Ska lägga upp något annat smaskigt innan jag drar också tror jag, vi får väl se! :D aja, nu ska jag ladda upp lite bilder, sen dricka ett glas juice!

Ha det gött!



Schön brueeed, med blött hår, WOOHOHOO!






Och så en lite annan ton, ZUP?
Postat av: m. ♥

men vadå snygg?!

2011-09-01 11:13:43
Blogg/Hemsida: http://utankontroll.blogg.se/

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kommer du tillbaka?