Det är skönt att vara ledig. Hela tiden.

God eftermiddag!

Denna dagen har varit som de senaste dagarna har varit. Den har bestått av kaffe, cigg och en lagom dos med skratt. Mår så otroligt bra av det här vädret!

Ska iallafall fixa mig lite nu, och lite senare blir det att åka till Växjö. Blir nog kaffe med Sandra, och sedan vet jag inte vad som händer. Imorgon är iallafall en fika med Casper och Daniel inbokad, det är fint de.

Orkar inte skriva mer nu, uppdaterar lite senare!

KRAM


Postat av: kommenteraren

nfdsjfhdsbgfdj RÖKER DU?!?! men fina flicka, sluta. du vill inte att du ska se gammal ut när du inte är det/dö tidigt/få lungcancer/minskat skellet och kondition.



om du nu röker, SNÄLLA sluta. istället för att dricka och supa, drick läsk och godis. Typ lika gott.

2012-03-20 15:50:10
Postat av: kommenteraren

vet ej om bilden är din, men om den nu är det, asså... det är ju helt dumt att dricka + röka. dricker man får man minnesluckor, och det är så sjukt mke som kan hända om man röker. orkar fan inte ta upp alltihop. du är så himla fin, du behöver det inte. stop it, du ska inte behöva må illa, om du nu gör det?

eller om det nu är för grupptrycket?

inte vet jag...



skaffa mål i livet, du vill bli miljonär? bli det då! rök inte, supa inte, droga inte(säger inte att du gör det). för de som har såna mål som att bli miljonär eller proffs på skidor tex. har mycket mer sanna vänner, än de där falska. som typ kanske skriver på väggen: "KUk". OJ, ska den då få nobellpris i litteratur? skulle inte tro det;)

2012-03-20 15:54:42

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

        Kommer du tillbaka?